Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert lørdag 25. mai

Så enkelt kan du forsikre din bedrift

Firmaforsikring - Slik forsikrer du din bedrift

OPPDATERT ONSDAG 6. APRIL 2022

Med gode firmaforsikringer til din bedrift så kan både ledelsen og de ansatte slappe godt av og ikke bekymre seg over konsekvensene av et uhell

På Bytt.no får du et eksklusivt innblikk i forsikringsselskapenes forretningspolitikk, samtidig som du får tilbud på de billigste firmaforsikringene
På Bytt.no får du et eksklusivt innblikk i forsikringsselskapenes forretningspolitikk, samtidig som du får tilbud på de billigste firmaforsikringene

Firmaforsikring for din bedrift

Det finnes en hel haug med bedriftsforsikringer, og du hadde nok fått problemer med å telle forsikringene på både fingrer og tær, men det finnes faktisk bare 1 forsikring som er lovpålagt, utenom pensjonssparing.

Liten eller stor bedrift har lite å si. Har du en yrkesskadeforsikring til dine ansatte så er du på riktig side av loven. Statlige bedrifter trenger ikke en egen yrkesskadeforsikring, og har særskilte regler. Les mer om den lovpålagte yrkesskadeforsikringen her

Hvordan forsikre din bedrift?

Når du skal forsikre din bedrift er det viktig at du kartlegger hvilke risikoer som kan oppstå innad i bedriften. Leier dere arbeidslokaler, så er kanskje ikke eiendomsforsikring like aktuelt, men kanskje man burde vurdere en egen avbruddsforsikring dersom lokalene er gamle og slitt.

Innen bedriftsmarkedet så kan i teorien alt, og alle områder forsikres, og det er kun opp til arbeidsgiver hvor mange goder du ønsker å gi dine ansatte mens de utfører arbeid for deg.

Anbudstjeneste for bedriftsforsikringer

Bytt.no har i lengre tid utviklet en anbudstjeneste for forsikringer, både bedrift og privat, og prøver å bryte opp markedet på en måte som gjør at forbrukeren får lavere pris på forsikringen.

Når du sender et anbud på forsikringer til din bedrift med Bytt.no så får du mulighet til å høre tilbudene til de forskjellige forsikringsselskapene, samtidig som at det er du som bestemmer hvilket du vil gå for.

Vi sender din informasjon videre inn i vår forsikringsportal, hvor det sitter en hel rekke forsikringsagenter klare til å bli med på priskrigen for å kunne kapre deg som kunde.

Etter vi har varslet våre forsikringsagenter kan du sitte stille å slappe av, mens forsikringsagentene jobber på spreng for å tilrettelegge sine forsikringer etter dine krav. Derretter takker du enkelt ja eller nei til tilbudene du får presentert på mail.

TIPS: Ta også en titt innom, og les blant våre 37066 verifiserte kundeerfaringer om forsikringsselskaper for å se hvordan selskapene opererer, og behandler sine kunder. Les forsikringsomtaler her

De mest vanlige forsikringene for bedrifter:

(Trykk på den forsikringen du ønsker å sammenligne)

Mange bedrifter og vikrsomheter leier kontorlokaler av forskjellige utleiere, og har som oftest forsikret kontorlokalene via utleier, men for de bedriftene som eier sine egne lokaler så kan det koste bedriften din enorme summer dersom noe uheldig skjer og at lokalene står igjen som ubrukelige.

Les mer om eiendomsforsikring

Ansvarsforsikringer er forsikringer som skal dekke de forskjellige ansvarsområder en daglig leder eller bedrift har. Ansvarsforsikringer er en egen kategori av forsikringer og inneholder noen forsikringer som er verdt å ha som blant annet advokatforsikring, cyberforsikring og styreansvarsforsikring

Advokatforsikring hjelper deg med juridiske kontrakter, tvister, prosessrisiko og veiledning, mens styreansvarsforsikring dekker styrets personlige og økonomiske ansvar ovenfor bedriften. Cyberforsikring er forsikringen som hjelper deg med å forebygge dataangrep, men også komme seg raskere igang igjen etter et eventuelt dataangrep.

Les mer om ansvarsforsikring

En personforskring er en type forsikringer som skal dekke de ansattes behov. Her kan man forsikre det meste, men de mest vanlige er ulykkesforsikring og reiseforsikring, som dekker skader og uhell som skjer utenfor jobb, men også på ferie.

Ikke glem den lovpålagte yrkesskadeforsikringen

Man har også sykeavbruddsforsikring, som dekker tapte kostnader hvis daglig leder eller nøkkelpersonell er sykemeldte, og helseforsikring for bedrift som gir de ansatte tilbud om raskere medisinsk behandling

Les mer om personforsikring

For noen bedrifter så er en transportforsikring høyst nødvendig. Transportforsikringene går for det meste på å forsikre egne, eller kjøpte varer under transport, men kan også utvides til å dekke skader produktet ditt påfører andre mennesker eller gjenstander.

Transportfirmaene erstatter kun 200 kroner per kilo med ødelagte varer, og erstatningskravet går kun på vekt, og ikke verdi. Dersom du frakter ekslusive vesker og merkeklær vil erstatningssummen du får fra transportøren bare så vidt dekke verdien til glidelåsen på den ene veska. Med transportforsikring så får man hele varens verdi erstattet.

Les mer om transportforsikring

Finn den beste bedriftsforsikringen på Bytt.no

Bytt.no har utviklet en anbudstjeneste for bedriftsforsikringer hvor du enkelt kan starte en priskrig på forsikringene til din bedrift. Enten om du trenger ny forsikring, eller om du bare ønsker å bytte til en billigere en, så hjelper Bytt.no deg.

Du velger enkelt hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, for deretter å få tilbud fra flere forsikringsselskap, som alle er like ivrige på å få deg som kunde. Vi sender varsel til selskapene at du er på jakt etter en ny bedriftsforsikring som tvinger selskapene til å nedjustere prisen på forsikringen for å kunne kapre deg som kunde.

Bilforsikringer bedrift

Prisforskjellene på bilforsikring varierer stort, og bedriftsmarkedet er intet unntak. Les mer om hvilke type bilforsikring til bedrift som finnes og lær mer om forskjellene.

Bilforsikring bedrift

Ansvarsforsikringer

Gode ansvarsforsikringer holder driften i gang, selv om det oppstår vanskelige tvister eller alvorlige dataangrep. Les mer og finn riktig ansvarsforsikring til din bedrift.

Ansvarsforsikring bedrift

Helseforsikringer

Unngå lange sykemeldinger med en god helseforsikring for din bedrift. Få raskere medisinsk behandling for dine ansatte og hold sykefraværet nede.

Helseforsikring bedrift

Landbruksforsikringer

Lønner det seg å gå for enkeltforsikringer, eller å forsikre hele landbruket under samme forsikring? Lær mer om de ulike typene landbruksforsikring.

Landbruksforsikring

Personforsikringer

Gode personforsikringer for din bedrift er viktig for de ansattes trivsel og innsats i jobben. Lær mer om de ulike typene personforsikringer og finn riktig forsikring til din bedrift.

Personforsikring bedrift

Eiendomsforsikringer

Sikre dine arbeidslokaler med eiendomsforsikring for bedrift. Les mer om de ulike eiendomsforsikringene og få flere tilbud på dine lokaler.

Eiendomsforsikringer bedrift
Les flere artikler

Spar tid og penger for din bedrift

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi og har siden 2012 hjulpet flere hundre tusen brukere med å finne de beste og billigste forsikringene.

Enten din bedrift trenger nye forsikringer eller ønsker å bytte til noe bedre og billigere så kan vi hjelpe deg. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, og motta skreddersydde tilbud fra ulike forsikringsselskaper. Tjenesten er gratis og helt uforpliktende.

NYLIGE OMTALTE FORSIKRINGSSELSKAPER
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR