Meny

Billån fra Danske Bank

Alle Billån
Bytt til Danske Bank
Vis flere valg
JEG VIL LÅNE
KJØPESUM
NEDBETALINGSTID
DIN EGENKAPITAL
62%
LÅNETYPE
Omtaler
Eff. rente
Kost/mnd
Danske Bank omtaler og erfaringer
1,8/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Rådgivning
Dårlig
143
av 147 innen
bank
23%
anbefaler
Danske Bank
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Søppelbank"

Utdatert nettbank, utrolig trege på å svare på private meldinger i nettbank, enda tregere til å legge inn bestillinger man gjør der. Man kan ikke endre trekk på boliglån selv. Bestilte nettopp nytt kredittkort over telefon, men det kom aldri i posten. Ringte og fikk til svar at det aldri hadde blitt produsert, men at det skulle produseres og sendes med ekspress dagen etter. Ringer dagen etter for å bekrefte, men kortet er fortsatt i produksjon og ikke sendt. Spør om de kan sende det med post over natt, men det er umulig. Mottar nå kortet lenge etter at jeg har dratt til utlandet.

Teknamedlem
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Banken som ikke vil ha nye kunder"
1 syns denne omtalen er nyttig

Etter at jeg ble igjen i den gamle Teknabanken, tenkte jeg å bytte til Danske Bank som har ett godt tilbud på lån til medlemmer. Forsøkte å kontakte de på chat (ingen respons), stod over 20 min. i kø på kundeservice og fikk beskjed om å søke om lån først. Gjorde dette og legitimerte oss med BankID. Fikk SMS om at vi ikke var legitimert. Legitimerte oss på nytt med BankID, fikk samme SMS og at de etter 3 dager droppet søknaden. Forsøkte å gi beskjed om at noe er feil med løsningen, men ingen respons. De ringer heller ikke eller tar kontakt med de som ønsker å bli nye kunder. Nå har jeg gitt opp og blir hos Gjensidige Bank (Nordea Direct) som hvertfall svarer på henvendelser og også satte ned renten min for å matche Danske Bank.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Elendig nettside og lange ventetider"

Vi har boliglån hos Danske Bank, og einaste grunnen til at vi har det er fordi vi får veldig god rente grunna Tekna-avtale. Dei har ei forferdeleg lite brukarvenleg og veldig lite intuitiv nettside, appen manglar mange funksjonar andre mobilbankar har og verkar gamaldags. Alt i alt ein veldig dårleg opplevelse.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Lang ventetid hos kundeservice"

Svært lang tid for å komme gjennom på telefon. Ikke mulig å endre kredittramme verken på nettside eller pr telefon. Trengte skriftlig henvendelse og kunne ta opp til 48t. Kunne tro henvendelsen blei sendt med båt til Danmark.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig kundeservice"

det verktøyet 2 uker for en enkel finansieringsbevis. Jeg fikk inkompetente unnskyldninger.

Akademikeren
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Gode fordeler for medlemmer av Akademikerne"
1 syns denne omtalen er nyttig

Jeg er absolutt fornøyd med Danske Bank og de fordelene man får som medlem av Akademikerne. Har ingenting å utsette.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Vil de ikke ha kunder?"

Det her er den mest horrible kundeinteraksjonen jeg har hatt. Jeg er Tekna-medlem, og skulle søke om lån. Det er et litt spesielt tilfelle som ikke passer inn i skjemaene, så jeg trenger å snakke med en kundebehandler. Etter en halvlunken samtale på både telefon og chat, forsøkte jeg i tre omganger å logge inn på den automatiske søknadssiden (brukte over tre timer). Kontaktet kundeservice to ganger, men det var til slutt Sbankens kundeservice som hjalp meg inn (i konkurrentens bank. BankID-relatert). Fylte ut søknad. To uker etterpå får jeg en e-post med teksten "Det ser ut til at det har oppstått en teknisk feil ved innsending av lånesøknad, og vi kan dessverre ikke se hva du søker om. Send på nytt, så tar vi kontakt." Jeg sender inn på nytt, og får et automatisk avslag på lånesøknaden (som forventet, jeg har et spesielt tilfelle som ikke passer inn i skjemaene). Banken tar ikke kontakt, så jeg ringer etter et par dager, og etter 20 minutter i kø får jeg snakke med en hyggelig kundebehandler... i ca. fem minutter før samtalen blir brutt. Jeg regner med at de ringer opp igjen, og joda, etter ett minutt ringer det. "Hei, dette er en automatisk spørreundersøkelse. Vi lurer på hvor fornøyd du er med vår forrige samtale." Kundebehandleren har ikke ringt tilbake. Og det kommer ikke jeg til å gjøre heller. Den Danske Bank har kostet meg altfor mange kalorier som det er. Nå skal jeg snakke med Tekna, og be de vurdere å skifte samarbeidspartner, for etter både egen erfaring, og det jeg kan lese fra andre her, er ikke dette en bank de burde assosiere navnet sitt med.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Amatøraktig, foreldet, talentløst, forferdelig, grusom tåkeheim."

Umulig å betale regninger, endre beløp på overførsler, ingen oversikt, tåpelige svar hos kundeservice, håpløst amatøraktig og foreldet layout. Eks.: Ønsker jeg å betale ned ekstra på huslån, må overføre penger til min gamle bank, for så å overføre tilbake til Danske Bank som en overførsel. Jeg må også overføre penger til min gamle bank for å betale regninger, da det er umulig å få utført denne tjenesten hos Danske Bank! Total mangel på oversikt over lån, innbetalinger etc. Danske Bank er den verste banken som finnes, men rentebetingelsene som medlem av Akademikerne er ok.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR