Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juni 2023
Å Strøm
3.2
310 verifiserte omtaler

Å Strøm omtaler og erfaringer

3.2
Middels
310 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
#26
Utmerket
Å Strøm er rangert
#26 av 109 strømselskaper
60%
Bra
60% anbefaler Å Strøm
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet

Utforsk 310 omtaler om Å Strøm

FILTRER OMTALER
126
55
24
16
89
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Å Strøm?
Tar 2 minutt

Å strøm app ubrukelig

Omtale av  John

Hadde Glitre som strømleverandør. Deres app fungerte utmerket. MEN etter at vi, som alle Glitres tidligere kunder, ble overført til Å strøm begynte trøbbelet; Å’s app fungerer ikke til mitt/min kones bruk da Å krever en «verifikasjonskode» hver gang jeg vil logge inn for å se strømforbruket vårt. Da det er min kone som er registrert som abonnent må jeg be om en verifikasjonskode via hennes telefonnummer. Å vil ikke gi tillatelse til at jeg logger inn med mitt eget telefonnummer. Jeg er derfor avhengig av at min kone er tilgjengelig med sin telefon for at jeg kan hente ut, f.eks. strømforbruket. Dette er upraktisk og uforståelig siden Glitre klarte å få dette til. Jeg har gjentatte ganget tatt opp problemet med Å strøm, uten å oppnå forståelse eller vilje til løsing. Å strøm gjentar til det kjedsommelige at jeg bare må krysse av for «husk meg» ved innlogging så skal alt fungere. Dette er forsøkt gjentatte ganger, men DET FUNGERER IKKE! Hvis ikke Å strøm ikke klarer å gi meg en fungerende app, så bytter vi strømleverandør!

Svar fra Å Strøm
25.05.2023 10:40

Hei John, Det er forståelig at det er frustrerende. For de aller fleste fungerer "husk meg" funksjonen så det var beklagelig å høre at det ikke virket i dette tilfelle. Vi har det på kartet å ordne en alternativ løsning på dette. For at appen skal virke optimalt forsøk gjerne å slett gamle informasjonskapsler på telefonen, oppdater programvare samt slett gammel strømapp. Ønsker deg en fin dag videre! Hilsen Å Strøm Kundesenter.

LOS er blitt Å Strøm.

Omtale av  Geir

Kun 1 mnd prisgaranti. Kr 3,45 i påslag og 9,- i månedsbeløp. Selv om ikke Å Strøm (håpløst navn ) er en versting når det gjelder påslag/mnd.beløp vurderer man veldig å skifte strømleverandør.

LOS-strømavtale med Coop rabatt

Omtale av  Are

Greit valg og problemfritt, sjekket avtalen på bytt.no nå og den er gunstig for meg.

Svar fra Å Strøm
22.05.2023 15:15

Hei Are, Så fint å lese at du er fornøyd med avtalen. Vi er glade for å kunne tilby Coop strømavtale som er blant de beste spotpris-avtalene på markedet https://www.astrom.no/no/stromavtaler/coop Ønsker deg en fin dag videre! Hilsen Å Strøm Kundesenter.

Lite kundevennlige

Omtale av  Smart

Lurer kunden. Lang svartid, ser ikke kunden. Ingen forståelse for kunden. Lite smidige, firkantet selskap

Svar fra Å Strøm
22.05.2023 15:12

Hei, Det er så klart trist å høre at du har en slik oppfatning av oss og skulle du ha en sak du ønsker vi skal se på må du endelig kontakte. Vi jobber hele tiden med å forbedre kundeopplevelsen og beklager for tider der svartid på for eksempel tlf. er for lang. Om man ikke ønsker å sitte i kø å vente kan man velge å bli ringt tilbake. Kontakt oss også gjerne på chat eller via vårt kontaktskjema https://www.astrom.no/no/kundeservice/kontakt. Ønsker deg en fin dag videre! Hilsen Å Strøm Kundesenter.

Stømpris

Omtale av  Jan S

Skulle se strømprisen før var greit men no fan eg ikke no dere har gjort så vanskelig og finner fram

Svar fra Å Strøm
22.05.2023 15:06

Hei Jan, Vi setter pris på din tilbakemelding. Send oss gjerne en melding om du har noen punkter du ønsker vi skal se nærmere på. Skulle du ha spørsmål til forbruk eller annen informasjon i appen må du også gjerne kontakte oss https://www.astrom.no/no/kundeservice/kontakt Ønsker deg en fin dag! Hilsen Å Strøm Kundesenter.

Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet
Ta testen
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

latterlig

Omtale av  Andreas

prøvde å bli Los kunde. fikk opp at det ikke gikk igjennom. fortsatte som kunde hos ishavskraft, men fikk regning fra dem idag på noe jeg ikke har. den ble slettet!!!

Svar fra Å Strøm
22.05.2023 15:02

Hei Andreas, Det var beklagelig å høre at noe ikke gikk som det skulle i opprettelse av din strømavtale. Det lyder til at dette ble rettet opp i men skulle det være noe må du endelig ta kontakt med oss. Ønsker deg en fin dag! Hilsen Å Strøm Kundesenter.

Oppkjøpt av Glitre

Omtale av  Bjarne A

Røveri på høylys dag av våre kommunale kraftverk. Varsel om prisstigninger kom allerede 6mnd etter overtakelse. Stay away.

Svar fra Å Strøm
22.05.2023 14:59

Hei Bjarne, I sammenslåingen mellom LOS og Glitre Energi Strøm har vi gjort noen endringer i avtalene vi kan tilby. Her finner du en oversikt over over alle avtaler vi kan tilby i Å Strøm https://www.astrom.no/no/stromavtaler/produktvelger Ta endelig kontakt med oss om du har noen spørsmål vedrørende disse. Ønsker deg en fin dag! Hilsen Å Strøm Kundesenter.

De har svindlet oss grundig

Omtale av  Jon

Top10 avtalen er en variabel strømpris avtale som ikke gir kunden noen fordeler. Og dette betaler vi sværtg dyrt for. LOS forstår hva de driver med. De kunne ha sendt en kraftig advarsel til kundene sine og bedt dem å skifte til spot pris. Eller gjort som VestTelemark Kraftlag - rett og slett kuttet alle variabelprisavtaler og satt kundene over på spot pris. Skammelig oppførsel.

Svar fra Å Strøm
27.03.2023 10:03

Hei Jon, Avtalen du nevner er variabel og kan sammenlignes med flytende rente. Med en variabel strømavtale slipper du å tenke på at prisen er ulik for hver time i døgnet. Det vil da ikke gjøre noen forskjell om du bruker strømmen om morgenen, midt på dagen, eller om kvelden. Prisen på variable strømavtaler endres jevnlig basert på utviklingen i hele kraftmarkedet. Prisendringer varsles minst 30 dager i forkant. På denne måten har man som kunde til enhver tid oversikt over hva den aktuelle prisen er. Det er ingen binding på disse avtalene hos oss. Variabel avtale har igjennom tiden vært en av de mest brukte typen strømavtale men dette ser vi en endring på. De store svingningene i markedet har påvirket alle avtaler, spesielt variable avtaler, dette både ned og opp i pris. Her er strømstøtten med å påvirker totalen. I noen perioder har kunder med variabel avtale betalt en del mindre en spot og i noen perioder mer. Vi har pr. nå stoppet salg av variable avtaler da det tas en vurdering både internt og i styresmaktene i forhold til disse typer avtale. Men vi har forpliktelser til kundene som har disse avtalene fra før om at de skal ha muligheten til å benytte seg av avtalen de allerede har til en endring foreligger. Kunder som har avtalen vil bli kontakte vedrørende endringer. Skulle du ha flere spørsmål til kundeforhold hos oss må du endelig ta kontakt. Ønsker deg en fin dag videre Hilsen LOS Kundesenter.

Alt på en plass

Omtale av  Jørn

Det er oversiktelig og greit med alt på en faktura. I tillegg er tjenesten smartlading av bilen gratis

Treg kundeservice og feil på hjemmeside

Omtale av  Marius

Over 30 minutter venting på telefon…..! Elendig! Forsøker å ta bort tilleggstjeneste fra hjemmesiden fungerte ikke, forsøk på å legge til tilleggstjeneste derimot fungerte. Feil på priser på hjemmeside. Her er det rom for forbedringen. Strømmen de leverer er på den annen side upåklagelig.

Svar fra Å Strøm
17.02.2023 12:43

Hei Marius! Takk for din tilbakemelding. Vi beklager ventetiden på tlf. Med et turbulent strømmarked har det vært stor pågang over lang tid hvor vi har oppbemannet og tatt overtidstimer i flere omganger. Vi ser en forbedring og jobber mot å levere bedre på behandlingstid. Skulle det være behov for hjelp vedrørende tilleggstjenester eller annet kan vi nås på chat via vår nettside, tlf. 38608500 og mail [email protected] Ønsker deg en fin dag videre! Hilsen LOS Kundesenter.

Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet
Ta testen
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Jeg får medlemsbonus

Omtale av  Gry

I år har jeg fått over 500 kr i medemsbonus for det jeg har handlet.

Coop strømavtale

Omtale av  Sven

Styr unna denne avtalen !!! Strømselskapet LOS reklamerer med at dette er en spotprisavtale, der prisen skal være den samme som selskapet kjøper den for fra Norpol. Men min erfaring er at LOS benytter seg av en mye høyere spotpris , som for min del utgjorde at strømregningen for desember 2022 steg med ca. 25%. LOS mener dette er en timespottpris, og da regnes prisen for strømforbruket hver time ,som viser seg at strømmen ble dyrere med denne avtalen dei 3 månedene jeg var kunde, men LOS kjøper inn til Spotpris, så der ligger fortjeneste til selskaper😒

Svar fra Å Strøm
06.02.2023 15:10

Hei Sven! Coop strømavtale er en spotprisavtale https://www.los.no/strom/coop/ Med Coop strømavtale betaler du 3,45 øre/kWh i påslag og et fastbeløp på 9 kr/mnd + Spotpris. Spotpris er lik for alle leverandører. Vi henter ikke fortjenesten på dette. Fortjeneste til LOS ligger i fastbeløp og påslag. I påslag dekkes også myndighetspålagte elsertifikater. Som Coop-medlem får du også 200 kroner i velkomstbonus og 2% løpende medlemsbonus på strømmen du bruker som blir satt direkte inn på ditt fordelsregnskap. Dette gjør avtalen til en av landets beste medlemsavtaler! Velkomstbonusen på 200 kroner blir utbetalt èn gang per kunde, og man kan forvente å motta velkomstbonusen og den første medlemsbonusen cirka 1-2 måneder etter oppstart. Du vil kunne se oversikt over opptjent medlemsbonus inne på min side på Coop.no eller via LOS-appen. Kontakt oss gjerne om noe er uklart. Ønsker deg en fin dag videre! Hilsen LOS Kundesenter

Inntil nå, meget bra.

Omtale av  Oddbjørn

Jeg må imidlertid inngå ny avtale fra 1.mars, derfor er jeg på utkikk etter ny avtale med hvilket som helst selskap. Er det mulig å få annet enn spotpris avtale i dag? Kan jeg få en avtale på feks. 80 øre pr. kWh?

Pålitelige og ryddige

Omtale av  Thor

2% medlemsbonus i OBS. Forholdsvis lavt påslag på spottpris.

KLAGE PÅ Dårlig løsning på faktura for desember mnd 2022.

Omtale av  Kunde

Ved overgang til nytt strøm selskap 04.01.23. Den 17.01.23 mottok jeg fra LOS en Faktura for desember mnd 2022 i banken min17.01.23. UTEN nettleie og UTEN fratrekk på strøm fra staten. Hvorfor ble ikke den med på fakturaen? Mener jeg ble straffet for å bytte strømleverandør da regningen nå ble skyhøy.

Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet
Ta testen
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Suveren strømleverandør

Omtale av  Geir L

Suveren strømleverandør. Forutsigbar og god leverandør. God kontroll med forbruket gjennom LOS appen. Veldig godt fornøyd med LOS.

Forrige
Side 1 av 20

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR