Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert desember 2023
Kraftriket
3.6
174 verifiserte omtaler

Kraftriket omtaler og erfaringer

Ingen trend

Kraftriket har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

3.6
Bra
174 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
#9
Utmerket
Kraftriket er rangert
#9 av 89 strømselskaper
63%
Bra
63% anbefaler Kraftriket
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på strøm
Få tilbud på strømavtale
Sammenlign gode tilbud på strøm skreddersydd til din bolig!

Utforsk 174 omtaler om Kraftriket

FILTRER OMTALER
74
33
16
17
34
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Kraftriket?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Bra leverandør, fin app

Omtale av  Seffan

Strømmen ble dyrere enn andre etter første året, har beholdt leverandøren pga bra app

Lav pris i starten. Nå blant de dyreste.

Omtale av  Trygve H. C

Veldig god pris i starten. Har etter hvert blitt blan de dyre selskapene,

Bra tilbud første år, så blir det dyrere

Omtale av  Annette D

Fint så lenge tilbudet varte første året. Bra app.

Vanskelig å få kontakt.

Omtale av  Børge

Ble overflyttet til disse ved fusjon. De svarer ikke på gjentatte henvendelser på epost, heller ikke daglig leder svarer.... Men hvis dårligste ledd er på toppen, blir det vel heller ikke bedre nedover i systemet....

Godt fornøyd....men 2.des.er avtalen over så da var det best å ordne seg med ny avtale!

Omtale av  Ragnhild

veldig bra!🤗 Veldig oversiktlig og grei! Jeg ville gjerne fortsatt her men siden den går ut 2 des så måtte jeg ut på leting igjen!🥵

Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet
Ta testen
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Føler meg lurt

Omtale av  Ketil K

Oppdaget at jeg har betalt en altfor høy strømpris etter at jeg ble overført fra en annen leverandør til Kraftriket. Da jeg sjekket viste det seg at jeg satt med den klart dyreste avtalen. Kan ikke se at Kraftriket har gjort noe forsøk på å informere meg etter at jeg ble overført. Styr unna eller sjekk nøye hva din avtale innebærer!

Bra strømleverandør

Omtale av  Grethe

Hatt avtale med Kraftriket i snart 12 måneder. Helt uproblematisk, og appen fungerer helt fint. Kan til enhver tid sjekke mitt forbruk, strømprisen.

Okey ja

Omtale av  Ola N

Okey ja helt ok egentlig men ikke fast pris avtale der nei

God avtale

Omtale av  Barbro V

Hadde en god avtale 1 år uten påslag. Godt fornøyd med app og kundeservice.

Mest seriøs av alle kraftleverandører.

Omtale av  Svein

Har hatt denne avtalen 1 år nå og det har ikke vært et eneste problem. Som eneste kraftleverandør jeg har hatt, og det er mange, varslet de meg på epost 1 måned før avtalen gikk ut, og ringte meg 2 uker senere for å informere om det samme. Bare ut fra den kundeservicen vurderer jeg for første gang å fortsette som kunde på ordinære vilkår selv om det koster noen kroner mer.

Få gode tilbud på strøm der du bor
Få gode tilbud på strøm der du bor
La selskapene konkurrere om å gi deg best pris, og sammenlign gode tilbud på strøm skreddersydd til din bolig!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter La selskapene konkurrere

Manglende informasjon og elendig kommunikasjon

Omtale av  Jens

Jeg har i dag vært i kontakt med 2 forskjellige medarbeidere på kundeservice vedr påslag og hvordan kraftriket velger å beholde kunder på dyre avtaler. Jeg har/har hatt en kjempedyr avtale, som i sin ble overført fra Lærdal energi. Det påslaget Kraftriket har tatt har vært "skjult" (innbakt i øre/kwt) helt frem til 1/2 - 2023. Dere spekulerer åpenbart i at kunder ikke har oversikt over alle detaljer i sine avtaler, og det blir jo ikke noe lettere av at "min" avtale er definert, hos dere, som en avtale dere ikke selger. Som kunde leter man jo ikke etter avtaler dere ikke selger! Dere har også økt påslaget fra 39,- pr mnd til 51,- pr mnd. Jeg fikk beskjed fra kundeservice nummer 2 at dere har sendt en mail til meg vedr dette i april. Jeg har ikke mottatt noen mail, og det ligger heller ingenting i min meldingsboks på min side hos dere. Da jeg spurte kundeservice 1, om hvorfor dere ikke sender ut informasjon til kunder, som overføres med dårlige avtaler, med oppfordring om å sjekke avtalen, fikk jeg beskjed om at det ikke var mulig. Men det er åpenbart mulig å sende ut beskjed til de samme kundene om prisøkning! Dette oppleves som ekstremt dårlig kundebehandling, og jeg tenker det er enkelt å informere eksisterende og potensielle kunder hos Kraftriket, hvor viktig det er å sjekke avtalene sine. Det kan jo være mange som betaler veldig mye mer for strømmen en det som er nødvendig, og som dere tjener ufortjent godt på. Det er skremmende hvor lite proaktive dere er i dette. Ikke engang i min meldingsboks har dere informert.

God App

Omtale av  Nicolay

Veldig fornøyd med Spot12 avtalen. Hadde vært fint om man kunne beholdt denne avtalen for alltid. Appen er fantastisk og kjapp! Faktisk bedre enn Tibber og mange andre strømleverandører. Elsker alle funksjoner som er i appen. Kostnad kunne vert mer synlig og ikke integrert med reklame til en annen avtale(Idrettsstrøm). Dette er vel det eneste eg kan klage på.

God app, varslet i god tid at avtale utgår

Omtale av  Espen M

Jeg har vært kunde ett år, og spotprisavtalen utgår i mai. Fikk mail om dette i god tid til å bytte til annen leverandør. Har ingenting å utsette på tiden jeg har hatt kraftriket som strømleverandør. Appen Kraftriket har er god til å vise strømpriser og fortløpende strømregning.

Skjønnsmessig branntomt

Omtale av  Andreas

Etter sjukdom og dødsfall i nær familie har eg som bubestyrar vore i kontakt med mange bedrifter og organisasjonar. Dei fleste har gode prosessar for kva som skjer når ein abonnent eller kunde går bort, og eg har jamnt over hatt gode møter i etterkant, sjølv i situasjonar der til dømes betaling har kome seint. Det viser seg at dei fleste har forståing for at det er mykje å tenkje på å slike situasjonar, og ikkje minst ein ganske tydeleg linje for korleis kommunikasjon med etterlatte skal vere for å gjere prosessen så rask og fri for strev som mogleg. Kraftriket skilte seg ut med å både levere feilinformasjon på telefon og e-post, ha kundeservice som brukte ei veke på å svare – først etter purring – og generelt tydeleg ikkje hatt ei rutine for kva som skjer når ein kunde av dei døyr. Spesielt når svaret til slutt endte med å vere «betal opprinneleg faktura». Ikkje kan dei skulde på bransjen sin heller, den andre kraftleverandøren eg var i kontakt med har vore ein draum. Eg og du skal også døy ein dag – våre etterlatte klarar seg fint utan Kraftriket.

God service og riktige priser

Omtale av  Pål

Har selv en leilighet og to hytter på spotpris samt boretslag med 5 blokker. Enkelt å følge med i forbruket både på PC og telefon.

Få gode tilbud på strøm der du bor
Få gode tilbud på strøm der du bor
La selskapene konkurrere om å gi deg best pris, og sammenlign gode tilbud på strøm skreddersydd til din bolig!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter La selskapene konkurrere

Avtalebrudd

Omtale av  Elin M

Etter å ha blitt dyttet frem og tilbake mellom de og andre levrandører så valgte jeg de. Da hadde de svart at det var 12 månders prisgaranti når jeg spurte hvor lenge jeg beholdt den prisen. Etter knappe 1 månde så får jeg melding om at prisen økes fra neste mnd. Skjønner heller ikke at meldingen om hva jeg har og at det som står i appen er en og samme avtale. Nå er jeg grundig lei. Jeg fikk digital strøm noe som stod på nette at de hadde sluttet med men det var riktig i følge selger og nå har de det på nettsiden også. Men ikke avtalen jeg trodde jeg hadde.

Forrige
Side 1 av 11

Kraftriket

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR