Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert lørdag 25. mai

Sammenlign Hyundai Ioniq 5-forsikring på Bytt.no

Få tilbud på bilforsikring til Hyundai Ioniq 5

OPPDATERT MANDAG 27. MARS 2023

Sammenlign tilbud på pris og dekning ved flere forsikringsselskaper i Norge på Bytt.no. Slik forhandler du på forsikringen til din Hyundai Ioniq 5

På Bytt.no kan du lese blant flere tusen omtaler innenfor forsikringsbransjen samtidig som du kan forhandle på forsikringen til din Hyundai.
På Bytt.no kan du lese blant flere tusen omtaler innenfor forsikringsbransjen samtidig som du kan forhandle på forsikringen til din Hyundai.

Hyundai Ioniq 5 forsikring

En forsikring til en Ioniq 5 skal holde både deg og andre trafikkanter trygge og økonomisk bekymringsfrie dersom det skulle oppstå et uhell, men hvor mye skal denne tryggheten koste?

Prisen på forsikringspremiene til en Hyundai Ioniq 5 varierer med hele 5 600 kroner årlig og det blir derfor veldig viktig å sammenligne forsikringsavtalene opp mot hverandre.

Med hele 59 forsikringsselskaper i Norge, som alle er like ivrige etter å ha deg som kunde, kan det fort bli vanskelig og uoversiktlig å navigere seg gjennom selskapene og standardtilbudene de annonserer til alle.

I Bytt.no sin anbudstjeneste for bilforsikringer involverer man flere forsikringsselskaper samtidig med bare én raskt søknad og innhenter uforpliktende forsikringstilbud fra selskapene slik at man slepper å oppsøke forsikringsselskapene en etter en, på egenhånd.

Slik forsikrer du din Hyundai Ioniq 5

Det å forsikre Hyundaien sin og finne den beste og billigste forsikringen er ikke nødvendigvis en lett sak om man tar det på egenhånd. 

Ofte tar man selv kontakt med forsikringsselskapet og vurderer om prisen de oppgir er en akseptabel pris, og en pris du kan se for deg at er rettferdig for deg som forsikringskunde å betale. 

Med å gjøre det på denne måten må man stole blindt på sitt eget forsikringsselskap og gamble på at de tilbyr Norges både billigste og beste forsikring, som sjeldent er tilfellet. 

Benytter man seg av en anbudstjeneste vil man kunne teste vannet litt, og lettere undersøke hvordan din forsikring sammenlignes opp mot forsikringene de andre selskapene tilbyr. 

Det å involvere flere selskaper samtidig gjør at man stiller sterkere i en forhandlingsrunde, og kan til en viss grad stille større krav til forsikringen enn hvis man forhandler med bare ett forsirkingsselskap. 

Slik forsikrer du din Hyundai Ioniq 5 best

  • Legg bilforsikringen ut på anbud for få den beste prisen
  • Sammenlign forsikringsvilkårene for å få det beste dekningsgrunnlaget
  • Undersøk hvordan forsikringskundene opplever selskapet for å unngå en smell

Ønsker du å forsikre en annen bil? I Bytt.no sin anbudstjeneste for bilforsikring vil du få skreddersydde forsikringtilbud til alle biler på det norske markedet. 

Hva koster forsikring til Hyundai Ioniq 5?

En bilforsikring til Hyundai Ioniq 5 koster rundt 11 400 kroner årlig.

For å forsikre en Hyundai Ioniq 5 med full kaskoforsikring må man regne med at dette kan komme til å koste rundt 11 400 kroner årlig. Dette inkluderer ikke trafikkforsikringsavgiften. 

Prisen på forsikringen er hentet fra Finansportalen, og skal gjenspeile en gjennomsnittlig nordmann på 30 år, med 0% bonus oppspart. Du kan lese mer om hvilke kriterier vi har satt for å beregne forsikringsprisene her.

Sammenlign Hyundai Ioniq 5 forsikringer

En forsikring er mer enn bare prisen, og man burde sammenligne helheten ved forsikringen slik at man ikke ender opp med skjegget i postkassa.

Hvordan forsikringsselskapene behandler skadeoppgjørene og kundene sine er vell så viktig som prisen man betaler, og hvilket dekningsgrunnlag selskapet tilbyr må også tas i betraktning.

Bytt.no har over lengre tid samlet inn hele 37066 tilbakemeldinger fra norske forsikringskunder som alle deler sine erfaringer om både skadeoppgjørene, og forsikringsselskapenes kundeservice. 

Sammen med en omtaleportal og en anbudstjeneste stiller du sterkt når du til slutt skal velge hvilket forsikringsselskap du skal velge. 

På denne måten er det kunden og forbrukeren som bestemmer og ikke forsikringsselskapene, og tilbudene kan du uforpliktende bruke som videre forhandlingskort

Spør gjerne forsikringskonsulentene om speisalrabatter, eller andre tilbud når du er i kontakt med dem via Bytt.no sin anbudstjeneste for bilforsikringer. Legger man til flere forsikringer som man ønsker å sammenligne får man ofte samlerabatter på forsikringene.

Få skreddersydde spesialtilbud på forsikring til Hyundai Ioniq 5 i Bytt.no sin anbudstjeneste for bilforsikringer her.

Slik får du den beste og billigste forsikringen til Hyundai Ioniq 5

For at du skal kunne føle deg trygg på at du velger både den billigste bilforsikringen, men også den beste så er det alltid lurt til å undersøke hva kundene i forsikringsselskapet selv sier om selskapet.

Forsikringsselskaper annonserer ofte for sine gode og trygge forsikringer som skal dekke alt mellom himmel og jord. Problemet med disse reklamene er ofte at man sjeldent får testet om dette stemmer, før uhellet først har skjedd.

I Bytt.no sin omtaleportal kan du enkelt lese deg opp blant 37066 erfaringer til kundene i de forskjellige forsikringsselskapene. På denne måten får du et innblikk i hvordan forsikringsselskapet opererer og håndterer sine kunder, før du legger all tilitt inn i selskapet.

Ta meg videre til Bytt.no sin omtaleportal for forsikringer her

Hvor mye kan du spare?

Visste du at en familie årlig kan spare inntil 20 000 kr på å bytte forsikringsselskap? Nå har mer enn 450 000 nordmenn har brukt våre forsikringstjenester for å motta flere tilbud på sine forsikringer.

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, og velg hvilke selskaper du ønsker tilbud fra. Tilbudene du mottar er gratis og helt uforpliktende.

Bilforsikring

Norges beste og billigste bilforsikringer - sjekk hvor mye du kan spare

BILFORSIKRING

Husforsikring

Norges beste husforsikringer. Sørg for at største investeringen din er riktig forsikret

HUSFORSIKRING

Innboforsikring

Det er store forskjeller på innboforsikring og hva de dekker. Dette er de beste innboforsikringene.

INNBOFORSIKRING

Reiseforsikring

Alt du trenger å vite om de beste og billigste reiseforsikringene - se full oversikt

REISEFORSIKRING
NYLIGE OMTALER OM BILFORSIKRING
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR