Kredittkort
Bank Norwegian kredittkort
Detaljer for Bank Norwegian kredittkort
97/100
Utmerket
Basert på alle tilgjengelige detaljer og data for Bank Norwegian kredittkort er kortet rangert nummer 1 av totalt 67 kredittkort på markedet.
Vis flere detaljer
Fordeler
97/100
Forsikringer
86/100
Rente & gebyrer
80/100
Søknadskrav
95/100
Responstid
100/100
Kreditt
100 000 kr
Eff. rente
23,1%
Rentefrie dager
45 dager
Årsavgift
Gratis
Aldersgrense
18 år
Flybonus
Ja
Reiseforsikring
Ja
Bensinrabatt
Nei
Cashback
Ja
Shoppingrabatter
Ja

Bank Norwegian kredittkort

Bank Norwegian er et av norges mest populære kredittkort og er et utmerket kort å bruke på reise- og ferie. Kredittkortet gir CashPoints hver gang man handler, har reise- og avbestillingsforsikring inkludert og har ingen bruks- eller uttaksgebyrer, uansett hvor i verden du skulle befinne deg. Bank Norwegian kredittkort gir deg følgende fordeler:

 • Helt gratis og gebyrfritt
 • Ingen bruks- eller uttaksgebyr i hele verden
 • Gratis reise- og avbestillingsforsikring
 • Opp til 100.000 kr i kreditt
 • 1,00% CashPoints på alle kjøp
 • 5,00% til 20,00% rabatt på flyreiser hos Norwegian
 • Rabatter hos over 150+ samarbeidspartnere

Gratis reiseforsikring med Bank Norwegian kredittkort

Dersom du betaler minst 50% av reisekostnadene med Norwegian kortet får du både reiseforsikring og avbestillingsforsikring gratis med på kjøpet. Forsikringen dekker kortinnehaver, ektefelle/samboer og barn under 21 år.

Helt gebyrfritt i utlandet

Bank Norwegian kredittkort er et av de eneste kortene som har gratis uttak -og varekjøpsgebyr i hele verden. Ved å bruke dette kortet på utenlandsreiser kan man altså helt gebyrfritt kunne ta ut penger fra minibank.

Forsikring mot tapt avgang

Dersom man flyr med Norwegian og reisen er betalt med kortet vil omkostningene for nye flybilletter være dekket, forutsatt at flyet er forsinket og man mister neste avgang. Nye ekstrautgifter dekkes med inntil 5.000,- per person, eller inntil 20.000,- for en familie.

CashPoints på alle kjøp

Bank Norwegian Kredittkort gir cashback i form av CashPoints på alle kjøp man foretar med kortet. Cashbpoints kan brukes til å hel- eller delbetale neste reise med Norwegian:

 • 1,00% CashPoints på alle kjøp
 • 5,00% CashPoints på LowFare-billetter
 • 20,00% CashPoints på Flex-billetter

1 CashPoint tilsvarer 1 krone.

Ved hjelp av fordelsprogramet Norwegian Reward kan man spare CashPoints hos Norwegians over 150 samarbeidspartnere

Unike rabatter og tilbud hos over 150 samarbeidspartnere

Bank Norwegian Kredittkort gir i tillegg ekstra rabatter og CashPoints om man bruker kortet hos en av Bank Norwegians over 150 samarbeidspartnere. Du kan for eksempel få:

 • 5,00% CashPoints på Talkmore abbonoment
 • 5,00% CashPoints på HomeNet abbonoment
 • 6,00% CashPoints på Boozt.com
 • 10,00% CashPoints + 10% rabatt på linser og solbriller hos LensWay
 • 9,00% CashPoints på StayHard.no
 • 6,00% CashPoints på Lekmer.no
 • 1,50% CashPoints på Apple Store
 • 9,00% CashPoints på Pierre Robert
 • 6,00% CashPoints på Gymgrossisten.com ... og i over 150 andre nettbutikker.

I tillegg til faste rabatter legges det også jevnlig ut nye spesialtilbud, som for eksempel: 50% rabatt på sko hos Nelly.com, 30% rabatt hos ellos, 40% rabatt på barneklær hos Boozt.com og så videre.

Reward eShop har i tillegg en egen plugin man kan installere i nettleseren. Ved å gjøre dette vil man automatisk bli varslet hver gang man er på en nettside som har avtale med Bank Norwegian Kredittkort.

Brukseksempler med Bank Norwegian kredittkort

Ved å bytte ut det ordinære betalingskortet med et Bank Norwegian kredittkort vil man spare mye penger i løpet av året. Her er noen eksempler på hvor mye man kan spare på å simpelthen betale med Bank Norwegian kredittkort når man handler.

 • Betal neste ferie med kortet, få reiseforsikring inkludert, spar 1350,- per år.
 • Bestill flybillettene med kortet, få avbestillingsforsikring inkludert. Spar opp til 300,- per pers.
 • Gjør dagligvarehandelen med kortet. 3.500,- per mnd gir årlig 420,- i rabatt på neste flyreise.
 • Bruk kortet når du bestiller neste flytur med Norwegian, få 5,00% rabatt på alle flyreiser. En tur til 6.500,- gir hele 325,- i rabatt.
 • Ta ut penger i minibank i utlandet, helt gratis! Enkelte debet- og kredittkort krever opp til 4,00% av beløpet og tar i tillegg inntil 100,- per uttak.

Alle disse fordelene (og mange flere) får man ved å simpelthen bytte ut et tradisjonelt betalingskort med et gratis og gebyrfritt Bank Norwegian kredittkort.

Representativt låneeksempel: Eff. rente 23,1% 15 000 kr o/12 mnd tot. 16 942 kr

Bank Norwegian kredittkort omtaler og erfaringer
3,6/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Middels
Fordeler
Bra
4
av 71 innen
kredittkort
74%
anbefaler
Bank Norwegian kredittkort
Kundetilfredshet
Fordeler
Søknadsprosess
"Bra til sitt bruk"

Bra kredittkort om man flyr med Norwegian minst 1 gang i året.
Ellers er det jo ikke noe poeng i å samle opp cashpoints, da disse går ut på dato etter en tid.
Gode vilkår til å være et gratis kort. Jeg bruker kortet til å bestille flybilletter med Norwegian. Og kontant uttak i utland. Ellers bruker jeg andre kort som passer bedre til sitt bruk. De ga meg høyere kredittgrense enn jeg søkte om. Denne justerte jeg selv ned etterpå på nettsiden. Husk å betal regningen, ellers kan det bli dyrt :)

Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
"Enkelt og greit"

Kan brukes overalt. Opparbeidelse av Cashpoints som kan brukes til flybilletter etc.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
"Bra hvis du alltid betaler før rentene begynner å løpe"

Det beste er gebyrfritt kontantuttak i minibank i utlandet. Og at det ikke er årsavgift. Men reiseforsikringen (som jeg aldri har fått bruk for på omtrent 10 år) mistenker jeg er middelmådig. Har egen reiseforsikring pluss i et vanlig forsikringsselskap.

Den ekstra leiebilforsikringen for 249.- har jeg vært interessert i, men aldri kjøpt. Da vanlig reiseforsikring dekker opp til 10.000 på uhell på leiebil. Rentene er høye hvis du ikke betaler innen første frist. Cashpoints fungerer bra. Hvis man reiser med Norwegian minst en gang i året. Kundeservicen har jeg svært liten erfaring med. Bare vær ekstra forsiktig ved bruk, slik at ingen får kopiert eller skimmet kortet. Og meld i fra med en gang hvis du skulle miste kortet. Lett å misbruke.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Så langt veldig dårlig"
2 syns denne omtalen er nyttig

Ingenting. Fikk kort, fikk et til uten å be om det, dato ikke godt ut på disse to, så ser jeg at et tredje står på meg registrert på min side. Det første virker ikke. De andre ikke prøvd. Prøver å ringe. Stengt. Åpningstider ikke lette å finne 😠

Bytt.no
Søk Bank Norwegian kredittkort
Hvis du ønsker å søke på Bank Norwegian kredittkort så gjør du det trygt og sikkert på nettsidene til Bank Norwegian kredittkort. Annonse.
Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
"Bistand og kundeservice"
2 syns denne omtalen er nyttig

Kortet ble sperret under en ferie i Kroatia, da Bank Norwegian oppdaget at mitt kort var misbrukt i Cambride!
Jeg ble kontaktet umiddelbart av Bank Norwegians kundeservice. Fikk god bistand, og forklart hva jeg skulle gjøre når jeg kom hjem.
Fikk bistand fra banken, og fylte ut skjema for reklamasjon med nødvendige vedlegg.
Oversendte dette, og i løpet av neste dag var alt ordnet!!
Utrolig god kundeservice, i tillegg til at jeg er veldig fornøyd med kortet og bruksområdet!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
"Middelmådig kredittkort"
2 syns denne omtalen er nyttig

Hvorfor dette kortet får såpass gode omtaler skjønner jeg ikke. Den eneste fordelen i forhold til andre kredittkort er gratis uttak av kontanter i utlandet.
Forøvrig er reiseforsikringen helt ordinær og den usle prosenten med rabatt i form av cashpoints en får på kjøp med kortet må en bruke på flybilletter med Norwegian. Akkurat dette kan bli et problem dersom en ikke reiser så ofte med dette selskapet fordi cashpoint'ene en tjener opp kan gå ut på dato og gå tapt etter et par år. Har derfor sluttet å bruke dette kortet til noe annet enn kontantuttak i utlandet. Det finnes flere andre kredittkort på markedet som gir samme eller bedre rabatter som dessuten blir fratrukket direkte på fakturaen uten fare for å miste rabatten (f.eks. yA. YX, VIP, Ikano, Trumf, Shell, Flexivisa)

Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
"Drivstoff rabatt"

Hadde kortet hatt litt bedre avtaler med drivstoff leverandørene så hadde det ikke vert behov for mer enn eit kredittkort.

Vagabond
Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
Har byttet selskap
"Ubrukelig"
5 syns denne omtalen er nyttig

..... Hadde utestående månedsgebyr på kr. 300 ved månedskiftet i utlandet. Bank Norwegian stengte kortet! Jeg henvendte meg til Bank norwegian., men banken sa at dette kunne skje! Faktisk sant!

Dum som jeg var hadde jeg ikke annet kredittkort, kun debet kort. Litt risikofyllt å bruke debetkort, så neste gang bruker jeg et annet alternativ. Uansett: 300 kroner i gebyr pr. mnd!!! Stod ikke noe tydelig om praksisen rundt gebyrpolitikken og ingen ting om stenging av kortet da jeg skrev kontrakt med BankNorwegian.

Søk Bytt.no