Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert mandag 24. juni

Få tilbud på de billigste og beste bilforsikringene

Sammenlign tilbud på bilforsikring til din bedrift - få uforpliktende tilbud fra flere selskaper helt gratis!

 • Gratis og uforpliktende
 • Få tilbud fra flere selskaper
SPAR PENGER
SAMMENLIGN
PÅ BYTT.NO

Spar tusenvis på 1-2-3:

 1. 1
  Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
 2. 2
  Motta tilbud fra ulike forsikringsselskaper
 3. 3
  Velg eller forkast tilbudene du mottar, helt gratis og uforpliktende
FÅ TILBUD PÅ BILFORSIKRING

Dette er bilforsikring til bedrift

Bilforsikring for bedrifter skiller seg litt ut i forhold til privatforsikringer, men da er dette som oftest på vilkår, og samlerabatter. En varebil inneholder som oftest en hel rekke forskjellige verktøy eller annet dyrt utstyr. Velger du en tilfeldig forsikring til din bedrift, så står man ofte med skjegget i postkassa.

Har du flere fremkomstmidler innad i din bedrift kan man få gode flåterabatter hvis man forsikrer hele garasjen sin. På Bytt.no hjelper vi deg i gang med å forsikre bedriften din riktig, og i våre anbudstjenester blir forsikringsselskapene informert om at det er flere selskap som kjemper om å få din bedrift som kunde.

Slik får din bedrift den billigste bilforsikringen

OPPDATERT TIRSDAG 8. MARS 2022

På Bytt.no kan du enkelt finne den beste og billigste bilforsikringen til din bedrift. Få full oversikt over alternativene dine

Det kan oppstå store driftstap dersom firmabilen bli stående stille og driften stanser opp. Er leiebil et alternativ du ikke kan klare deg uten?
Det kan oppstå store driftstap dersom firmabilen bli stående stille og driften stanser opp. Er leiebil et alternativ du ikke kan klare deg uten?

Bilforsikring bedrift

Bilforsikring for bedrifter, også kalt firmabilforsikring, skiller seg ut fra privatmarkedet da dette er forsikringer som skal dekke et større behov enn en privat bilforsikring.

Firmabiler har som oftest mye lengre kjørelengder, og er ofte utsatt for et mer røft terreng. Vilkårene for bilforsikring privat strekker derfor ikke helt til, til firmabilenes kjøremønster.

Ønsker du å forsikre din bil privat? Bytt.no sammenligner også det private forsikringsmarkedet, og prisforskjellene mellom selskapene er enorme. Sammenlign bilforsikring for privatmarkedet her.

Hva er bilforsikring bedrift?

Bilforsikring for bedrifter skal på samme måte som privatmarkedet, dekke utgifter i forbindelse med skader på bilen, eller skader som du selv påfører andre bilister, ting eller eiendommer.

Man vet aldri når det kan skje et uhell, og mange bedrifter stopper helt opp dersom firmabilen blir stillestående i en periode. Ansvarsforsikring til firmabiler er lovpålagte i Norge, men dette dekker bare skader påført andre bilister, ting eller eiendommer og ikke skader påført egen bil

Ta meg videre til Bytt.no sine anbudstjenester for bedriftsforsikring

Hva dekker bilforsikring til bedrift?

Dekningsgrunnlaget til bilforsikringene er ulikt mellom de forskjellige forsikringsselskapene, men den lovpålagte ansvarsforsikringen er lik hos selskapene. Ønsker man å forsikre skader påført eget kjøretøy også, så må man da oppgradere forsikringen.

Har du andre kjøretøy som f.eks. traktor eller lastebil som du ønsker å forsikre så kan du enkelt lese deg opp på temaet i vår artikkel for beste lastebilforsikringer, eller traktorforsikringer

Ansvar, delkasko, kasko eller toppkasko?

Dersom firmabilen er av det eldre slag, så er det nok ikke like nødvendig å oppgradere bilforsikringen opp til det øverste sjiktet, men om bedriften har et firmabillån på kjøretøyet vil nok banken kreve en høyere forsikring enn ansvarsforsikring.

Forsikringsselskapene har forskjellige dekningsgrunnlag og det er ikke nødvendigvis at alle forsikringsselskap kan levere deg nettopp disse forsikringene, men når du er på utkikk etter en bilforsikring for din bedrift så kan du forvente å se disse dekningsgrunnlagene:

Ansvarsforsikring for bedrifter

 • Dekker skader påført andre bilister, ting eller eiendommer
 • Rettshjelp

Delkasko for bedrifter

 • Ansvarsforsirking
 • Brann og tyveri
 • Glasskade
 • Stjålne nøkler eller personlige eiendeler oppbevart i bilen
 • 24t veihjelp

Kasko for bedrifter

 • Ansvarsforsikring
 • Delkasko
 • Sammenstøt eller kollisjon
 • Utforkjøring
 • Hærverk
 • Fylling av feil drivstoff

Toppkasko for bedrifter

 • Ansvarsforsikring
 • Delkasko
 • Kasko
 • Ny bil ved totalskade opp til et gitt antall år
 • Maskinskader opp til et gitt antall år
 • Skade på glasstak 
 • Skade på spesiallakk

Se tilbud og pris på bilforsikring i vår anbudstjeneste for bedriftsforsikring

Trenger du større dekningsgrunnlag?

De aller fleste forsikringsselskap er ivrige på å kapre nye bedriftsporteføljer og kan veldig gjerne trikse litt med forsikringene for at du skal velge dem som forsikringsselskap.

Her kan man da forhandle litt på både pris og dekningsgrunnlag. Spør gjerne om de kan slenge på avbruddsforsikring i din bilforsikring. Noen tillater det, mens andre vil komme med andre forslag. 

Vanlige tilleggsforsikringer til bilforsikring bedrift

 • Avbruddsforsikring
 • Leiebil etter skade
 • Løsøre i firmabilen
 • Fastmontert tilleggsutstyr til over 20 000 kr
Har man flere kjøretøy man ønsker å forsikre så kan de fleste forsikringsselskap tilby flåterabatt på bilforsikringen til din bedrift. Se tilbudet her

SE OGSÅ VÅRE ANDRE KJØRETØYFORSIKRINGER;

Lastebilforsikring

Lastebilforsikringene dekker, i minste fall, skader som den forsikrede lastebilen påfører andre kjøretøy, bygninger eller personer, men forsikringen kan oppgraderes til å også dekke andre skader.
Les om, og sammenlign tilbud på lastebilforsikring her

Traktorforsikring

En traktorforsikring skal dekke skader som er påført andre kjøretøy, personer eller bygninger. Forsikringen kan også utvides til å dekke skader påført din egen traktor, men etter lovverket er ikke dette nødvendig.

Les om, og sammenlign tilbud på traktorforsikring her

Finn den beste bilforsikringen for bedrift på Bytt.no

I Bytt.no sin anbudstjeneste for bedriftsforsikringer kan du enkelt starte en priskrig på din bedrift sine bilforsikringer. Enten om du trenger ny bilforsikring, eller om du bare ønsker å bytte til en billigere en, så hjelper Bytt.no deg.

Du velger enkelt hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, for deretter å få tilbud fra flere forsikringsselskap, som alle er like ivrige på å få deg som kunde. Vi sender varsel til selskapene at du er på jakt etter en ny bilforsikring for bedrift som tvinger selskapene til å nedjustere prisen på forsikringen for å kunne kapre deg som kunde.

Bilforsikring bedrift finner du ved å enkelt huke av forsikringskategorien; kjøretøyforsikring i våre anbudstjenester for bedriftsforsikring. 

Utforsk alle bedriftsforsikringer

Usikker på hva din bedrift trenger? Utforsk hele marked for bedriftsforsikring og få tilbud fra flere forsikringsselskaper.

Ansvarsforsikringer

Gode ansvarsforsikringer holder driften i gang, selv om det oppstår vanskelige tvister eller alvorlige dataangrep. Les mer og finn riktig ansvarsforsikring til din bedrift.

Ansvarsforsikring bedrift

Helseforsikringer

Unngå lange sykemeldinger med en god helseforsikring for din bedrift. Få raskere medisinsk behandling for dine ansatte og hold sykefraværet nede.

Helseforsikring bedrift

Landbruksforsikringer

Lønner det seg å gå for enkeltforsikringer, eller å forsikre hele landbruket under samme forsikring? Lær mer om de ulike typene landbruksforsikring.

Landbruksforsikring

Personforsikringer

Gode personforsikringer for din bedrift er viktig for de ansattes trivsel og innsats i jobben. Lær mer om de ulike typene personforsikringer og finn riktig forsikring til din bedrift.

Personforsikring bedrift

Eiendomsforsikringer

Sikre dine arbeidslokaler med eiendomsforsikring for bedrift. Les mer om de ulike eiendomsforsikringene og få flere tilbud på dine lokaler.

Eiendomsforsikringer bedrift

Transportforsikringer

En god transportforsikring for din bedrift er både viktig og i enkelte tilfeller helt nødvendig. Les mer om de ulike typene transportforsikring.

Transportforsikring
NYLIG OMTALTE FORSIKRINGSSELSKAPER
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR