Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert mandag 24. juni

Få tilbud på de billigste og beste landbruksforsikringene

Sammenlign tilbud på landbruksforsikring - få uforpliktende tilbud fra flere selskaper helt gratis!

 • Gratis og uforpliktende
 • Få tilbud fra flere selskaper
SPAR PENGER
SAMMENLIGN
PÅ BYTT.NO

Spar tusenvis på 1-2-3:

 1. 1
  Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
 2. 2
  Motta tilbud fra ulike forsikringsselskaper
 3. 3
  Velg eller forkast tilbudene du mottar, helt gratis og uforpliktende
FÅ TILBUD PÅ LANDBRUKSFORSIKRING

Dette er landbruksforsikring

Med en god landbruksforsikring til din bedrift er du godt sikret dersom det skulle skje noe uforutsett på din gård. En landbruksforsikring er en samleforsikring, som betyr at en landbruksforsikring skal gå til å dekke hele driften din.

De fleste forsikringene i en landbruksforsikring er greie å ha, spesielt når enkelte gjenstander på gården din har prislapper på millionbeløp. På Bytt.no hjelper vi deg i gang med å forsikre landbruket ditt riktig, og i våre anbudstjenester blir forsikringsselskapene informert om at det er flere selskap som kjemper om å få deg som kunde.

Dette er landets beste landbruksforsikringer

OPPDATERT TIRSDAG 8. MARS 2022

Mange forsikringsselskaper har egne forsikringer for landbruk, som gjør at du er bedre dekket hvis det skulle skje noe, enn med vanlige forsikringer

Få tilbud på landets beste landbruksforsikring på Bytt.no. Vi gjør det enkelt å sammenligne hele bedriftsmarkedet på forsikringer
Få tilbud på landets beste landbruksforsikring på Bytt.no. Vi gjør det enkelt å sammenligne hele bedriftsmarkedet på forsikringer

Finn den beste og billigste landbruksforsikringen på Bytt.no

Enten om du har et lite landbruk eller om du har et stort landbruk med flere ansatte enn du kan telle, så er det alltid viktig å ha forsikringene i orden. En landbruksforsikring er en gruppe med forsikringer som passer til landbruk, og skal dekke deg for alle mulige scenarioer. 

Ofte er vilkårene litt strengere på forsikringer knyttet til ditt landbruk, kontra privatforsikringer, på grunn av gjenstandenes levealder, som ofte blir noen år redusert grunnet bruk i røft terreng.

Enhver forsikringsagent vil selge deg så mange forsikringer de kan selvom mange av forsikringene er ikke like nødvendige som andre. 

Hvis du driver et økologisk landbruk, får man som oftes tilbud om flere forsikringer, enn hvis man driver et konvensjonelt landbruk

Hva er landbruksforsikring

Landbruksforsikring er en rekke forskjellige forsikringer som er designet og formulert til å dekke vanlige, men også uvanlige skader og uhell ved et landbruk. Med en landbruksforsikring så har man en forsikring som dekker hele landbruket, i steden for at du skal gå gjennom trøblet med å forsikre hvert minste lille område på gården.

Ofte så er det røffere terreng på et landbruk, uforutsigbare dyr, gamle maskiner, og mye elektrisk utstyr som enten kan bli hacket, eller skadet. Med en god landbruksforsikring så kan du senke skuldrene dine og ikke bekymre deg over økonomiske utfordringer.

Et landbruk er mer enn bare et hus, et par maskiner og noen dyr. Det er en full bedrift som krever mye mer arbeid enn enkelte gigantselskaper, og uhell kan skje alle og enhver. Ofte kan det være bedre å forsikre en gjenstand for mye enn en gjenstand for lite. 

Hvilke forsikringer trenger ditt landbruk?

Til ditt landbruk finnes det mange forskjellige forsikringer man kan velge mellom, og det er viktig at du setter deg ned å ser på ditt eget landbruk for å kartlegge hvilke gjenstander som gir deg størst økonomisk tap hvis gjenstanden blir ødelagt.

Samtidig så er det også viktig å sikre sine ansatte mot uhell eller skader. Også på landbruk så er det lovpålagt med yrkesskadeforsikringer, og det kan koste deg dyre summer hvis du selv blir stående erstatningsansvarlig for skader dine ansatte er påførte mens de utfører arbeid for deg.

Typiske forsikringer du finner i en landbruksforsikring er

 • Bygningsforsikring

Forsikrer bygningene du har på ditt landbruk. Til både mennesker, dyr og maskiner.

 • Eiendelsforsikring

Forsikrer landbrukets eiendeler, i likhet med innboforsikring

 • Dyreforsikring

Forsikrer dine verdifulle dyr mot uhell eller skader

 • Bil- og arbeidsmaskinsforsikring

Forsikrer dine biler og arbeidsmaskiner. Lovpålagt ansvarsforsikring gjelder også her

 • Avbruddsforsikring

Forsikrer driftsresultatet hvis driften stanser opp som følge av en skade eller uhell

 • Ansvarsforsikring 

Forsikre dine ansatte mot skader og uhell når de utfører arbeid for deg

 • Rettshjelpsforsikring

Forsikrer deg mot potensielle advokat- og sakskostnader, og gir forebyggende råd

I vår anbudstjeneste for landbruksforsikring får du god veiledning til hva de forskjellige forsikringene dekker og om de er aktuelle for ditt landbruk.

Ved å bruke vår anbudstjeneste lar du flere forsikringsselskap kjempe om å kunne kapre deg til kunde, og man vil ofte få både bedre pris, forsikringsvilkår og service med å legge forsikringen ut på anbud på Bytt.no.

Ta meg videre til Bytt.no sin anbudstjeneste for bedriftsforsikring

Man kan også få gode rabatter hos mange forsikringsselskaper hvis man gjennomfører el-sjekk og termografering jevnlig. 

Mange forsikringsselskap tilbyr traktorforsikring utenom landbrukspakka da dette er en lovpålagt forsikring. Lese mer om den lovpålagte traktorforsikringen her.

Debio-sertifisert landbruk

Driver du et økologisk landbruk, og er Debio-sertifisert så kan man også få spesifikke forsikringer som dekker de ekstra utfordringene med et økologisk landbruk.

Vær obs på at forsikringsselskapene har forskjellige forsikringer og ordninger med økologiske landbruk, så det kan være lurt å orientere seg om dette når du benytter deg av våre anbudstjenester for landbruksforsikring

Ekstra forsikring til de som er Debio-sertifisert. (Økologisk landbruk)

 • Sertifiseringstap

Mister du Debio-sertifikatet i en periode så kan man forsikre det økonomiske tapet i perioden du driver et konvensjonelt landbruk

 • Avlingstap

Forsikre det økonomiske tapet du og ditt landbruk lider dersom avlingene dine svikter

 • Miljøvennlig gjennoppbygning

Dekker diverse kostnader ved gjenoppbygningen av et mer miljøvennlig landbruk

Sammenlign tilbud i våre anbudstjenester for bedriftsforsikring

Finn den beste landbruksforsikring på Bytt.no

I Bytt.no sin anbudstjeneste for bedriftsforsikringer kan du enkelt starte en priskrig på din bedrift sine landbruksforsikringer. Enten om du trenger ny landbruksforsikring, eller om du bare ønsker å bytte til en billigere en, så hjelper Bytt.no deg.

Du velger enkelt hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, for derretter å få tilbud fra flere forsikringsselskap, som alle er like ivrige på å få deg som kunde. Vi sender varsel til selskapene at du er på jakt etter en ny landbruksforsikring som tvinger selskapene til å nedjustere prisen på forsikringen for å kunne kapre deg som kunde.

Ta meg videre til Bytt.no sin anbudstjeneste for bedriftsforsikringer

Utforsk alle bedriftsforsikringer

Usikker på hva din bedrift trenger? Utforsk hele marked for bedriftsforsikring og få tilbud fra flere forsikringsselskaper.

Bilforsikringer bedrift

Prisforskjellene på bilforsikring varierer stort, og bedriftsmarkedet er intet unntak. Les mer om hvilke type bilforsikring til bedrift som finnes og lær mer om forskjellene.

Bilforsikring bedrift

Ansvarsforsikringer

Gode ansvarsforsikringer holder driften i gang, selv om det oppstår vanskelige tvister eller alvorlige dataangrep. Les mer og finn riktig ansvarsforsikring til din bedrift.

Ansvarsforsikring bedrift

Helseforsikringer

Unngå lange sykemeldinger med en god helseforsikring for din bedrift. Få raskere medisinsk behandling for dine ansatte og hold sykefraværet nede.

Helseforsikring bedrift

Personforsikringer

Gode personforsikringer for din bedrift er viktig for de ansattes trivsel og innsats i jobben. Lær mer om de ulike typene personforsikringer og finn riktig forsikring til din bedrift.

Personforsikring bedrift

Eiendomsforsikringer

Sikre dine arbeidslokaler med eiendomsforsikring for bedrift. Les mer om de ulike eiendomsforsikringene og få flere tilbud på dine lokaler.

Eiendomsforsikringer bedrift

Transportforsikringer

En god transportforsikring for din bedrift er både viktig og i enkelte tilfeller helt nødvendig. Les mer om de ulike typene transportforsikring.

Transportforsikring
NYLIG OMTALTE FORSIKRINGSSELSKAPER
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR