Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert tirsdag 21. mai

Få tilbud på de billigste og beste eiendomsforsikringer

Sammenlign tilbud på eiendomsforsikring til din bedrift - få uforpliktende tilbud fra flere selskaper helt gratis!

 • Gratis og uforpliktende
 • Få tilbud fra flere selskaper
SPAR PENGER
SAMMENLIGN
PÅ BYTT.NO

Spar tusenvis på 1-2-3:

 1. 1
  Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
 2. 2
  Motta tilbud fra ulike forsikringsselskaper
 3. 3
  Velg eller forkast tilbudene du mottar, helt gratis og uforpliktende
FÅ TILBUD PÅ EIENDOMSFORSIKRING

Dette er eiendomsforsikring

Eiendomsforsikring er forsikringen som skal dekke skader eller hærværk påført dine arbeidslokaler, men også uforutsette naturkatastrofer, og andre naturrelaterte skader. Eiendomsforsikringene kommer med oppgraderingsmuligheter, men det er ikke alle tilleggsforsikringene som er verdt prislappen.

På Bytt.no hjelper vi deg i gang med å forsikre bedriften din riktig, og i våre anbudstjenester blir forsikringsselskapene informert om at det er flere selskap som kjemper om å få din bedrift som kunde.

Sammenlign og finn Norges beste eiendomsforsikring

OPPDATERT TIRSDAG 8. MARS 2022

Sammenlign og finn den beste og billigste eiendomsforsikringen til din bedrift her på Bytt.no

Sammenlign og finn den beste og billigste eiendomsforsikringen til din bedrift her på Bytt.no
Sammenlign og finn den beste og billigste eiendomsforsikringen til din bedrift her på Bytt.no

Eiendomsforsikring for bedrift

Eiendomsforsikring er forsikringene som går på å dekke din bedrifts arbeidslokaler, eiendommer og eiendeler, samt maskiner og varer. Mange bedrifter leier sine arbeidslokaler, hvor huseier står ansvarlig for å forsikre bygget, men hvordan har du forsikret bedriftens løsøre?

På jakt etter den billigste eiendomsforsikringen? Bytt.no hjelper deg med å enkelt kartlegge din bedrifts behov, og hvilke forsikringer du burde vurdere.

Ta meg videre til Bytt.no sine anbudstjenester for bedriftsforsikring

Hva er eiendomsforsikring?

Eiendomsforsikring er en samlebetegnelse for forsikringene du trenger for bedriftens lokaler, og alt løsøre som følger med bedriften. For å sammenligne dette med privatforsikringer, så kan man si at dette blir likt som en innbo- og husforsikring.

Hva gjør du hvis f.eks. maskinen som produserer dine produkter tar kvelden? Spesialbygde maskiner har ikke akkurat kort leveringstid, og skal man fikse maskinen må man ofte fly inn reperasjonsansvarlig fra Hongkong, og det hele er en veldig uryddig og dyr prosess.

Med en god eiendomsforsikring så blir hele prosessen dekket og håndtert av forsikringsselskapet, og du trenger ikke å tenke på noe. Benytter du deg av Bytt.no sine anbudstjenester for bedriftsforsikring vil du få en enkel kartlegging av hvilke forsikringer din bedrift trenger, samtidig som du får den beste prisen på forsikringen. 

En god eiendomsforsikring inneholder:

 • Bygningsforsikring
  Dekker eventuelle kostnader ifm. vann- og brannskader og andre strukturelle skader

Skader på bygninger skal skje for både små og store bedrifter, og det er generelt sett veldig lite man kan gjøre for å forebygge dette. Forsikre dine arbeidslokaler mot plutselige naturskader, eller strukturelle svikter med en god bygningsforsikring. 

 • Eiendelsforsirking
  Dekker bedriftens løsøre, maskiner, varer og andre eiendeler 

Maskiner som er viktige for driften i din virksomhet kan fort kjøre et årsbudsjett ned i grus hvis maskinen ikke er operativ lengre. Eller kanskje det har vært et innbrudd i dine lokaler? Eiendelsforsikring gjør at driften til virksomheten kan fortsette som normalt. 

 • Avbrudd
  Dekker virksomhetens driftresultat dersom driften stanser opp som følge av skade

Dersom det oppstår en skade på bygninger eller eiendeler så kan det også veldig fort oppstå et inntekstap. Med en avbruddsforsikring så sikrer du bedriften din at dirftsresultatet blir det samme som det hadde vært hadde ikke skaden skjedd.

Utvidet bygningsforsikring?

Det finnes dessverre ingen fasit på hvor stort dekningsgrunnlaget til eiendomsforsikringen til nettopp din bedrift skal være, men det er ihvertfall veldig sjeldent lønnsomt å være for dårlig forsikret.

På eiendomsforsikringene til de forskjellige forsikringsselskapene så får man ofte velge blant 3 dekningsalternativer; Lovpålagt brann og natur, standarddekning, eller superdekning.

Dekningsgrunnlaget kan variere litt fra selskap til selskap, men som oftes så ser alternativene slik ut.

Lovpålagt brann og natur:

 • Brannskade
 • Naturskader etter lov
 • Rettshjelp

Standarddekning:

 • Lovpålagt brann og natur
 • Vann og rørbrudd
 • Glass- og skiltskader
 • Elektriske skader eller lynnedslag
 • Tyveri og skadeverk
 • Huseieransvar

Superdekning:

 • Lovpålagt brann og natur
 • Standarddekning
 • Vannskader via tak
 • Andre plutselige og akutte skader
 • Skadedyrforsikring

Se tilbudene din bedrift kan få på eiendomsforsikring her

Hvorfor velge eiendomsforsikringer til din bedrift

Det finnes utallige forskjellige grunner til hvorfor en bedrift trenger eiendomsforsikringer, men det gjelder å finne ut av hvilken forsikring som er viktigst for din bedrift. 

Kanskje er din bedrift lokalisert på en adresse med høy sikkerhet og er lite bekymret over innbrudd? Eller kanskje maskinene dine er gamle, og risikoen for stans i driften din er stor?

Sett deg ned å kartlegg hvilke områder din bedrift er mest utsatt på, og sett av penger i årsbudsjettet til å forsikre disse områdene. Bytt.no hjelper deg med å kartlegge bedriftens behov, men det er alltid greit å selv ta en vurdering på det først.

Finn den beste eiendomsforsikring på Bytt.no

I Bytt.no sin anbudstjeneste for bedriftsforsikringer kan du enkelt starte en priskrig på din bedrift sine eiendomsforsikringer. Enten om du trenger ny eiendomsforsikring, eller om du bare ønsker å bytte til en billigere en, så hjelper Bytt.no deg.

Du velger enkelt hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, for derretter å få tilbud fra flere forsikringsselskap, som alle er like ivrige på å få deg som kunde. Vi sender varsel til selskapene at du er på jakt etter en ny eiendomsforsikring som tvinger selskapene til å nedjustere prisen på forsikringen for å kunne kapre deg som kunde.

Ta meg videre til Bytt.no sin anbudstjeneste for bedriftsforsikringer

Utforsk alle bedriftsforsikringer

Usikker på hva din bedrift trenger? Utforsk hele marked for bedriftsforsikring og få tilbud fra flere forsikringsselskaper.

Bilforsikringer bedrift

Prisforskjellene på bilforsikring varierer stort, og bedriftsmarkedet er intet unntak. Les mer om hvilke type bilforsikring til bedrift som finnes og lær mer om forskjellene.

Bilforsikring bedrift

Ansvarsforsikringer

Gode ansvarsforsikringer holder driften i gang, selv om det oppstår vanskelige tvister eller alvorlige dataangrep. Les mer og finn riktig ansvarsforsikring til din bedrift.

Ansvarsforsikring bedrift

Helseforsikringer

Unngå lange sykemeldinger med en god helseforsikring for din bedrift. Få raskere medisinsk behandling for dine ansatte og hold sykefraværet nede.

Helseforsikring bedrift

Landbruksforsikringer

Lønner det seg å gå for enkeltforsikringer, eller å forsikre hele landbruket under samme forsikring? Lær mer om de ulike typene landbruksforsikring.

Landbruksforsikring

Personforsikringer

Gode personforsikringer for din bedrift er viktig for de ansattes trivsel og innsats i jobben. Lær mer om de ulike typene personforsikringer og finn riktig forsikring til din bedrift.

Personforsikring bedrift

Transportforsikringer

En god transportforsikring for din bedrift er både viktig og i enkelte tilfeller helt nødvendig. Les mer om de ulike typene transportforsikring.

Transportforsikring
NYLIG OMTALTE FORSIKRINGSSELSKAPER
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR