Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert mandag 24. juni

Få tilbud på de billigste og beste helseforsikringene

Sammenlign tilbud på helseforsikring til din bedrift - få uforpliktende tilbud fra flere selskaper helt gratis!

 • Gratis og uforpliktende
 • Få tilbud fra flere selskaper
SPAR PENGER
SAMMENLIGN
PÅ BYTT.NO

Spar tusenvis på 1-2-3:

 1. 1
  Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
 2. 2
  Motta tilbud fra ulike forsikringsselskaper
 3. 3
  Velg eller forkast tilbudene du mottar, helt gratis og uforpliktende
FÅ TILBUD PÅ HELSEFORSIKRING

Dette er helseforsikring til bedrift

Helseforsikring for bedrift er forsikringene som holder driften igang selv når personellet er sykemeldt. Med en god helseforsikring til din bedrift får man raskere medisinske behandlinger for sine ansatte, kortere sykemeldinger, dekket driftstap som følge av sykemeldinger, og andre helserelaterte forsikringer.

De fleste helseforsikringene er greie å ha og på Bytt.no hjelper vi deg i gang med å finne de beste og billigste helseforsikringene til din bedrift. I våre anbudstjenester blir forsikringsselskapene informert om at det er flere selskap som kjemper om å få din bedrift som kunde.

Hva dekker en helseforsikring til bedrifter?

OPPDATERT ONSDAG 3. APRIL 2024

Helseforsikring til bedrift er forsikringen dine ansatte verdsetter høyt. Her får de tilbud om rask behandling, og forebyggende råd og konsultasjoner

Helseforsikring til bedrift er forsikringen dine ansatte verdsetter høyt. Her får de tilbud om rask behandling, og forebyggende råd og konsultasjoner
Helseforsikring til bedrift er forsikringen dine ansatte verdsetter høyt. Her får de tilbud om rask behandling, og forebyggende råd og konsultasjoner

Hva er helseforsikring

En helseforsikring er en forsikring som hjelper dine ansatte raskt i gang etter langvarig sykdom, og hjelper med å forebygge eventuelle skader. Man får raskere tilbud om behandlinger hos spesialister, og gratis konsultasjoner med leger, fysioterapauter eller psykologer blant annet.

I Norge er vi godt vant med lange ventelister hos legespesialister som veldig ofte fører til at skaden og smerten blir varende mye lengre enn nødvendig. Med helseforsikring får dine ansatte tilbud om raske behandlinger og operasjoner samt en hel rekke andre medisinske behandlinger.

Hva dekker en helseforsikring

En god helseforsikring gir dine ansatte både forebyggende hjelp og veiledning, og raskere behandling, men også fysikalske og mentale konsultasjoner og veiledninger. 

Dekningen til helseforsikringene til de forskjellige blant forsikringsselskapene er varierende, men en god helseforsikring burde inneholde:

 • Personlig medisinsk rådgiver
 • Kortere ventelister hos legespesialist, operasjon eller sykehusbehandling
 • Legetime på mobil
 • Kostnader ved eventuelle etterbehandlinger eller trening
 • Transport og kostnadsdekning
 • Fysikalsk behandling, både akutt og forebyggende
 • Behandling hos psykolog

Se tilbud og pris på helseforsikring i vår anbudstjeneste for bedriftsforsikring

Hvorfor lønner det seg med helseforsikring?

Selv om Nav påtar seg lønnsutgiftene etter 16 dager med sykemelding, så påløper det fremdeles store driftstap for bedrifter når ansatte er sykemeldte. Kanskje driver du et snekkerfirma som har 3 ansatte hvor 33% av arbeidet nå må avlyses. Med raskere behandling for dine ansatte vil bedriften din fortere komme seg tilbake i normal drift og økonomi.

Se flere personforsikringer som kan være lønnsomme for din bedrift her

En dag med sykefravær kan koste like mye som en helseforsikring i et helt år

Alle fordelene som kommer med en helseforsikring og spesielt tilbudet om raskere behandling hos legespesialister er punkter som får de ansatte til å trives bedre i bedriften og motiveres til å gi tilbake til bedriften

Det finnes mange forskjellige helserelaterte forsikringer som en bedrift burde ha, og helseforsikring er en av dem. Men det finnes en forsikring som din bedrift er lovpålagt å ha. Les mer om den lovpålagte yrkesskadeforsikringen her

En fullverdig sykdomsforsikring for bedrifter

Sykdomsforsikringer for bedrift er en felles betegnelse på forsikringene som skal gjelde når de ansattes helse står på spill, samt også gjøre det lettere for alle i bedriften å holde seg friske og raske med forebyggende arbeid.

Det er ingen sykdomsforsikringer som er lovpålagte, men gode sykdomsforsikringer blir godt verdsatt blant de ansatte, og det kan i tillegg spare din bedrift for store økonomiske hull.

En fullverdig sykdomsforsikring for bedrifter skal hjelpe de ansatte med raskere medisinsk behandling, billigere behandlinger, forebyggende behandlinger, økonomisk støtte til bedriften ifb. sykemeldinger, men også utgifter til opplæring av nytt personell når nøkkelpersonell er sykemeldt.

Ta meg videre til Bytt.no sine anbudstjenester for bedriftsforsikring

Hva er en sykdomsforsikring for bedrift

En sykdomsforsikring er en forsikringsgruppe med flere forsikringer som skal dekke hele prosessen i forbindelse med sykemeldinger. Forsikringene skal, med andre ord, gjøre det slik at hvis noen ansatte er sykemeldte, så skal ikke driftsresultatet til bedriften merke noe til dette. 

Som ansatt så får man gratis konsultasjoner på fysikalske- og mentale behandlinger, raskere medisinsk behandling hos spesialister, billigere behandlinger og gratis rådgivning i forbindelse med riktige sittestillinger og diverse andre forebyggende arbeid.

Som daglig leder så får man dekket kostnaden som vil påløpe dersom nøkkelpersonell er sykemeldte hvor du da må leie inn vikar eller bruke timer på opplæring. Du får også dekket differansen mellom lønn og NAV sine utbetalinger når dine ansatte er sykemeldte. 

En fullverdig sykdomsforsikring burde inneholde:

 • Helseforsikring
  Gir dine ansatte raskere tilbud om behandling og forebyggende råd og konsultasjoner

Forsikringen dine ansatte vil verdsette høyt. Her får dine ansatte tilbud om raskere medisinsk behandling. Man får også personlige medisinske rådgivere, fysiskalske behandlinger, transport og kostnadsdekning og behandling hos psykolog blant annet. 

 • Tannhelseforsikring
  Gir dine ansatte tilbud om billigere konsultasjoner og timer hos tannlegen

Med tannhelseforsikring får dine ansatte dekket uforutsette, akutte og plutselige tannhelsebehandlinger, som hull i tennene, rotfylling og trekking av tenner m.m.

 • Sykeavbruddsforsikring
  Dekker merkostnaden ifb. vikar eller opplæring dersom nøkkelpersonell er sykemeldt

Hvis nøkkelpersonell blir sykemeldte kan dette koste bedriften dyrt i forbindelse med tapt inntekt, ansettelse og opplæring av vikarer. Sykeavbruddsforsikring dekker alle merkostnader i forbindelse med sykemeldt nøkkelpersonell.

Les mer om sykeavbruddsforsikring

 • Sykelønnsforsikring
  Dekker differansen mellom lønnsutbetalinger og utbetalinger fra NAV

Selvom NAV overtar lønnsutbetalingene etter 16 dager sykemelding så er det fremdeles kostnader knyttet til sykemelt personell. Sykelønnsforsikring dekker differansen i lønnsutbetalingene kontra NAV utbetalingene.  

Finn den beste helseforsikringen på Bytt.no

I Bytt.no sin anbudstjeneste for bedriftsforsikringer kan du enkelt starte en priskrig på din bedrift sine helseforsikringer. Enten om du trenger ny helseforsikring, eller om du bare ønsker å bytte til en billigere en, så hjelper Bytt.no deg.

Du velger enkelt hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, for deretter å få tilbud fra flere forsikringsselskap, som alle er like ivrige på å få deg som kunde. Vi sender varsel til selskapene at du er på jakt etter en ny helseforsikring som tvinger selskapene til å nedjustere prisen på forsikringen for å kunne kapre deg som kunde.

Helseforsikring finner du ved å enkelt huke av forsikringskategorien; personforsikringer i våre anbudstjenester for bedriftsforsikring. 

Utforsk alle bedriftsforsikringer

Usikker på hva din bedrift trenger? Utforsk hele marked for bedriftsforsikring og få tilbud fra flere forsikringsselskaper.

Bilforsikringer bedrift

Prisforskjellene på bilforsikring varierer stort, og bedriftsmarkedet er intet unntak. Les mer om hvilke type bilforsikring til bedrift som finnes og lær mer om forskjellene.

Bilforsikring bedrift

Ansvarsforsikringer

Gode ansvarsforsikringer holder driften i gang, selv om det oppstår vanskelige tvister eller alvorlige dataangrep. Les mer og finn riktig ansvarsforsikring til din bedrift.

Ansvarsforsikring bedrift

Landbruksforsikringer

Lønner det seg å gå for enkeltforsikringer, eller å forsikre hele landbruket under samme forsikring? Lær mer om de ulike typene landbruksforsikring.

Landbruksforsikring

Personforsikringer

Gode personforsikringer for din bedrift er viktig for de ansattes trivsel og innsats i jobben. Lær mer om de ulike typene personforsikringer og finn riktig forsikring til din bedrift.

Personforsikring bedrift

Eiendomsforsikringer

Sikre dine arbeidslokaler med eiendomsforsikring for bedrift. Les mer om de ulike eiendomsforsikringene og få flere tilbud på dine lokaler.

Eiendomsforsikringer bedrift

Transportforsikringer

En god transportforsikring for din bedrift er både viktig og i enkelte tilfeller helt nødvendig. Les mer om de ulike typene transportforsikring.

Transportforsikring
NYLIG OMTALTE FORSIKRINGSSELSKAPER
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR