Meny

Viasat omtaler og erfaringer

2,6/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Dekoder
Middels
1
av 7 innen
tv-selskap
62%
anbefaler
Viasat

"Selger lover mye mere enn det som faktisk blir levert"

Omtale om Viasat skrevet av Ole for 08.10.2019 16.18

Viasat har totalt 39 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Viasat?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Selger lover mye mere enn det som faktisk blir levert"
4 syns denne omtalen er nyttig

Selger lover 7 mnd gratis og alle kanaler inkludert tv 2 premium ( Premier league) og Viasat sport ( Champions league) Får beskjed av selger om at TV 2 premium ikke vil virke før jeg henter ny dekoder på posten da dette egentlig ikke er en avtale de har. Når jeg har hentet denne ringer jeg Viasat og spørr kundeservice om de kan bekrefte at TV premium er inkludert i 7 mnd. Dette stemmer ikke får jeg da beskjed om. Ble også lurt av selger fra Viasat for 1 år siden. Et tips er å ta opp alle samtaler med selgere fra Viasat da de driter i om de lurer kundene sine... Rett og slett drit dårlig kundebehandling... Igjen er kundeforholdet med Viasat over før det har gått 3 dager 👍

Svar fra Viasat
11.10.2019 10.13
Hei Ole. Vi ønsker så klart ikke at våre kunder skal ha denne opplevelsen og tar dette svært alvorlig. Send oss gjerne hele saken via vårt kontaktskjema(Kontakt oss) slik at vi kan få undersøke dette nærmere: https://www.viasat.no/kundeservice.
Hilsen Viasat kundeservice
Bytt.no
"Selger lover mye mere enn det som faktisk blir levert" skrev Ole om Viasat

Har du en tilsvarende erfaring med Viasat?
Gjør som Ole og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Viasat du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Utydelig avtale"
4 syns denne omtalen er nyttig

Byttet fra Canal digital, da selger kunne gi meg samme type tilgang, +flere kanaler gratis i 6mnd. Det hun imidlertid ikke opplyste om var at jeg måtte hatt en ekstra harddisk, til over 900,- for å bruke til opptak og arkiv😣Tok kontakt, men fikk beskjed om at jeg hadde nok misforstått 😣Går tilbake til Canal digital så fort tiden er ute.

Svar fra Viasat
07.10.2019 08.39
Hei Karin. Det er trist å høre at du ikke er fornøyd med abonnementet og føler at du ikke har fått det som er bestilt. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice over kontaktskjemaet her: https://www.viasat.no/kundeservice slik at vi kan undersøke dette nærmere.
William E
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
"Helt Konge"

Bare helt konge, alt jeg trenger i en pakke. Mye bedre enn det Canal Digital tullet.

Svar fra Viasat
24.06.2019 08.28
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding. Vi setter stor pris på at du har tatt deg tid til å skrive en omtale om oss. Ønsker deg en strålende dag og god sommer!
Anders A
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Har byttet selskap
"Lurer kundene sine og er frekke i kundeservice behandling"
8 syns denne omtalen er nyttig

Lurt til 12 mnds binding uten å bli informert om dette, ringte dem for og prøve og ordne opp i dette, ble da fortalt at det var en plass på nettsiden man kunne klage, fant ikke dette, måtte da snakke med kunderådgiver på chat som åpnet med og si: Feilen ligger ikke hos oss men hos deg, han sa også det ikke er mulig og klage, klagen er avist allerede og du må fortsette og betale ut bindingstiden. Anbefales ikke, kommer ikke til å bruke dem igjen.

Svar fra Viasat
25.03.2019 15.21
Det er trist å høre at du har hatt en negativ opplevelse med vår kundeservice. Ta gjerne kontakt med oss over kontaktskjemaet du finner under "kontakt oss" knappen her: https://www.viasat.no/kundeservice. Vi undersøker gjerne saken på nytt.
Storfornøyd V
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
"Beste TV-leverandøren i Norge!"
2 syns denne omtalen er nyttig

Bytta fra Canal Digital til Viasat for ca 3 år siden. Null klager på viasat siden da. TV dekoderen har stoppet opp et par ganger, men når jeg ringer kundeservicen fikser det seg under et minutt! Beste kundeservicen jeg har vært gjennom. Også har best mulig kvalitet og fint å ha viaplay inkludert i avtalen. Prisen er utenkelig lav i forhold til alt innholdet du får tak i!

Svar fra Viasat
25.03.2019 14.49
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! Vi skal fortsette å gjøre vårt beste og holde deg fornøyd. Takk igjen og ta kontakt om det skulle være noe som helst vi kan hjelpe deg med.
Viasat har totalt 39 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR