Meny
Bank Norwegian kredittkort
Detaljer for Bank Norwegian kredittkort
97/100
Utmerket
Basert på alle tilgjengelige detaljer og data for Bank Norwegian kredittkort er kortet rangert nummer 1 av totalt 66 kredittkort på markedet.
Vis flere detaljer
Fordeler
97/100
Forsikringer
86/100
Rente & gebyrer
80/100
Søknadskrav
95/100
Responstid
100/100
Kreditt
100 000 kr
Eff. rente
23,1%
Rentefrie dager
45 dager
Årsavgift
Gratis
Aldersgrense
18 år
Flybonus
Ja
Reiseforsikring
Ja
Bensinrabatt
Nei
Cashback
Ja
Shoppingrabatter
Ja

Bank Norwegian kredittkort

Bank Norwegian er et av norges mest populære kredittkort og er et utmerket kort å bruke på reise- og ferie. Kredittkortet gir CashPoints hver gang man handler, har reise- og avbestillingsforsikring inkludert og har ingen bruks- eller uttaksgebyrer, uansett hvor i verden du skulle befinne deg. Bank Norwegian kredittkort gir deg følgende fordeler:

 • Helt gratis og gebyrfritt
 • Ingen bruks- eller uttaksgebyr i hele verden
 • Gratis reise- og avbestillingsforsikring
 • Inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse
 • Opp til 100.000 kr i kreditt
 • 1,00% CashPoints på alle kjøp
 • 4,00% til 10,00% rabatt på flyreiser hos Norwegian
 • Rabatter hos over 150+ samarbeidspartnere

Gratis reiseforsikring med Bank Norwegian kredittkort

Dersom du betaler minst 50% av reisekostnadene med Norwegian kortet får du både reiseforsikring og avbestillingsforsikring gratis med på kjøpet. Forsikringen dekker kortinnehaver, ektefelle/samboer og barn under 21 år.

Helt gebyrfritt i utlandet

Bank Norwegian kredittkort er et av de eneste kortene som har gratis uttak -og varekjøpsgebyr i hele verden. Ved å bruke dette kortet på utenlandsreiser kan man altså helt gebyrfritt kunne ta ut penger fra minibank.

Forsikring mot tapt avgang

Dersom man flyr med Norwegian og reisen er betalt med kortet vil omkostningene for nye flybilletter være dekket, forutsatt at flyet er forsinket og man mister neste avgang. Nye ekstrautgifter dekkes med inntil 5.000,- per person, eller inntil 20.000,- for en familie.

CashPoints på alle kjøp

Bank Norwegian Kredittkort gir cashback i form av CashPoints på alle kjøp man foretar med kortet. Cashbpoints kan brukes til å hel- eller delbetale neste reise med Norwegian:

 • 1,00% CashPoints på alle kjøp opp til 100.000 kr
 • 0,50% CashPoints på alle kjøp over 100.000 kr
 • 4,00% CashPoints på LowFare-billetter
 • 10,00% CashPoints på Flex-billetter
 • Ingen opptjening på kjøp hos andre flyselskaper

1 CashPoint tilsvarer 1 krone.

Ved hjelp av fordelsprogramet Norwegian Reward kan man spare CashPoints hos Norwegians over 150 samarbeidspartnere

Unike rabatter og tilbud hos over 150 samarbeidspartnere

Bank Norwegian Kredittkort gir i tillegg ekstra rabatter og CashPoints om man bruker kortet hos en av Bank Norwegians over 150 samarbeidspartnere. Du kan for eksempel få:

 • 3,00% CashPoints på Talkmore abonnement
 • 3,00% CashPoints på Kolonial.no
 • 10,00% CashPoints på Vertikal Helse
 • 10,00% CashPoints på MaxGodis
 • 700 CashPoints hos NorgesEnergi
 • 6,00% CashPoints på Lekmer.no ... og i over 150 andre nettbutikker.

I tillegg til faste rabatter legges det også jevnlig ut nye spesialtilbud, som for eksempel: 50% rabatt på sko hos Nelly.com, 30% rabatt hos ellos, 40% rabatt på barneklær hos Boozt.com og så videre.

Reward eShop har i tillegg en egen plugin man kan installere i nettleseren. Ved å gjøre dette vil man automatisk bli varslet hver gang man er på en nettside som har avtale med Bank Norwegian Kredittkort.

Brukseksempler med Bank Norwegian kredittkort

Ved å bytte ut det ordinære betalingskortet med et Bank Norwegian kredittkort vil man spare mye penger i løpet av året. Her er noen eksempler på hvor mye man kan spare på å simpelthen betale med Bank Norwegian kredittkort når man handler.

 • Betal neste ferie med kortet, få reiseforsikring inkludert, spar 1350,- per år.
 • Bestill flybillettene med kortet, få avbestillingsforsikring inkludert. Spar opp til 300,- per pers.
 • Gjør dagligvarehandelen med kortet. 3.500,- per mnd gir årlig 420,- i rabatt på neste flyreise.
 • Bruk kortet når du bestiller neste flytur med Norwegian, få inntil 10,00% rabatt på alle flyreiser. En tur til 6.500,- gir hele 650,- i rabatt.
 • Ta ut penger i minibank i utlandet, helt gratis! Enkelte debet- og kredittkort krever opp til 4,00% av beløpet og tar i tillegg inntil 100,- per uttak.

Alle disse fordelene (og mange flere) får man ved å simpelthen bytte ut et tradisjonelt betalingskort med et gratis og gebyrfritt Bank Norwegian kredittkort.

Eksempelrente: Nominell rente 20,52%, effektiv rente 23,1%, lånebeløp 15 000, nedbetalingstid 12 måneder, kostnad: 1 942, totalt: 16 942

Bank Norwegian kredittkort omtaler og erfaringer
3,7/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Fordeler
Bra
3
av 71 innen
kredittkort
74%
anbefaler
Bank Norwegian kredittkort
Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
Vurderer å bytte selskap
"Begrenset opptjening av cashpoints og egenandel på forsikringen"

Fint å kunne opptjene ekstra cashpoints, men 1 cashpoint per 100kr gjelder kun inntil man har brukt 100 000kr per år. Deretter er det kun 0,5 cashpoints per 100kr, så det gjelder å bruke et annet kort når det slår inn. Det er for øvrig greit med reiseforsikring på kortet, men det har en egenandel på 500kr og man får ikke erstattet cashpoints ved avbestilling. Veldig strenge vilkår der, så lønner seg å bestille reiser med kredittkort som har bedre reiseforsikringsordninger.

Prince F
Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
"Topp!!"

Det er første gang man får absolutt alt som er skrevet før man søker! Har hatt kortet i snart 3 år og er kjempe fornøyd! God kundeservice, bra reiseforsikring, gode muligheter å tjene cashpoints. Og masse mer! Anbefales på det sterkeste! Tips, bruk kortet til dagelig bruk i stedet for din vanlig debit kort for å tjene mest mulig cashpoints.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
"Fornøyd med kortet"
1 syns denne omtalen er nyttig

Elsker appen og at man får Cashpoints. MEN ble ikke så fornøyd da det kom en beløpsgrense og at man tjener halvparten så lite cashpoints etter brukt 100 000 kr, men forstår at det må være lønnsomt også.

Harald R
Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
"Bank Norwegian er bra"

Bank Norwegian fungerer perfekt, jeg har hatt det i noen år nå!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
Vurderer å bytte selskap
"Oppskrytt kredittkort"
5 syns denne omtalen er nyttig

For at dette kortet skal få karakteren bra må en være medlem av Norwegian Reward og reise minst en gang i året med flyselskapet Norwegian. Hvis ikke er opptjening av "cashpoints" med dette kortet helt bortkastet da de opptjente poengene (som er verdt like mange kr.) går tapt etter et par år. Poengene kan utelukkende benyttes til kjøp av flybilletter og flytjenester med Norwegian (ikke charter)! Reiseforsikringen på kortet er heller ikke noe å skryte av da den bl.a. har egenandel på 500 kr. ved skade og vil en ha forsikring mot egenandel ved skade på leiebil (CDW) så koster det 249 kr. ekstra. Ved kjøp som overskrider 100 000 kr. pr. år går poengopptjeningen ned fra 1% til usle 0,5%! Konklusjon: Ikke bruk dette kortet til noe annet enn kontantuttak i utlandet dersom du reiser sjelden eller aldri med Norwegian! Det finnes andre kredittkort som gir høyere rabatter (cashback som blir trukket fra på faktura uten risiko for at noe går tapt) og med bedre reiseforsikring uten egenandeler. Eksempler på disse er Ya og VIP kredittkort fra yA Bank.

Bytt.no
Søk Bank Norwegian kredittkort
Hvis du ønsker å søke på Bank Norwegian kredittkort så gjør du det trygt og sikkert på nettsidene til Bank Norwegian kredittkort. Annonse.
Gunnar G
Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
"KJEMPEBRA!"

Jeg har brukt Bank Norwegian sitt i mange år nå. Både på reiser (4-6 til utlandet) i året, samt til det meste jeg handler av varer i Norge og utlandet. Bygger jo opp gode poeng da !!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
"Seriøs!"

En profesjonell og seriøs bank med hyggelige ansatte som alltid er behjelpelige hvis det skulle være noe. Anbefales!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
"Enkelt og bra"
2 syns denne omtalen er nyttig

Dette er det eneste kredittkortet jeg bruker. Det er enkelt å regne ut hvor mye cashpoints man får og hvordan de kan brukes. Det er også enkelt å ha oversikt over hvor mye man skal betale ned samt transaksjoner. Aldri hatt noen utfordringer og kundeservice har alltid vært imøtekommende når jeg har hatt spørsmål og den ene gangen jeg hadde behov for å sperre kort. Det eneste jeg savner er en bedre oversikt over hvor pengene brukes - hadde man hatt dette ville bank norwegian vært min hovedbank.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR