Kredittkort
Bank Norwegian kredittkort
Detaljer for Bank Norwegian kredittkort
97/100
Utmerket
Basert på alle tilgjengelige detaljer og data for Bank Norwegian kredittkort er kortet rangert nummer 1 av totalt 66 kredittkort på markedet.
Vis flere detaljer
Fordeler
97/100
Forsikringer
86/100
Rente & gebyrer
80/100
Søknadskrav
95/100
Responstid
100/100
Kreditt
100 000 kr
Eff. rente
23,1%
Rentefrie dager
45 dager
Årsavgift
Gratis
Aldersgrense
18 år
Flybonus
Ja
Reiseforsikring
Ja
Bensinrabatt
Nei
Cashback
Ja
Shoppingrabatter
Ja

Bank Norwegian kredittkort

Bank Norwegian er et av norges mest populære kredittkort og er et utmerket kort å bruke på reise- og ferie. Kredittkortet gir CashPoints hver gang man handler, har reise- og avbestillingsforsikring inkludert og har ingen bruks- eller uttaksgebyrer, uansett hvor i verden du skulle befinne deg. Bank Norwegian kredittkort gir deg følgende fordeler:

 • Helt gratis og gebyrfritt
 • Ingen bruks- eller uttaksgebyr i hele verden
 • Gratis reise- og avbestillingsforsikring
 • Inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse
 • Opp til 100.000 kr i kreditt
 • 1,00% CashPoints på alle kjøp
 • 4,00% til 10,00% rabatt på flyreiser hos Norwegian
 • Rabatter hos over 150+ samarbeidspartnere

Gratis reiseforsikring med Bank Norwegian kredittkort

Dersom du betaler minst 50% av reisekostnadene med Norwegian kortet får du både reiseforsikring og avbestillingsforsikring gratis med på kjøpet. Forsikringen dekker kortinnehaver, ektefelle/samboer og barn under 21 år.

Helt gebyrfritt i utlandet

Bank Norwegian kredittkort er et av de eneste kortene som har gratis uttak -og varekjøpsgebyr i hele verden. Ved å bruke dette kortet på utenlandsreiser kan man altså helt gebyrfritt kunne ta ut penger fra minibank.

Forsikring mot tapt avgang

Dersom man flyr med Norwegian og reisen er betalt med kortet vil omkostningene for nye flybilletter være dekket, forutsatt at flyet er forsinket og man mister neste avgang. Nye ekstrautgifter dekkes med inntil 5.000,- per person, eller inntil 20.000,- for en familie.

CashPoints på alle kjøp

Bank Norwegian Kredittkort gir cashback i form av CashPoints på alle kjøp man foretar med kortet. Cashbpoints kan brukes til å hel- eller delbetale neste reise med Norwegian:

 • 1,00% CashPoints på alle kjøp opp til 100.000 kr
 • 0,50% CashPoints på alle kjøp over 100.000 kr
 • 4,00% CashPoints på LowFare-billetter
 • 10,00% CashPoints på Flex-billetter
 • Ingen opptjening på kjøp hos andre flyselskaper

1 CashPoint tilsvarer 1 krone.

Ved hjelp av fordelsprogramet Norwegian Reward kan man spare CashPoints hos Norwegians over 150 samarbeidspartnere

Unike rabatter og tilbud hos over 150 samarbeidspartnere

Bank Norwegian Kredittkort gir i tillegg ekstra rabatter og CashPoints om man bruker kortet hos en av Bank Norwegians over 150 samarbeidspartnere. Du kan for eksempel få:

 • 3,00% CashPoints på Talkmore abonnement
 • 3,00% CashPoints på Kolonial.no
 • 10,00% CashPoints på Vertikal Helse
 • 10,00% CashPoints på MaxGodis
 • 700 CashPoints hos NorgesEnergi
 • 6,00% CashPoints på Lekmer.no ... og i over 150 andre nettbutikker.

I tillegg til faste rabatter legges det også jevnlig ut nye spesialtilbud, som for eksempel: 50% rabatt på sko hos Nelly.com, 30% rabatt hos ellos, 40% rabatt på barneklær hos Boozt.com og så videre.

Reward eShop har i tillegg en egen plugin man kan installere i nettleseren. Ved å gjøre dette vil man automatisk bli varslet hver gang man er på en nettside som har avtale med Bank Norwegian Kredittkort.

Brukseksempler med Bank Norwegian kredittkort

Ved å bytte ut det ordinære betalingskortet med et Bank Norwegian kredittkort vil man spare mye penger i løpet av året. Her er noen eksempler på hvor mye man kan spare på å simpelthen betale med Bank Norwegian kredittkort når man handler.

 • Betal neste ferie med kortet, få reiseforsikring inkludert, spar 1350,- per år.
 • Bestill flybillettene med kortet, få avbestillingsforsikring inkludert. Spar opp til 300,- per pers.
 • Gjør dagligvarehandelen med kortet. 3.500,- per mnd gir årlig 420,- i rabatt på neste flyreise.
 • Bruk kortet når du bestiller neste flytur med Norwegian, få inntil 10,00% rabatt på alle flyreiser. En tur til 6.500,- gir hele 650,- i rabatt.
 • Ta ut penger i minibank i utlandet, helt gratis! Enkelte debet- og kredittkort krever opp til 4,00% av beløpet og tar i tillegg inntil 100,- per uttak.

Alle disse fordelene (og mange flere) får man ved å simpelthen bytte ut et tradisjonelt betalingskort med et gratis og gebyrfritt Bank Norwegian kredittkort.

Eksempelrente: Nominell rente 20,52%, effektiv rente 23,1%, lånebeløp 15 000, nedbetalingstid 12 måneder, kostnad: 1 942, totalt: 16 942

Bank Norwegian kredittkort omtaler og erfaringer
3,6/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Fordeler
Bra
3
av 71 innen
kredittkort
75%
anbefaler
Bank Norwegian kredittkort
Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
"Seriøs!"

En profesjonell og seriøs bank med hyggelige ansatte som alltid er behjelpelige hvis det skulle være noe. Anbefales!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
"Enkelt og bra"
1 syns denne omtalen er nyttig

Dette er det eneste kredittkortet jeg bruker. Det er enkelt å regne ut hvor mye cashpoints man får og hvordan de kan brukes. Det er også enkelt å ha oversikt over hvor mye man skal betale ned samt transaksjoner. Aldri hatt noen utfordringer og kundeservice har alltid vært imøtekommende når jeg har hatt spørsmål og den ene gangen jeg hadde behov for å sperre kort. Det eneste jeg savner er en bedre oversikt over hvor pengene brukes - hadde man hatt dette ville bank norwegian vært min hovedbank.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
Har byttet selskap
"Bra kort, men har egenandel på forsikringen"
2 syns denne omtalen er nyttig

Er stort sett fornøyd med kortet. Det har alltid fungert når jeg har brukt det, og siden jeg alltid betaler regningen i tide, gjør det ikke noe at det er høy rente. Eneste som trekker ned er at det er egenandel på 500 på resieforsikringen, så hvis en går til legen og det koster 650, får en bare 150 tilbake. Forsikringen gjelder også kun i utlandet. Det finnes andre kort som ikke har egenandel på reiseforsikringen, for eksempel yA Bank kredittkort.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
Vurderer å bytte selskap
"Bruk i utlandet"

Er mye ute og reiser, skulle ta ut penger i utlandet og det står at beløpe er for høyt (40.000 i kreditt stod ubrukt) skulle ta ut 3000 kr. Ikke pålitelig kort

Bytt.no
Søk Bank Norwegian kredittkort
Hvis du ønsker å søke på Bank Norwegian kredittkort så gjør du det trygt og sikkert på nettsidene til Bank Norwegian kredittkort. Annonse.
Kundetilfredshet
Fordeler
Søknadsprosess
"Bra til sitt bruk"

Bra kredittkort om man flyr med Norwegian minst 1 gang i året.
Ellers er det jo ikke noe poeng i å samle opp cashpoints, da disse går ut på dato etter en tid.
Gode vilkår til å være et gratis kort. Jeg bruker kortet til å bestille flybilletter med Norwegian. Og kontant uttak i utland. Ellers bruker jeg andre kort som passer bedre til sitt bruk. De ga meg høyere kredittgrense enn jeg søkte om. Denne justerte jeg selv ned etterpå på nettsiden. Husk å betal regningen, ellers kan det bli dyrt :)

Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
"Enkelt og greit"

Kan brukes overalt. Opparbeidelse av Cashpoints som kan brukes til flybilletter etc.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Fordeler
Søknadsprosess
"Bra hvis du alltid betaler før rentene begynner å løpe"
1 syns denne omtalen er nyttig

Det beste er gebyrfritt kontantuttak i minibank i utlandet. Og at det ikke er årsavgift. Men reiseforsikringen (som jeg aldri har fått bruk for på omtrent 10 år) mistenker jeg er middelmådig. Har egen reiseforsikring pluss i et vanlig forsikringsselskap.

Den ekstra leiebilforsikringen for 249.- har jeg vært interessert i, men aldri kjøpt. Da vanlig reiseforsikring dekker opp til 10.000 på uhell på leiebil. Rentene er høye hvis du ikke betaler innen første frist. Cashpoints fungerer bra. Hvis man reiser med Norwegian minst en gang i året. Kundeservicen har jeg svært liten erfaring med. Bare vær ekstra forsiktig ved bruk, slik at ingen får kopiert eller skimmet kortet. Og meld i fra med en gang hvis du skulle miste kortet. Lett å misbruke.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Så langt veldig dårlig"
3 syns denne omtalen er nyttig

Ingenting. Fikk kort, fikk et til uten å be om det, dato ikke godt ut på disse to, så ser jeg at et tredje står på meg registrert på min side. Det første virker ikke. De andre ikke prøvd. Prøver å ringe. Stengt. Åpningstider ikke lette å finne 😠

Søk Bytt.no