Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert lørdag 15. juni

Få tilbud på de billigste og beste transportforsikringene

Sammenlign tilbud på transportforsikring til din bedrift - få uforpliktende tilbud fra flere selskaper helt gratis!

 • Gratis og uforpliktende
 • Få tilbud fra flere selskaper
SPAR PENGER
SAMMENLIGN
PÅ BYTT.NO

Spar tusenvis på 1-2-3:

 1. 1
  Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
 2. 2
  Motta tilbud fra ulike forsikringsselskaper
 3. 3
  Velg eller forkast tilbudene du mottar, helt gratis og uforpliktende
FÅ TILBUD PÅ TRANSPORTFORSIKRING

Dette er transportforsikring

Transporforsikringer er en gruppe forsikringer for din bedrift som skal forsikre alt som har med transport av varer eller eget utstyr å gjøre. Med en god transportforsikring vil du enkelt få hjelp dersom noe uforutsett skjer i forbindelse med transporten. Har man ikke en transportforsikring har man kun krav på å få erstattet 200 kroner per kilo med ødelagte varer.

På Bytt.no hjelper vi deg i gang med å forsikre bedriften din riktig, og i våre anbudstjenester blir forsikringsselskapene informert om at det er flere selskap som kjemper om å få din bedrift som kunde.

Sammenlign landets beste transportforsikringer

OPPDATERT TIRSDAG 8. MARS 2022

Enten om du transporterer dine varer selv, eller om du bruker et innleid firma, så er det alltid lurt med en god transportforsikring

Forsikre dine varer under transport. Forsikringen er like relevant for alle bedrifter som kjøper og selger varer
Forsikre dine varer under transport. Forsikringen er like relevant for alle bedrifter som kjøper og selger varer

Transportforsikring bedrift

Dersom du har en bedrift som enten selger eller kjøper varer, så har du også varer som fraktes til og fra bedriften. Hva gjør du hvis disse varene blir ødelagt, eller om det skjer noe uforutsett under transporten?

Ikke alle er klar over det, men transportøren som frakter dine varer er kun pliktig til å erstatte varene basert på varens vekt, og ikke verdi. Transportøren dekker ca 200 kroner for hver kilo med varer som er ødelagt. 

Hva er transportforsikring

Transportforsikring er en samleforsikring hvor alt av transport av egne varer, hele kjøp- og salgsprosessen, og valg av transportører skal være forsikret. Fra du leverer dine produkter til transportøren og frem til mottaker får produktene kan mye ha skjedd, og det kan koste en bedrift dyrt hvis man ikke har transportforsikring.

En god transportforsikring gir deg dekningsgrunnlag for alt av gods, vektøy og eiendeler i egen bil, samt gods under transport ved kjøp og salg, i tillegg til forsendinger sendt via en transportør.

En god transportforsikring burde gi deg dekning på:

 • Totaltap
  Hvis alt av utstyret eller alle varene er borte
 • Deltap
  Når noe av utstyret eller varene er stjålet eller mangler
 • Skader
  Dersom varene dine blir skadet under transport

Finn den beste transportforsikringen på Bytt.no

I Bytt.no sin anbudstjeneste for bedriftsforsikringer kan du enkelt starte en priskrig på din bedrift sine transportforsikringer. Enten om du trenger ny transportforsikring, eller om du bare ønsker å bytte til en billigere en, så hjelper Bytt.no deg.

Du velger enkelt hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, for deretter å få tilbud fra flere forsikringsselskap, som alle er like ivrige på å få deg som kunde. Vi sender varsel til selskapene at du er på jakt etter en ny transportforsikring som tvinger selskapene til å nedjustere prisen på forsikringen for å kunne kapre deg som kunde.

Utforsk alle bedriftsforsikringer

Usikker på hva din bedrift trenger? Utforsk hele marked for bedriftsforsikring og få tilbud fra flere forsikringsselskaper.

Bilforsikringer bedrift

Prisforskjellene på bilforsikring varierer stort, og bedriftsmarkedet er intet unntak. Les mer om hvilke type bilforsikring til bedrift som finnes og lær mer om forskjellene.

Bilforsikring bedrift

Ansvarsforsikringer

Gode ansvarsforsikringer holder driften i gang, selv om det oppstår vanskelige tvister eller alvorlige dataangrep. Les mer og finn riktig ansvarsforsikring til din bedrift.

Ansvarsforsikring bedrift

Helseforsikringer

Unngå lange sykemeldinger med en god helseforsikring for din bedrift. Få raskere medisinsk behandling for dine ansatte og hold sykefraværet nede.

Helseforsikring bedrift

Landbruksforsikringer

Lønner det seg å gå for enkeltforsikringer, eller å forsikre hele landbruket under samme forsikring? Lær mer om de ulike typene landbruksforsikring.

Landbruksforsikring

Personforsikringer

Gode personforsikringer for din bedrift er viktig for de ansattes trivsel og innsats i jobben. Lær mer om de ulike typene personforsikringer og finn riktig forsikring til din bedrift.

Personforsikring bedrift

Eiendomsforsikringer

Sikre dine arbeidslokaler med eiendomsforsikring for bedrift. Les mer om de ulike eiendomsforsikringene og få flere tilbud på dine lokaler.

Eiendomsforsikringer bedrift
NYLIG OMTALTE FORSIKRINGSSELSKAPER
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR