Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert juni 2024
Å Strøm
3.1
360 verifiserte omtaler

Å Strøm omtaler og erfaringer

Negativ trend

Å Strøm opplever for tiden en negativ trend i kundevurderinger.

Pilens retning viser styrken på trenden i løpet av 30 dager.

Klikk for detaljer

3.1
Middels
360 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
#42
Middels
Å Strøm er rangert
#42 av 88 strømselskaper
57%
Bra
57% anbefaler Å Strøm
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på strøm
Få tilbud på strømavtale
Sammenlign gode tilbud på strøm skreddersydd til din bolig!

Utforsk 360 omtaler om Å Strøm

FILTRER OMTALER
134
67
34
25
100
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Å Strøm
Å Strøm har 360 verifiserte omtaler på Bytt.no

Lite kundevennlige

Omtale av  Smart

Lurer kunden. Lang svartid, ser ikke kunden. Ingen forståelse for kunden. Lite smidige, firkantet selskap

Svar fra Å Strøm
22.05.2023 15:12

Hei, Det er så klart trist å høre at du har en slik oppfatning av oss og skulle du ha en sak du ønsker vi skal se på må du endelig kontakte. Vi jobber hele tiden med å forbedre kundeopplevelsen og beklager for tider der svartid på for eksempel tlf. er for lang. Om man ikke ønsker å sitte i kø å vente kan man velge å bli ringt tilbake. Kontakt oss også gjerne på chat eller via vårt kontaktskjema https://www.astrom.no/no/kundeservice/kontakt. Ønsker deg en fin dag videre! Hilsen Å Strøm Kundesenter.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Å Strøm?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Stømpris

Omtale av  Jan S

Skulle se strømprisen før var greit men no fan eg ikke no dere har gjort så vanskelig og finner fram

Svar fra Å Strøm
22.05.2023 15:06

Hei Jan, Vi setter pris på din tilbakemelding. Send oss gjerne en melding om du har noen punkter du ønsker vi skal se nærmere på. Skulle du ha spørsmål til forbruk eller annen informasjon i appen må du også gjerne kontakte oss https://www.astrom.no/no/kundeservice/kontakt Ønsker deg en fin dag! Hilsen Å Strøm Kundesenter.

latterlig

Omtale av  Andreas

prøvde å bli Los kunde. fikk opp at det ikke gikk igjennom. fortsatte som kunde hos ishavskraft, men fikk regning fra dem idag på noe jeg ikke har. den ble slettet!!!

Svar fra Å Strøm
22.05.2023 15:02

Hei Andreas, Det var beklagelig å høre at noe ikke gikk som det skulle i opprettelse av din strømavtale. Det lyder til at dette ble rettet opp i men skulle det være noe må du endelig ta kontakt med oss. Ønsker deg en fin dag! Hilsen Å Strøm Kundesenter.

Oppkjøpt av Glitre

Omtale av  Bjarne A

Røveri på høylys dag av våre kommunale kraftverk. Varsel om prisstigninger kom allerede 6mnd etter overtakelse. Stay away.

Svar fra Å Strøm
22.05.2023 14:59

Hei Bjarne, I sammenslåingen mellom LOS og Glitre Energi Strøm har vi gjort noen endringer i avtalene vi kan tilby. Her finner du en oversikt over over alle avtaler vi kan tilby i Å Strøm https://www.astrom.no/no/stromavtaler/produktvelger Ta endelig kontakt med oss om du har noen spørsmål vedrørende disse. Ønsker deg en fin dag! Hilsen Å Strøm Kundesenter.

De har svindlet oss grundig

Omtale av  Jon

Top10 avtalen er en variabel strømpris avtale som ikke gir kunden noen fordeler. Og dette betaler vi sværtg dyrt for. LOS forstår hva de driver med. De kunne ha sendt en kraftig advarsel til kundene sine og bedt dem å skifte til spot pris. Eller gjort som VestTelemark Kraftlag - rett og slett kuttet alle variabelprisavtaler og satt kundene over på spot pris. Skammelig oppførsel.

Svar fra Å Strøm
27.03.2023 10:03

Hei Jon, Avtalen du nevner er variabel og kan sammenlignes med flytende rente. Med en variabel strømavtale slipper du å tenke på at prisen er ulik for hver time i døgnet. Det vil da ikke gjøre noen forskjell om du bruker strømmen om morgenen, midt på dagen, eller om kvelden. Prisen på variable strømavtaler endres jevnlig basert på utviklingen i hele kraftmarkedet. Prisendringer varsles minst 30 dager i forkant. På denne måten har man som kunde til enhver tid oversikt over hva den aktuelle prisen er. Det er ingen binding på disse avtalene hos oss. Variabel avtale har igjennom tiden vært en av de mest brukte typen strømavtale men dette ser vi en endring på. De store svingningene i markedet har påvirket alle avtaler, spesielt variable avtaler, dette både ned og opp i pris. Her er strømstøtten med å påvirker totalen. I noen perioder har kunder med variabel avtale betalt en del mindre en spot og i noen perioder mer. Vi har pr. nå stoppet salg av variable avtaler da det tas en vurdering både internt og i styresmaktene i forhold til disse typer avtale. Men vi har forpliktelser til kundene som har disse avtalene fra før om at de skal ha muligheten til å benytte seg av avtalen de allerede har til en endring foreligger. Kunder som har avtalen vil bli kontakte vedrørende endringer. Skulle du ha flere spørsmål til kundeforhold hos oss må du endelig ta kontakt. Ønsker deg en fin dag videre Hilsen LOS Kundesenter.

Få gode tilbud på strøm der du bor
Få gode tilbud på strøm der du bor
La selskapene konkurrere om å gi deg best pris, og sammenlign gode tilbud på strøm skreddersydd til din bolig!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter La selskapene konkurrere

Alt på en plass

Omtale av  Jørn

Det er oversiktelig og greit med alt på en faktura. I tillegg er tjenesten smartlading av bilen gratis

Treg kundeservice og feil på hjemmeside

Omtale av  Marius

Over 30 minutter venting på telefon…..! Elendig! Forsøker å ta bort tilleggstjeneste fra hjemmesiden fungerte ikke, forsøk på å legge til tilleggstjeneste derimot fungerte. Feil på priser på hjemmeside. Her er det rom for forbedringen. Strømmen de leverer er på den annen side upåklagelig.

Svar fra Å Strøm
17.02.2023 12:43

Hei Marius! Takk for din tilbakemelding. Vi beklager ventetiden på tlf. Med et turbulent strømmarked har det vært stor pågang over lang tid hvor vi har oppbemannet og tatt overtidstimer i flere omganger. Vi ser en forbedring og jobber mot å levere bedre på behandlingstid. Skulle det være behov for hjelp vedrørende tilleggstjenester eller annet kan vi nås på chat via vår nettside, tlf. 38608500 og mail [email protected]. Ønsker deg en fin dag videre! Hilsen LOS Kundesenter.

Å Strøm har 360 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Å Strøm mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR