Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert lørdag 25. mai

Cyberforsikring - Sikre din bedrift mot dataangrep

Cyberforsikring - Sikre din bedrift mot dataangrep

OPPDATERT ONSDAG 6. APRIL 2022

Både store og små bedrifter kan være så uheldige å bli hacket eller få et virus som sletter alt arbeidet. Heldigvis kan man forsikre seg mot dette.

Med en god cyberforsikring slepper man å bekymre seg over potensielle dataangrep eller viruser som kan slette hele harddisken.
Med en god cyberforsikring slepper man å bekymre seg over potensielle dataangrep eller viruser som kan slette hele harddisken.

Hva er cyberforsikring

En cyberforsikring er en ansvarsforsikring som hjelper deg hvis bedriften blir utsatt for datakriminalitet. Dette er som oftes i form av hacke-angrep eller virusspredning via e-poster. Forsikringen dekker slik at du får erstattet bedriftens økonomiske tap samt også hjelp av IT-eksperter for å forhindre eller minske sjansen for et nytt angrep.

Hvis systemene til bedriften blir ødelagt, eller ikke fungerer slik det skal etter dataangrepet, vil IT-ekspertene hjelpe deg med å få systemene opp igjen. Man får som oftest også lagrings- og backupmuligheter samt også sikkerhetskopier med denne forsikringen.

Viste du at enkelte ansvarsforsikringer er obligatorisk og lovpålagt for bedrifter? Se vår oversikt over de forskjellige ansvarsforsikringene her

Cyberforsikring gjør at du ikke trenger å bekymre deg for at du kan komme til å miste alt arbeidet du har holdt på med den siste tiden. Med gjevnlige sikkerhetskopier kan du raskt hoppe tilbake til arbeidet. 

Hva dekker en cyberforsikring

En cyberforsikring skal dekke alle eventuelle utgifter eller problemer knyttet til et dataangrep, samt også bistå med hjelp fra eksperter slik at sannsynligheten for et nytt dataangrep minskes.

Det finnes svært få tilleggsforsikringer eller oppgraderinger av en cyberforsikring, så her burde man undersøke de forskjellige forsikringsselskapene, og ikke forsikringsavtalene innad i et selskap.

Ta gjerne en tur innom våre forsikringsomtaler for å se hvilken forsikringsselskap kundene er mest fornøyde med her

Generelt sett så dekker en cyberforsikring:

  • Økonomiske tap
  • Eventueller kostnader for kunder og forretningsforbindelser
  • 24t hjelp fra IT-eksperter
  • Erstatter driftavbrudd, og helper deg igang
  • Online lagring og backup av systemene
  • (ofte) Kostnader ved å informere berørte kunder
Husk at alle forsikringsselskap har egne kontrakter, og dekningsgraden er forskjellig fra selskap til selskap. Listen over dekningen til en cyberforsikring kan variere, men dette skal være en grei pekepinn på hva de forskjellige cyberforsikringene inneholder. 

Finn den beste cyberforsikringen på Bytt.no

Bytt.no har utviklet en anbudstjeneste for bedriftsforsikringer hvor du enkelt kan starte en priskrig på dine cyberforsikringer. Enten om du trenger ny cyberforsikring, eller om du bare ønsker å bytte til en billigere en, så hjelper Bytt.no deg.

Du velger enkelt hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, for derretter å få tilbud fra flere forsikringsselskap, som alle er like ivrige på å få deg som kunde. Vi sender varsel til selskapene at du er på jakt etter en ny cyberforsikring som tvinger selskapene til å nedjustere prisen på forsikringen for å kunne kapre deg som kunde.

Ta meg videre til Bytt.no sin anbudstjeneste for bedriftsforsikringer

Bilforsikringer bedrift

Prisforskjellene på bilforsikring varierer stort, og bedriftsmarkedet er intet unntak. Les mer om hvilke type bilforsikring til bedrift som finnes og lær mer om forskjellene.

Bilforsikring bedrift

Ansvarsforsikringer

Gode ansvarsforsikringer holder driften i gang, selv om det oppstår vanskelige tvister eller alvorlige dataangrep. Les mer og finn riktig ansvarsforsikring til din bedrift.

Ansvarsforsikring bedrift

Helseforsikringer

Unngå lange sykemeldinger med en god helseforsikring for din bedrift. Få raskere medisinsk behandling for dine ansatte og hold sykefraværet nede.

Helseforsikring bedrift

Landbruksforsikringer

Lønner det seg å gå for enkeltforsikringer, eller å forsikre hele landbruket under samme forsikring? Lær mer om de ulike typene landbruksforsikring.

Landbruksforsikring

Personforsikringer

Gode personforsikringer for din bedrift er viktig for de ansattes trivsel og innsats i jobben. Lær mer om de ulike typene personforsikringer og finn riktig forsikring til din bedrift.

Personforsikring bedrift

Eiendomsforsikringer

Sikre dine arbeidslokaler med eiendomsforsikring for bedrift. Les mer om de ulike eiendomsforsikringene og få flere tilbud på dine lokaler.

Eiendomsforsikringer bedrift
Les flere artikler

Spar tid og penger for din bedrift

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi og har siden 2012 hjulpet flere hundre tusen brukere med å finne de beste og billigste forsikringene.

Enten din bedrift trenger nye forsikringer eller ønsker å bytte til noe bedre og billigere så kan vi hjelpe deg. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, og motta skreddersydde tilbud fra ulike forsikringsselskaper. Tjenesten er gratis og helt uforpliktende.

NYLIGE OMTALTE FORSIKRINGSSELSKAPER
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR