Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert tirsdag 21. mai

Få tilbud på de billigste og beste personforsikringene

Sammenlign tilbud på personforsikringer til din bedrift - få uforpliktende tilbud fra flere selskaper helt gratis!

 • Gratis og uforpliktende
 • Få tilbud fra flere selskaper
SPAR PENGER
SAMMENLIGN
PÅ BYTT.NO

Spar tusenvis på 1-2-3:

 1. 1
  Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
 2. 2
  Motta tilbud fra ulike forsikringsselskaper
 3. 3
  Velg eller forkast tilbudene du mottar, helt gratis og uforpliktende
FÅ TILBUD PÅ BEDRIFTSFORSIKRING

Dette er personforsikringer til bedrift

Personforsikringer for din bedrift er forsikringene som hjelper dine ansatte med erstatninger og behandlinger etter yrkesskader. Det er lovpålagt at du forsikrer dine ansatte mens de utfører arbeid på vegne av deg, men det er også normalt at ansatte har forsikringer som gir dekning også på fritiden.

De fleste personforsikringene er greie å ha men det er kun 1 personforsikring som er lovpålagt. På Bytt.no hjelper vi deg i gang med å forsikre bedriften din riktig, og i våre anbudstjenester blir forsikringsselskapene informert om at det er flere selskap som kjemper om å få din bedrift som kunde.

Se landets beste og billigste personalforsikring

OPPDATERT TIRSDAG 8. MARS 2022

Med så mange forskjellige bedriftsforsikringer, er det lett å velge feil forsikringer. Bytt.no viser deg hvilke personalforsikringer din bedrift må ha

Dine ansattes helse er viktig, og etter loven er du også nødt til å forsikre dine ansatte. Les videre om hvilken forsikring din bedrift må ha
Dine ansattes helse er viktig, og etter loven er du også nødt til å forsikre dine ansatte. Les videre om hvilken forsikring din bedrift må ha

Personalforsikring bedrift

Dersom man driver en virksomhet så er man lovpålagt å forsikre sine ansatte. Dine ansatte er personer som utfører arbeid for deg kun fordi du ber dem om å gjøre det og hvis dine ansatte blir skadet når de utfører arbeid for deg, skal ikke dette gå ut over de ansatte økonomisk.

Gode personforsikringer er derfor viktig å ha, for at du ikke blir stående erstatningsansvarlig for skader påført dine ansatte. I værste scenarioer med dødsfall kan erstatningskravet passere beløp på 10 millioner.

Ta meg videre til Bytt.no sine anbudstjenester for bedriftsforsikring

Hva er personforsikring bedrift

Personforsikring er en gruppe forsikringer for bedrift hvor forsikringene skal beskytte dine ansatte mot yrkesskader, eller skader på fritid eller reise, som hindrer dine ansatte i å arbeide.

De mest vanlige personforsikringene er yrkesskadeforsikring, fritidsulykkesforsikring og reiseforsikring. Man har også en rekke andre forsikringer som går på de ansattes helse, som f.eks. sykeavbruddsforsikring eller tannhelseforsikring til bedrift, men de har vi valgt å skille ut i en egen forsikringskategori; helseforsikringer for bedrifter

Har virksomheten din firmabiler? Da kan du få gode og uforpliktende tilbud på bilforsikringer til bedrift. Se tilbudet her

Lovpålagt forsikring

Som arbeidsgiver så er du lovpliktet til å forsikre dine ansatte mens de er på arbeid, etter norsk lov, og det kan koste deg store beløper dersom din bedrift ikke har den lovpålagte yrkesskadeforsikringen

Alle yrkesskadeforsikringer kommer med samme lovpålagte dekningsgrunnlag, så hvis du kun er på utikk etter den billigste forsikringen, så kan du med god samvittighet finne den billigste bedriftsforsikringen på Bytt.no. 

Statlig ansatt? Da er det andre regler som gjelder. Les mer om den lovpålagte yrkesskadeforsikringen her

Det er jo anbefalt at man legger til flere forsikringer enn bare yrkesskadeforsikringer til din bedrift, men har du ihvertfall yrkesskadeforsikring så er du på riktig side av loven.

Dersom din bedrift ikke har yrkesskadeforsikring så er fremdeles dine ansatte forsikret. Men da rettes erstatningskravet direkte til bedriften og ikke et forsikringsselskap.

Hva dekker en personforsikring

En fullverdig og god personforsikring skal altså dekke både de ansatte og deres familie mens de er på ferie, eller på fritid, mot uhell og skader, men den skal også dekke ansatte mens de er på jobb og utfører arbeid på vegne av arbeidsgiver.

Yrkesskadeforsikringen dekker blant annet:

Ansatte mens de er på jobb

 • Skade og sykdom som følge av en arbeidsulykke/yrkesskade
 • Sykdom som etter lovverket likestilles med yrkesskade
 • Skade eller sykdom som skyldes eksponering av skadelige stoffer
 • Erstatning som følge av tap av arbeidsevne og inntekt
 • Utbetaling til ekstefelle eller samboer ved dødsfall

Reiseforsikringer for bedrift dekker blant annet:

Ansatte og dems familie mens de er på ferie

 • Avbestillinger
 • Forsinkelser på fly eller bagasje
 • Reiseulykke
 • Rettshjelp

Fritidsulykkesforsikring for bedrifter dekker blant annet:

Ansatte og dems familie på dems fritid

 • Medisinsk invaliditet
 • Behandlingsutgifter
 • Dødsfall
 • Psykologisk førstehjelp

Se tilbud og pris på personforsikring i vår anbudstjeneste for bedriftsforsikring

Som arbeidsgiver så er man da nødt til å ta stilling til om man skal forsikre sine ansatte med kun den lovpålagte yrkesskadeforsikringen, eller om man ønsker å utvide forsikringen til å dekke de ansatte på dems fritid eller på ferie.

Finn den beste personforsikringen for bedrift på Bytt.no

I Bytt.no sin anbudstjeneste for bedriftsforsikringer kan du enkelt starte en priskrig på din bedrift sine personforsikringer. Enten om du trenger ny personforsikring, eller om du bare ønsker å bytte til en billigere en, så hjelper Bytt.no deg.

Du velger enkelt hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, for deretter å få tilbud fra flere forsikringsselskap, som alle er like ivrige på å få deg som kunde. Vi sender varsel til selskapene at du er på jakt etter en ny personforsikring for bedrift som tvinger selskapene til å nedjustere prisen på forsikringen for å kunne kapre deg som kunde.

Personforsikring bedrift finner du ved å enkelt huke av forsikringskategorien; personforsikring i våre anbudstjenester for bedriftsforsikring. 

Utforsk alle bedriftsforsikringer

Usikker på hva din bedrift trenger? Utforsk hele marked for bedriftsforsikring og få tilbud fra flere forsikringsselskaper.

Bilforsikringer bedrift

Prisforskjellene på bilforsikring varierer stort, og bedriftsmarkedet er intet unntak. Les mer om hvilke type bilforsikring til bedrift som finnes og lær mer om forskjellene.

Bilforsikring bedrift

Ansvarsforsikringer

Gode ansvarsforsikringer holder driften i gang, selv om det oppstår vanskelige tvister eller alvorlige dataangrep. Les mer og finn riktig ansvarsforsikring til din bedrift.

Ansvarsforsikring bedrift

Helseforsikringer

Unngå lange sykemeldinger med en god helseforsikring for din bedrift. Få raskere medisinsk behandling for dine ansatte og hold sykefraværet nede.

Helseforsikring bedrift

Landbruksforsikringer

Lønner det seg å gå for enkeltforsikringer, eller å forsikre hele landbruket under samme forsikring? Lær mer om de ulike typene landbruksforsikring.

Landbruksforsikring

Eiendomsforsikringer

Sikre dine arbeidslokaler med eiendomsforsikring for bedrift. Les mer om de ulike eiendomsforsikringene og få flere tilbud på dine lokaler.

Eiendomsforsikringer bedrift

Transportforsikringer

En god transportforsikring for din bedrift er både viktig og i enkelte tilfeller helt nødvendig. Les mer om de ulike typene transportforsikring.

Transportforsikring
NYLIG OMTALTE FORSIKRINGSSELSKAPER
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR