Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert mai 2024
Fortum
3.3
813 verifiserte omtaler

Fortum omtaler og erfaringer

Positiv trend

Fortum opplever for tiden en positiv trend i kundevurderinger.

Pilens retning viser styrken på trenden i løpet av 30 dager.

Klikk for detaljer

3.3
Middels
813 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
#16
Utmerket
Fortum er rangert
#16 av 88 strømselskaper
40%
Middels
40% anbefaler Fortum
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på strøm
Få tilbud på strømavtale
Sammenlign gode tilbud på strøm skreddersydd til din bolig!

Utforsk 813 omtaler om Fortum

FILTRER OMTALER
226
103
52
51
381
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Fortum?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Tlferfaring med Fortum

Omtale av  Kari S

En veldig hyggelig mann som svarte på tlf. Jeg følger ikke godt nok med til å vite om fortum er bedre på pris enn andre selskaper.

Dårlig kundeservice

Omtale av  Glenn

Ble kunde gjennom en av disse konkurransene. Helt ok leverandør, men de hadde noe problemer med appen, som også er akseptabelt, men det var ingen info å få og dette skjedde flere ganger iløpet av første måneden som kunde. Måten jeg fant ut av at det ikke var et lokalt problem, var at flere kunder kommenterte på diverste poster på Fortums facebookside. Ingen respons fra Fortum, utenom når de endelig trodde de fikset problemet, og igjen så var det kommentarfeltet som avslørte at det fortsatt var et problem, ikke Fortum selv.

synes denne avtalen ser lovende ut dvs positiv

Omtale av  Ronny O

har ikke noe erfaring ennå pga nettopp inngått avtale med dere,men den ser lovende ut.

Topp Stemning 🤣

Omtale av  Frode M

Veldig service orienterte, ikke vanskelige å få til en løsning på ett problem. Kan anbefales på det sterkeste

Finn et annet selskap !

Omtale av  Karsten

Ble flyttet til en annen avtale og til dyrere strøm, uten godkjenning av meg .

Få gode tilbud på strøm der du bor
Få gode tilbud på strøm der du bor
La selskapene konkurrere om å gi deg best pris, og sammenlign gode tilbud på strøm skreddersydd til din bolig!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter La selskapene konkurrere

Hinsides sponsing

Omtale av  Steinar E

Jeg sier opp Fortum fordi selskapet sponser skandsleklubben Vålerenga Fotball!! Jeg kommer tilbake om F blir sponsor for Obosliga Levanger FK, som er askeladd og har knapt 10 % av ressursene VIF disponerer - og sløser vekk som fulle sjømenn!

Valg av strømleverandør

Omtale av  Roger N

Har hatt Fortum i en rekke år og har vært godt fornøyd. Vanskelig å vite hvor man kommer best ut økonomisk, men har valgt å bytte til en annen leverandør for å se om man kommer bedre ut. Strøm tar en stor del av årsinntekten. Blir derfor viktig å prøve ut flere muligheter.

Elendig, og kommer aldri til å ha Fortum igjen

Omtale av  Anita C. K. Ø

Helt elendig kundesørvis, og fullstendig galskap å øke prisen til mikrober pr kwt. Ni kroner, ja. 8,99 kroner for å være nøyaktig. Kommer aldri til å ha Fortum igjen. Forvarsel om ekstrem prisøkning kom for sent til at man rakk å bytte leverandør i tide, så jeg endte med en gigantisk kjemperegning, og som det viste seg senere mener Forbrukerrådet at Fortum ikke hadde anledning til å sette så høy pris. Likevel ville ikke Fortum rydde opp.

Førsteinntrykket er positivt

Omtale av  Pegu

Liker veldig godt Fortums app. Forbedring sammenlignet med appen fra Norges energi.

Fortum strøm

Omtale av  Lokman S

God pris fortum og dere har veldig snill kundeservice👍😀

Få gode tilbud på strøm der du bor
Få gode tilbud på strøm der du bor
La selskapene konkurrere om å gi deg best pris, og sammenlign gode tilbud på strøm skreddersydd til din bolig!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter La selskapene konkurrere

Meget god kundeservice og forholdsvis gode strømpriser med spotprisavtale.

Omtale av  Anita M. M

Meget fornøyd.Spotprisen er god.Strømappen er oversiktlig og gir en god indikadjon på forbruket og hvordan vi kan spare inn på strømmen.God strømavtale med spotpris.Den lønner seg å ha.

Rundlurt til å betale for ubrukelige tilleggstjenester!!

Omtale av  Marian

Takk til pensjonistene for ble intervjuet i Aftenposten i begynnelsen av mai 2024 hvor det ble beskrevet i hvilken grad de var blitt rundlurt av Fortum! Viste seg at det samme gjaldt meg selv. Makan til frekkhet og legge til ubrukelige tilleggsstjenester pr sms! Kan ikke være på noen annen måte - jeg har ikke elbil. Hvorfor i all verden skulle jeg ha sagt ja til billig lading!!?

Svar fra Fortum
14.05.2024 08:13

Hei Marian, Tusen takk for din tilbakemelding. Det er synd å høre du føler deg lurt. Vi vedsetter kundetilfredshet og ønsker å sikre at våre kunder har en positiv opplevelse med oss som strømleverandør. Vi vil gjerne undersøke saken nærmere og oppfordrer deg derfor til å kontakte oss på telefon 21494949 eller epost [email protected]. Vennlig hilsen, Sofie // Fortum Strøm

Skitne salgstriks

Omtale av  Håkon H. S

Telefonselgerne hos Fortum har de mest aggressive salgsmetodene jeg noen gang har opplevd. Kan ikke forstå at dette er lovlig. Først ble jeg oppringt med en "spørreundersøkelse" hvor jeg skulle svare på noen spørsmål om hva jeg betalte i strøm osv. Jeg skjønte jo tegningen, men greit nok. Noen dager senere kommer den oppfølgende salgstelefonen, og da viser det seg at selgeren har oppdagd at jeg har et AS stående i mitt navn (hvor det forøvrig ikke er noe særlig drift). Han prøver å pushe på meg en bedriftsavtale med fastpris istedenfor privatavtalen med spotpris jeg har i dag. Jeg blir fortalt at jeg "umulig" kan tape penger på dette, men jeg har vært ute en vinternatt før, så jeg ber om å få dokumentene tilsendt så jeg kan lese gjennom i ro og mak. Da begynner selgeren å be meg bekrefte en masse greier mens samtalen blir tatt opp på bånd. Jeg må flere ganger stoppe ham for å avklare at jeg ikke ønsker å inngå en bindende avtale før jeg har lest gjennom på egenhånd. Han sender meg en SMS og prøver gjentatte ganger å overtale meg til å svare "OK" på denne før jeg legger på. Etter å ha lest meg litt mer opp på temaet skjønte jeg fort at den avtalen jeg ble tilbudt ikke var noe gunstig for meg. Nå er jeg skeptisk av natur, men kan lett forstå at folk lar seg lure. Jeg har også reservert meg mot telefonsalg, noe Fortum tydeligvis ikke bryr seg om.

Svar fra Fortum
14.05.2024 15:54

Hei Håkon, Tusen takk for omtalen. Vi beklager dypt for den negative opplevelsen du hadde med vår selger, og vi tar din tilbakemelding på alvor. Vi vedsetter kundetilfredshet og vil gjerne undersøke saken nærmere. Vi oppfordrer deg derfor til å kontakte vår bedriftsavdeling direkte på telefon 21494949 eller epost [email protected]. Vennlig hilsen, Sofie // Fortum Strøm

Gjennomkorrupte klimahysterikere

Omtale av  Remi P

Fortum er en like k0rrup7 møkkaleverandør som de fleste andre. Skviser oss på pris, bidrar til fattigdom, og reklamerer for Pride-hysteriet. Skulle ønske jeg kunne bytte, men bor i borettslag med felles strømleverandør. Og så er de selvsagt bitchet til å videreføre den systematisk digitale overvåkingen med både trådløse strømmålere som kan slås av 'når de vil', de presser prisene oppover ved å støtte og underbygge strømkablene til kontinentet, de viderefører klimahysteriet og avkrever oss kortere dusjer slik at de kan være med på å selge strømoverskuddet til Tyskland i stedet. Gjennomkorrup, bedriten bedrift.

Forventningsfull.

Omtale av  Are B

Har ingen erfaring, har nettop blitt kunde hos dere.

Svar fra Fortum
08.05.2024 15:41

Hei Are, Tusen takk for omtalen. Vi ønsker først og fremst å velkomme deg som kunde. Vi gleder oss til å gi deg den beste opplevelsen av oss som strømleverandør. Om du har noen spørsmål er det bare å kontakte oss på chat, epost [email protected] eller telefon 21494949- Tusen takk for tillitten! Vennlig hilsen, Sofie // Fortum Strøm

Få gode tilbud på strøm der du bor
Få gode tilbud på strøm der du bor
La selskapene konkurrere om å gi deg best pris, og sammenlign gode tilbud på strøm skreddersydd til din bolig!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter La selskapene konkurrere

Rask og effektiv handling.

Omtale av  Debora

Jeg tok kontakt med kundeservice i stedet for å bestille selv Strøm via nett skjema. Jeg var usikker på fremgangsmåte i flytte tiden der jeg har behov for å få strøm i par måneder også på fhv bolig. Dette ble ordnet i telefonsamtalen . Jeg er trygg og fornøyd med den nye avtalen. Tusen takk!

Svar fra Fortum
08.05.2024 15:39

Hei Debora, Tusen takk for omtalen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Vi ønsker deg velkommen som kunde, og gleder oss til å være din pålitelige strømleverandør. Vennlig hilsen, Sofie // Fortum Strøm

Forrige
Side 1 av 51

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR