Meny

SkandiaEnergi omtaler og erfaringer

2,7/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Brukervennlighet
Middels
87
av 96 innen
strømselskap
45%
anbefaler
SkandiaEnergi
Filtrer omtaler
48
4
6
5
51
Sorter omtaler etter
Viser av 114 omtaler med
Relevans
SORTER OMTALENE ETTER
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med SkandiaEnergi?
Marianne
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Telefonselgeren ødelegger for SkandiaEnergi"

Dette er nok typisk for de fleste strømselskap, men de ringer altså til de får tak i deg. Prater i vei og presenterer haugevis med tall og estimater og avtaler. Spør om nåværende strømselskap, og selvfølgelig kan de tilby en myyye bedre avtale enn den du har nå. Fordi strømselskapet du har nå lurer deg jo bare, uten at du vet om det selv. Etter 15 minutter sier jeg at de kan sende meg et skriftlig tilbud så jeg kan vurdere det, men det var visst ikke mulig. Denne spesielle avtalen tilbys kun av telefonselger, over telefon. Det er et "take it or leave it" tilbud. Svarer at jeg aldri tar imot et tilbud over telefon, men selgeren fortsetter og presse videre. Han blir frekkere, og da jeg igjen sier at jeg må ha tilbudet skriftlig klager han over at han har brukt "gode 30 minutter" på å presentere tall og kilowattpriser for meg, (samtalen varte faktisk i 23 minutter) så hvorfor trenger jeg dette skriftlig? Det er fristende å svare tilbake at selgeren faktisk opptar min tid også, men på dette tidspunktet var jeg den høflige. Det ender med at han sier rett ut at han ikke gidder å bruke mer tid på meg og legger på. Så kjære SkandiaEnergi- dette er IKKE måten å skaffe kunder på. Ingen lar seg presse over telefon til å binde seg opp til et tilbud uten å ha alt skriftlig først til å gå over og sammenligne. Det er useriøst og dårlig gjort mot potensielle kunder. Enn så lenge beholder jeg strømselskapet mitt.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Har byttet selskap
"Ble lyrt"

Fikk to ganger større regninger en jeg fikk før hos Hafslund. Etter jeg gikk over til Hafslund de fortsetter å sende meg regninger. Anbefaler ikke SkandiaEnergi i de hele tatt!!!!!!

Kundetilfredshet
Kundeservice
"Kompetansemangel"
1 syns denne omtalen er nyttig

Selgerne vet ikke hva de selger, i den forstand at de har for liten innsikt i hvordan avtalen egentlig fungerer (topp 3 spot, som ikke er topp 3). Spør du om noe får du spydige svar, og ikke fortell en med 4års erfaring der, at du selv har jobbet med det samme i 10år. 9mnd bindingstid blir en heller ikke opplyst om, men det står i avtaledokumentet dem selv lager og sender ut (selvsagt ikke gyldig når du som kunde ikke får opplysninger om det). Det eneste positive jeg kan si, er vel at jeg ble bedt om og ikke bytte til dem, og at de ikke ønsket å snakke med meg mer. Handler ikke med noen som opptrer arrogante og uærlige, med et middelmådig produkt.

Svar fra SkandiaEnergi
04.02.2019 16.17
Hei Håvard. Dette var en lei tilbakemelding å lese. Vi har mange dyktige medarbeidere som arbeider hardt for å gi gode kundeopplevelser og for å tilby billig strøm. Vi betviler ikke din lange erfaring, og det er beklagelig at du ikke opplever å ha fått god nok informasjon. Avtalen Topp3-garanti er en gunstig strømavtale som jeg varmt kan anbefale, og alle vilkår knyttet til denne er vi nøye med å tydeliggjøre og sende skriftlig dokumentasjon på. Vi har mange kunder som er svært fornøyde med denne avtalen. Vi ønsker ikke å opptre verken arrogant eller uærlig, og det hadde vært fint om du ville ta kontakt med oss direkte, slik at vi kan lære av din opplevelse og få anledning til å rette opp inntrykket ditt av oss. Hilsen Marit i SkandiaEnergi.
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Vurderer å bytte selskap
"Useriøse"
1 syns denne omtalen er nyttig

Jeg ser her at mange har opplevd denne useriøse selgeren som også jeg har blitt lurt av. Jeg skulle bli kunde fra 1/12 så jeg hadde noen dager å tenke på. Men når jeg angret meg før den 1/12 nei da var det for seint. For de har bare tatt seg friheten overta meg som kunde litt tidligere. Jaja. Par dager senere ringer Norges Energi å lurer på hvorfor jeg har sagt opp hos dem og bla bla. Det endte med at jeg fortsatte hos Norges Energi. Og først etter det ble jeg informert om bindingstid hos SkandiaEnergi. Så nok en gang måtte jeg tilbake. Men da fikk jeg Mail om bruddgebyr hos Norges Energi da. Holdt på å klikke i vinkler i tlf til Norges Energi. Men de sletta det gebyret før jeg var ferdig.:) så nå sitter jeg her i med skyhøy regning fra SkandiaEnergi for de skal jo ha betalt både før og etter at jeg har brukt strømmen. Har aldri sett en regning med så mange + ditt og + datt. Er bare å komme seg vekk

Alexander B
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Har byttet selskap
"Masete, uproffesjonellt møkkaselskap!"
1 syns denne omtalen er nyttig

Ble dessverre lokket inn i en dårlig strømavtale hos SkandiaEnergi. De er nesten umulig å få tak I. De lover gull å grønne skoger, men holder dessverre svært lite av hva de sier. Virker ikke som de klarer å snakke sammen der inne, har sagt opp avtalen min, fikk bruddgebyr. Har blitt ringt 4 ganger etterpå. Skal aldri tilbake! Holder meg til Fjordkraft selvom det ikke er det billigste.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Direkte lureri fra SkandiaEnergi"
1 syns denne omtalen er nyttig

Ble tilfeldigvis oppringt av en selger høsten 2018 og takket ja til et tilbud som virket greit der og da. Endte med å bytte i januar 2019 ettersom det var mangelfull oppfølging og dårlig kundebehandling fra deres side. Ender opp med å bli oppringt av en svært lite hyggelig selger hos SkandiaEnergi, som da velger å true om bruddgebyrer og annet ettersom det tydeligvis er 9 måneders bindende avtale. Innledningsvis introduserte de ingen bindingstid og 100% fornøydhetsgaranti hvor man kunne få pengene tilbake om man ikke var fornøyd. Det ble aldri på noen tidspunkt nevnt noe om en bindene avtale og et bruddgebyr dersom man opphever avtalen innen 9 måned, det var tross alt "ingen bindingstid". Det er helt i orden at selskapene prøver å redde tilbake kundene sine, men her var det mer trusler. Totalt dårlig erfaring og oppleves som direkte lureri fra deres side. Kommer aldri til å anbefale noen å bruke SkandiaEnergi.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
"Uslåelig!"

God service, gode priser, følger med i tiden. Er cashback kunde og det er prikken over i-en for med cashback og shoppingpoeng blir det beste dealen uansett!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig kundebehandling"
1 syns denne omtalen er nyttig

Det har vært ekstremt pågående og ubehagelige selgere! Informasjonen fra selskapet er mangelfull og vanskelig tilgjengelig

Alexander E
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Har byttet selskap
"Legger på tjenester man ikke bestiller"
6 syns denne omtalen er nyttig

2 ganger på 6 mnd har Skandiaenergi lagt på tjeneester på mitt abonnement som jeg ikke har bestilt. Første gangen var det tjenesten "pristak", som jeg eksplisitt sa til telefonselgeren at jeg ikke ønsket, til 1,50 kr per dag. Da jeg gjorde de oppmerksomme på dette per telefon, tok de dog vekk tjenesten. Noen måneder senere ser jeg en ny tjeneste lagt til kalt "betalingsfritak", noe som også koster 1,50 kr per dag. Denne har jeg heller aldri bestilt. Jeg ringer selskapet og får opplyst om at de har sendt info om dette i sommer og at man selv velger om man ønsker denne tjenesten? Jeg mener at selskapet lurer tjenester på folk og håper at man ikke merker dette på fakturaen. De er kun de som sier ifra som faktisk slipper unna, da dette er tjenester de setter på uten ditt samtykke (med mindre man samtykker ved og ikke svare?) Det eneste positive jeg har å si om selskapet er at de faktisk krediterte summen jeg hadde betalt for tjenesten jeg ikke hadde bestilt, men dette skulle da bare mangle.

Svar fra SkandiaEnergi
18.01.2019 21.16
Hei Alexander.

Tusen takk for tilbakemeldingen din.

For det første er det viktig for meg å påpeke at vi er opptatt å gi god informasjon til kundene våre. Vi pålegger heller ikke kundene våre tjenester som de ikke ønsker.

Det kan imidlertid synes som det her har skjedd en svikt i systemet da du likevel har fått en tjeneste du ikke ønsket. Det må jeg bare beklage.

Jeg er glad for at mine flinke kolleger fikk ordnet opp og kreditert det som var feil. Ta gjerne kontakt med oss igjen om det er noe annet vi kan hjelpe deg med. :)

Hilsen Marit i SkandiaEnergi
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Opplysninger gitt i vår telefonsamtale stemte dessverre ikke med tilsendt mail"
3 syns denne omtalen er nyttig

Jeg undersøker for tiden bedre tilbud på strøm. Det jeg fikk presentert i telefonen med selger var direkte villedende etter markedsføringsloven. Han ville sågar få oss til å signere/bekrefte en avtale før jeg fikk mail på tilbud. Pga mye jobb i det siste har jeg ikke prioritert denne saken, men det har telefonselgeren. Har 10 til 12 ubesvarte anrop. Når jeg nå i dag (etter at julefreden har fått senket seg) hadde tid for å sjekke saken er jeg sååå glad at vi ikke ble lurt av en aggressiv telefonselger som kun er ute etter egen profitt ved hjelp av tilbakeholdelse av viktig informasjon slik at forbruker kan gjøre en riktig vurdering ut fra informasjonen som gis. Ser i dette forum at jeg dessverre ikke er alene om disse selsome opplevelser.

Svar fra SkandiaEnergi
18.01.2019 21.16
Hei Viggo.

Takk for tilbakemeldingen din.

Det er leit at du ikke har hatt en god opplevelse etter å ha vært i kontakt med en av våre selgere.

Strømavtalene vi tilbyr er blant landets aller beste - uten å være lokketilbud.
Vi er også opptatt av å gi god informasjon og selvsagt skal vi holde oss innenfor gjeldende lover og regler.

Jeg beklager at din opplevelse ikke levde opp til dine forventninger.
Vårt mål er å gi gode opplevelser i all kundekontakt.

Det hadde vært hyggelig om vi fikk mulighet til å rette opp inntrykket ditt. Du er hjertelig velkommen som kunde hos oss ved en senere anledning. Vi skal jobbe hardt for at du blir fornøyd. :)

Hilsen Marit i SkandiaEnergi.
Kundetilfredshet
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Har byttet selskap
"Lureri"
5 syns denne omtalen er nyttig

Jeg var så dum at jeg byttet til SkandiaEnergi fra Fjorkraft. Jeg skulle få mye lavere strømregninger - garantert! Hva hjelper vel med rimeligere kw pris når regningen hver måned både gjelder for måneden som har gått og estimert forbruk for neste måned. Jo, jo jeg ser jo at det blir trukket fra på neste regning, men like fullt estimeres det for en ny måned. Denne forsuddsbetalingen er utrolig irritetende. Strømselskapet låner penger av forbrukerne gratis på denne måten. Alt i alt betaler jeg mye mer hver måned enn jeg gjorde hos Fjordkraft. Nå har jeg byttet tilbake til Fjordkraft. Jeg betaler meg ut av denne håpløse avtalen med et bruddgebyr! Jeg kommer aldri tilbake.

Svar fra SkandiaEnergi
17.01.2019 15.14
Hei Mariann.

Takk for tilbakemeldingen din.

Det er leit at du ikke har en god opplevelse etter å ha vært kunde hos oss i SkandiaEnergi. Vi er opptatt av å tilby billige strømavtaler - uten lokketilbud. Avtalene vi tilbyr er blant landets aller billigste.

Det er riktig at den første strømregningen du mottar kan inneholde en litt lengre periode, men deretter vil regningen kun inneholde strømkostnad for en måned, samt nettleie for de av våre kunder som får dette med på samme regning.

Dermed skal ingen av våre kunder oppleve at strømregningen øker etter at man har byttet til oss. Tvert i mot.

Jeg takker likevel for innspillet ditt, vi tar dette med oss i vårt videre arbeid.

Det hadde vært veldig hyggelig om du ville komme tilbake til oss ved en passende anledning. Vi skal jobbe hardt for at inntrykket ditt blir langt bedre og at du blir fornøyd. :)

Hilsen Marit i SkandiaEnergi
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Vurderer å bytte selskap
"Det handler om strømregningen min"
1 syns denne omtalen er nyttig

Jeg ventet på strømregningen i november den kom ikke, da ringte jeg å etterlyste den vi var da kommet til den 28/11, jeg forstod ingen ting, hun jeg snakket med sa den HV litt sent ute, dagen etter fikk jeg altså den 29/11 satt meg ned på nettbanken å betalte den, å alt hva bra, så for jeg mld om at jeg ikke hadde dekning til å betale den, men det hadde jeg, regningen hva på nesten 1500kr å det betalte jeg, jeg ringer ikke på gøy å etterlyser strømregningen min, hvist jeg ikke hadde dekning, å hvor er mine 1500kr blitt av, dem må nå finne dette ut, det er en skam når jeg vet at jeg har betalt den, håper dette åpner seg, blir så lei meg, samboeren min satt å så når jeg betalte den, fortvilet strømkunde

Svar fra SkandiaEnergi
17.01.2019 15.14
Hei Gunn.

Takk for tilbakemeldingen din.

Det er leit å lese at du er oppgitt, og det er fult forståelig at du er lei deg for at betalingen din ikke er blitt registrert.

Her synes det som at det kan skjedd en feil når strømregningen din ble betalt. Som din strømleverandør har vi ikke innsikt i konto og dekning, eller kan se transaksjoner. Jeg vil derfor anbefale at du tar kontakt med banken din for å se om det her har blitt registrert noe feil.

Jeg håper dette løser seg. Gi beskjed dersom det er noe vi kan hjelpe med. :)

Hilsen Marit i SkandiaEnergi
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Irriterende selger"
2 syns denne omtalen er nyttig

Telefonselgeren hadde en veldig uproffesjonell oppførsel og språk. Rotet mye med hvilken pris som var aktuell og prøvde å forvirre med hvilken pris konkurrerende strømselskaper opererer med (også med feilinformasjon om hvilket abbonement jeg allerede har). Når eg sa at han gjerne kan sende meg tilbudet på mail slik at jeg kan sammenligne de riktige tallene la han på før eg fikk fullført setningen. Uhøflig og uprofft!

Svar fra SkandiaEnergi
17.01.2019 15.14
Hei Frank.

Tusen takk for tilbakemeldingen din.

Det leit at en av våre selgere ikke ga deg en god opplevelse. Dette er ikke slik vi ønsker å fremstå, og heldigvis heller ikke slik vi pleier å operere. :)

Vi ønsker å fremstå profesjonelt og vennlig i alle kundekontakt.
Ta gjerne kontakt med oss dersom vi kan gjøre noe for å rette opp inntrykket ditt.

Hilsen Marit i SkandiaEnergi.
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Har byttet selskap
"Aldri mer!"
1 syns denne omtalen er nyttig

Har egentlig følt meg lurt fra dag 1 og betaler mer for strøm enn tidligere (ja, regnet med prisjustering). Det som irriterer meg aller mest er arrogansen og holdningene de utviser ovenfor meg som kunde. I samtale med selger ba jeg eksplisitt om å ikke bli kontaktet hverken på e-post eller andre måter med tilbud og info, men at jeg heller holder meg oppdatert selv på mine sider. Løfter ble gitt, men ikke holdt. Konsulenten på kundeservice kunne ihvertfall ikke kunsten med å forsone eller blidgjøre. Ser at de «reklamerer» med at hele påslaget tilbakebetales hvis man ikke er fornøyd ved bindingstidens utløp. Hele 81,- der altså. Det hjelper lite når man sannsynligvis kan spare inn bruddgebyret og de 81,- kronene på et par måneder ved å bytte til en strømleverandør som faktisk holder hva de lover! Ser også at flere er misfornøyde med informasjonen som blir gitt. Da blir det meningsløst for meg at de fortsatt står på sitt om at informasjonen er god og tilstrekkelig. Tror de hadde kommet lenger med å være imøtekommende og kanskje sett litt mer på interne rutiner og informasjon ved salg, enn å fortsette arrogansen. Takk for meg, Skandia. Aldri mer!

Svar fra SkandiaEnergi
17.01.2019 15.13
Hei Kenneth.

Tusen takk for tilbakemeldingen din.

Det er leit å høre at du ikke har hatt en god opplevelse som kunde hos oss.
Vi vil gjerne ta en gjennomgang sammen med deg for å se hva opplevelsen din skyldes og om vi kan gjøre noe for å rette opp inntrykket ditt. Ta gjerne kontakt med oss.


Vi er opptatt at våre strømavtaler skal være billige - uten lokketilbud, derfor synes jeg det rart at du skal ha opplevd å betale mer etter du byttet til oss.
Forbruket har det største utslaget på strømregningen, og om dette har økt, vil regningen øke. Samtidig har innkjøpsprisene på strøm vært høye den siste tiden. Dette kan også ha påvirket opplevelsen din.

Det er en veldig god løsning å administrere sitt eget kundeforhold på Min side. Vi er glad for at mange kunder benytter denne muligheten. :) Samtidig er vi pliktige til å informere deg om viktige elementer knyttet til ditt kundeforhold. Eventuelle e-poster du har mottatt fra oss, skal kun være av denne typen.

Vi er pålagt strenge regler knyttet til ditt samtykke til hva du ønsker informasjon om, herunder salgsbudskap. Disse kan jeg forsikre om at SkandiaEnergi overholder.


Vi jobber hardt hver eneste dag, for å forbedre kundeopplevelsen hos oss , både knyttet til kundeservice og informasjon. Derfor takker jeg for ditt innspill knyttet til dette. For øvrig er jeg stolt av våre dyktige medarbeidere som heldigvis også får mange hyggelige tilbakemeldinger fra fornøyde kunder for god hjelp. :)

Det hadde vært fantastisk om vi fikk anledning til å rette opp inntrykket ditt av oss. Du er hjertelig velkommen tilbake - når som helst! :)

Hilsen Marit i SkandiaEnergi
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Vurderer å bytte selskap
"Garanterer top 3 og klarer ikke å holde seg blande top 20"
2 syns denne omtalen er nyttig

Garanterer top 3 og klarer ikke å holde seg blande top 20.. Selgeren garanterte jeg ville spare penger på å kjøpe strøm hos SkandiaEnergi, men prisen doblet seg. Og låst i 9mnd! Makan til kyniske svindlere!! Sure og ikke imøtekommende på service telefon.. Kvalm av dette selskapet!

Svar fra SkandiaEnergi
17.01.2019 09.38
Hei Ben.

Takk for tilbakemeldingen.

Det er leit å lese at du ikke har hatt en god opplevelse som kunde i hos oss i SkandiaEnergi. Vi lever av og for fornøyde kunder og er glad for tilbakemeldinger som kan gjøre oss bedre.

Jeg kan forsikre deg om at vi dokumenterer Topp3-garantien overfor våre kunder. Dette er svært viktig for oss som selskap.

Avtalen du har hatt hos oss er en svært god avtale, og det høres rart ut at prisen skal ha doblet seg. Vi tar gjerne en nærmere gjennomgang med deg rundt dette.
Innkjøpsprisene på strøm på den nordiske kraftbørsen har den siste tiden vært på et uvanlig høyt nivå, men det er på denne børsen alle norske strømleverandører kjøper inn strømmen. Denne innkjøpsprisen er altså den samme for alle leverandører.

Det som påvirker størrelsen på regningen din aller mest, er likevel forbruket ditt. Dersom forbruket har økt, øker altså størrelsen på regningen din.

Vi er stolte over våre flotte, dyktige kolleger som gjør sitt ytterste for å gi gode kundeopplevelser. Dersom du derimot opplever at du ikke har blitt møtt på en god måte, er det veldig leit og jeg må bare beklage dette.

Ta gjerne kontakt med oss dersom vi kan gjøre noe for å rette opp inntrykket ditt av oss.


Hilsen Marit i SkandiaEnergi
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Telefonterror"
2 syns denne omtalen er nyttig

Ringer og ringer og ringer og ringer, på tross av at jeg er registrert mot telefonsalg. Selgerne prøvde også å selge strøm til vår datter på 10 år. Useriøst.

Svar fra SkandiaEnergi
28.11.2018 17.04
Hei Bob!

Vi skal ikke ringe deg om du er registrert mot telefonsalg, og det er noe vi tar meget alvorlig. Ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan undersøke hva som eventuelt har blitt feil. Det skal vi selvsagt rette opp i, eller hjelpe deg slik at du er registrert riktig i sentrale baser som sørger for at du ikke blir ringt av andre eller oss.

Det er ikke mulig å selge strøm til til mindreårige i Norge, da du faktisk må være registrert som eier av en strømmåler for at vi skal kunne starte en leveranse til deg.

Med hilsen
Espen
SkandiaEnergi
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Vurderer å bytte selskap
"Blitt lurt av Skandia Energi selger"
2 syns denne omtalen er nyttig

Jeg ble rundt lurt av en Skandia Energi selger. Topp-3 garantien ble dyrere en den prisen som jeg hadde hos Ishavskraft. Pluss han lurte meg til å binde meg i 9mnd. Folk er frekke i dag.

Svar fra SkandiaEnergi
28.11.2018 17.04
Hei Roger!

Vi gjør vårt beste for at du som ny kunde skal få mest mulig informasjon om avtalen hos oss, og vi har intet ønske om å lure noen. På avtalen du har fått er det er det innkjøpspris. De 15 siste årene har Innkjøpspris vært den billigste avtaleformen i markedet. Det er derfor Innkjøpspris er markedets mest populære produkt, og anbefales av uavhengige forbrukerrådgivere.

Vi sender både informasjon på mobil, og et velkomstbrev med produktark og vilkår. Der er alle produktfordeler, avtaletid og bruddgebyr beskrevet. Det er kostnader forbundet med å opprette en strømavtale, derfor har vi valgt å ha både bindingstid og bruddgebyr.

Minner også om at vi har en 100% fornøyd garanti, så om du ikke er fornøyd etter de 9 månedene, så får du månedspåslaget tilbake, uten ytterligere spørsmål.

Det er derfor ingen risiko for de som velger å bli kunde!

Hilsen Espen
SkandiaEnergi
Kundetilfredshet
Vurderer å bytte selskap
"Ble oppringt av en hyggelig herremann!"

Veldig grei samtale egentlig. Jeg er selv tidligere strømselger. Men stemmer det at han kan tilby meg en ansatt avtale? Som han sier er en fast avtale det er ingen informasjon om avtalen på nettsiden deres. Men det er da heller ikke en kampanje avtale. I følge han. Han forteller meg at det er 9 kr i påslag og at det er med fordeler med forsikringer og topp 3 garanti inkl i prisen. Jeg forteller at jeg er skeptisk til å bytte for jeg har tidligere blitt fakturert fra en annen kraftleverandør der jeg måtte betale 600 kr i bruddgebyr for å brukt angrefrist på oppfordring av en på det selskapet jeg hadde sitt redningsteam. Det ble en dyr strømregning for 1 dag med ny strømleverandør. Videre i samtalen nevner ikke han at det 9 med bindingstid og at det tilkommer et bruddgebyr. Så da blir jeg veldig usikker på hva avtalen egentlig innebærer etter å ha lest tilbakemeldingene her? Avtalte at han kunne ringe meg igjen i neste uke så skulle jeg ha et svar til han da.

Svar fra SkandiaEnergi
28.11.2018 17.01
Hei Gunhild!

Vi setter stor pris på at du har hatt en god dialog med en av våre strømselgere. Avtalen du har fått tilbud om har 9 kr i påslag, og det stemmer i forhold til det du har blitt presentert med tanke på fordelsprodukter. Ser at dere skal forsette dialogen, og vi vil gjerne besvare alle dine spørsmål. Det er viktig for oss at du blir fornøyd.

Vi har 9 måneder bindingstid, det er korrekt. Vi gir deg også en 100% fornøyd garanti, så om du ikke er fornøyd etter de 9 månedene, så får du månedspåslaget tilbake, uten ytterligere spørsmål.

Hilsen Espen
SkandiaEnergi
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Vurderer å bytte selskap
"Uærlige fra A-Å"
2 syns denne omtalen er nyttig

Utrulig useriøse selgere som ikke opplyser om bindingstid på 9 måneder. Blir senere oppringt av 2 damer som går på repeat uansett hva man sier. Styr unna disse useriøse folkene!

Svar fra SkandiaEnergi
29.10.2018 12.57
Hei Maria

Vi gjør vårt beste for at våre kunder skal få korrekt informasjon når vi inngår en strømavtale. Derfor mottar alle kunder informasjon når strømavtalen inngås.

Vi sender både informasjon på mobil, og et velkomstbrev med produktark og vilkår. Der er alle produktfordeler, avtaletid og bruddgebyr beskrevet. Det er kostnader forbundet med å opprette en strømavtale, derfor har vi valgt å ha et bruddgebyr.

Når det er sagt, så gir vi deg også en 100% fornøyd garanti, så om du ikke er fornøyd etter de 9 månedene, så får du månedspåslaget tilbake, uten ytterligere spørsmål.

Det er derfor ingen risiko for de som velger å bli kunde!

Hilsen Espen
SkandiaEnergi
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Har byttet selskap
"Lureri"
8 syns denne omtalen er nyttig

Byttet fra fjordkraft til denne useriøse strømleverandøren. Måten deres produkt blir solgt på er helt kritisk dårlig. Selger løy/informerte ikke om bruddgebyr.

Jeg var litt treg med å lese dokumentene som kom å posten, men når jeg først gjorde så jeg at det var et bruddgebyr. Jeg spurte i telefonen når avtalen ble inngått om det var noe som helt form skjulte kostnader. Noe det dyrt og hellig ble avkreftet.

Siden SkandiaEnergi bevist lurte meg sendte jeg en Mail til de. Det som så skjer er ikke noe svar på Mail, men en jente som ringer meg og åpenbart er litt i ubalanse. Jeg spør om å få opptak av telefonsamtale hvor avtale ble inngått, dette skulle vise seg å være umulig å svare på, men jenta snakket som et lykkehjul om hvor seriøse SkandiaEnergi var. Jeg forteller henne videre at jeg føler meg lurt, da nærmest brøler hun i telefonen; ha en fin dag videre og legger på...! Kan ikke annet enn å le av denne behandlingen. Når du leser svarene fra SkandiaEnergi på bytt.no kan man jo lure. Er ikke mye anger å spore her heller.

Jeg betalte bruddgebyr og glemmer hele saken. Har ingen respekt for firmaer som bruker «råselgere» til å selge deres produkter. Og enda mindre når det ikke er tegn til anger i ettertid heller. Dette er et firma som etter min mening bevist spekulerer i at folk betaler bruddgebyr og tjener ekstra penger på denne måten.

Sendte min historie til Forbrukerrådet og fikk bekreftet at det hadde kommet mange klager.

Svar fra SkandiaEnergi
29.10.2018 12.44
Hei Geir,

Det er beklagelig å høre at du har hatt en negativ opplevelse i kontakten med oss.Vi gjør vårt beste for at våre kunder skal få korrekt informasjon når vi inngår en strømavtale.

Alle kunder informasjon når strømavtalen inngås. Vi sender både informasjon på mobil, og et velkomstbrev med produktark og vilkår. Der er alle produktfordeler, avtaletid og bruddgebyr beskrevet. Det er kostnader forbundet med å opprette en strømavtale, derfor har vi valgt å ha et bruddgebyr. Når det er sagt, så gir vi deg også en 100% fornøyd garanti, så om du ikke er fornøyd etter de 9 månedene, så får du månedspåslaget tilbake, uten ytterligere spørsmål.

I forhold til Forbrukerrådet så kan vi ikke se å ha mottatt hverken klager eller henvendelser i forhold til denne saken eller noen andre saker.

Hilsen Espen
SkandiaEnergi
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
"Fantastisk"
4 syns denne omtalen er nyttig

Byttet til skandia for 2 mnd siden, har aldri betalt så lite som nå! Kundeservicen er også helt topp, og de holder det de lover. Synd det er bindingstid, fordi det skremmer bort uvitende personer som tror de skal bli ranet.

Svar fra SkandiaEnergi
29.10.2018 12.43
Hei Audun.

Takk for din omtale her på bytt.no.

Vi setter stor pris på at du er fornøyd og minner alltid på at vi har 100% fornøyd garanti, så om du ikke er fornøyd etter de 9 månedene du har bindingstid, så får du månedspåslaget tilbake, uten ytterligere spørsmål.

Hilsen Espen
SkandiaEnergi
Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Ubehagelige selgere"
1 syns denne omtalen er nyttig

Blir ikke informert om bruddgebyr. Frekke og innpåslitne selgere. Dette er ikke måten å skaffe seg nye kunder på. Vik unna!!!!

Svar fra SkandiaEnergi
19.09.2018 12.11
Hei Kristin,

Takk for din omtale her på bytt.no.

Det er beklagelig å høre at du har hatt en negativ opplevelse i kontakten med oss.
Vi gjør vårt beste for at våre kunder skal få korrekt informasjon når vi inngår en strømavtale. Derfor mottar alle kunder et velkomstbrev med produktark og vilkår, i tillegg til digital informasjon. Der er alle produktfordeler, avtaletid og bruddgebyr beskrevet. Siden det er kostnader forbundet med å opprette en strømavtale, så har vi valgt å ha et bruddgebyr. Når det er sagt, så gir vi deg også en 100% fornøyd garanti, så om du ikke er fornøyd etter de 9 månedene, så får du månedspåslaget tilbake, uten ytterligere spørsmål.

Det er derfor ingen risiko for de som velger å bli kunde!

Hilsen Espen
SkandiaEnergi
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Selger kontakter meg, jeg takker nei basert på negative omtaler her, selger slenger på røret"
3 syns denne omtalen er nyttig

Selger i SkandiaEnergi kontaktet meg vedr. bytte av strømleverandør i forrige uke. Jeg ønsket da skriftlig tilbud for å vurdere sammen med kona over helga. Leser meg opp på omtaler på bl.a. bytt.no og takker høflig nei pr. epost med basis i blandede omtaler på nett (bl.a. skjulte gebyrer, bruddgebyr, svak kundeservice). Jeg ber samtidig om ikke å bli oppringt, samt å bli slettet fra ringelister. Selger ringer meg likevel opp i dag og sier han ikke har sett eposten med svaret mitt (ok?), jeg forklarer da det samme pr. telefon. Selger slenger da på røret!

Basert på denne erfaringen kan jeg derfor bekrefte at SkandiaEnergi fremstår som en useriøs aktør som bør unngås. De negative omtalene her er høyst sannsynlig reelle. Styr unna!

Svar fra SkandiaEnergi
19.09.2018 11.42
Hei Vegard,

La oss ta kommentarene på Bytt.no, og andre sider først.
Vi er opptatt av at alle våre kunder skal få korrekt informasjon når vi inngår en strømavtale. Derfor mottar alle kunder et velkomstbrev med produktark og vilkår, i tillegg til digital informasjon. Der er alle produktfordeler, avtaletid og bruddgebyr beskrevet. Det er således ingen skjulte gebyr, alt dokumenteres.

Siden det er kostnader forbundet med å opprette en strømavtale, så har vi valgt å ha et bruddgebyr. Når det er sagt, så gir vi deg også en 100% fornøyd garanti, så om du ikke er fornøyd etter de 9 månedene, så får du månedspåslaget tilbake, uten ytterligere spørsmål.
Det er derfor ingen risiko for de som velger å bli kunde!

Når det gjelder din kontakt med oss, så beklager vi at den ikke var bedre. Vi arbeider hver dag for at all vår kundekontakt skal fremstå, så profesjonell som mulig.

Vi er sikre på at du er godt ivaretatt av din nåværende strømleverandør, men skulle du i fremtiden ønske å få billig og grønn strøm, så håper vi du tar kontakt.

Hilsen Lars
SkandiaEnergi
Jens T. Ø
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Har byttet selskap
"Utelater bevist å informere om bruddgebyr"
3 syns denne omtalen er nyttig

Selgeren ga et godt inntrykk av SkandiaEnergi som en leverandør uten skjulte kostnader. Da avtalevilkårene ble lest opp for meg ble ikke et bruddgebyr på 490 kr nevnt. De har senere bekreftet at de alltid utelater dette. De nevner kun en avtaletid på 9 måneder. Det kan godt være at praksisen er lovlig, men den fremstår for meg som uredelig og sleip. Slikt gjør at jeg mister tilliten til leverandøren og bevist unngår Skandia fremover.

Svar fra SkandiaEnergi
19.09.2018 10.34
Hei Jens T. Ø.

Takk for din omtale her på bytt.no

Her er det en misforståelse, og en noen som snakker mot bedre viten. Vi gjør vårt beste for at våre kunder skal få korrekt informasjon når vi inngår en strømavtale. Derfor mottar alle kunder et velkomstbrev med produktark og vilkår, i tillegg til digital informasjon. Der er alle produktfordeler, avtaletid og bruddgebyr beskrevet.

Siden det er kostnader forbundet med å opprette en strømavtale, så har vi valgt å ha et bruddgebyr. Når det er sagt, så gir vi deg også en 100% fornøyd garanti, så om du ikke er fornøyd etter de 9 månedene, så får du månedspåslaget tilbake, uten ytterligere spørsmål.

Det er derfor ingen risiko for de som velger å bli kunde!

Hilsen
Espen
SkandiaEnergi
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Har byttet selskap
"Kjipt at så mange sinte folk skal ødelegge et ærlig firma"
2 syns denne omtalen er nyttig

Jeg er utrolig fornøyd med kundeservice til skandia. Når jeg ringte inn som en "vansklig kunde" med noen spørsmål så fikk jeg beskjed om at de skulle finne ut av alt jeg lurte på. mot slutten av dagen ringte samme person meg opp igjen for å forklare alt jeg lurte på. Det er trist at det finnes selgere der ute som bryr seg mer om seg selv en firma de reklamerer og prater for, dermed så blir det slike teite bagateller. Skandia har ALLE priser og abonnoment på sin hjemmeside der alle eventuelle påslag og tillegsavtaler finnes. Skandia prøver ikke å lure folk, alle omtalene jeg har lest her som er negative har faktisk blitt løst! uten noe surr. så for å være ærlig så må det visst være veldig gøy for noen personer og syte på internett siden de netopp har lært seg å google

Svar fra SkandiaEnergi
19.09.2018 09.30
Hei Joakim,

Tusen takk for hyggelig omtale her på bytt.no.

Hilsen
Espen
SkandiaEnergi
SkandiaEnergi strømpriser
Alle strømpriser
Gå til SkandiaEnergi
SJEKK OM SKANDIAENERGI KAN LEVERE STRØM TIL DEG
OSLO
SkandiaEnergi leverer strøm til OSLO
ÅRLIG STRØMFORBRUK Usikker på forbruket ditt?
Ditt strømforbruk (kWt/år)
20 000 kWt
1000 kWt 50 000 kWt
Omtaler
Overblikk
Pris pr. mnd
Bestill
ONLINE INNKJØPSPRIS
Innkjøpspris - SkandiaEnergi
114 omtaler
Periodisert betaling
Ingen bindingstid
Ikke fornybar energi
Krever eFaktura
919 kr
55,12 øre/kWt
Detaljer
Les mer
UNG SPOT
Innkjøpspris - SkandiaEnergi
114 omtaler
Periodisert betaling
Ingen bindingstid
Fornybar energi
Krever eFaktura
1 007 kr
60,42 øre/kWt
Detaljer
Les mer
INNKJØPSPRIS
Innkjøpspris - SkandiaEnergi
114 omtaler
Periodisert betaling
Ingen bindingstid
Fornybar energi
Ingen betalingskrav
1 017 kr
61,02 øre/kWt
Detaljer
Les mer
GRØNN+
Innkjøpspris - SkandiaEnergi
114 omtaler
Periodisert betaling
Ingen bindingstid
Fornybar energi
Ingen betalingskrav
1 027 kr
61,62 øre/kWt
Detaljer
Les mer
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR