Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert juni 2023
Bulder
3.8
885 verifiserte omtaler

Bulder omtaler og erfaringer

3.8
Bra
885 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#3
Utmerket
Bulder er rangert
#3 av 117 dagligbanker
77%
Utmerket
77% anbefaler Bulder
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Motta tilbud på dine forsikringer fra flere selskaper. Helt gratis og uforpliktende!

Utforsk 884 omtaler om Bulder

FILTRER OMTALER
524
135
57
48
120
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Bulder?
Tar 2 minutt

God rente på boliglån

Omtale av  Robert

Har boliglån hos Bulder - valgt dem fordi de var desidert billigst for mitt lånesituasjon. Jeg er veldig fornøyd - alt fungerer som det skal, og det er enkelt å få oversikt, betale inn ekstra ved behov, og få til andre justeringer. Jeg brukte sparekonto i en liten periode, men fant en som ga bedre rente, så flyttet sparepenger. Jeg ser at de har begynt med fond også, men pt utvalg er ikke så interessant for min del. Ellers, veldig fornøyd

Svar fra Bulder
02.05.2023 12:02

Hei Robert! Herlig å høre at du er fornøyd og at du har spart penger på å flytte lånet ditt til oss. Det stemmer at fondsutvalget vårt pt ikke er gigantisk. Godt å høre at du ellers er fornøyd! Hilsen alle oss i Bulder :)

Bedre en SBank

Omtale av  Jans

Byttet fra SBank når de ble kjøpt opp av DNB, og har aldri angret. Beste betingelser og App. I tillegg får man «utbytte» en gang i året😁

Svar fra Bulder
02.05.2023 12:03

Hei Jans Herlig å høre at du er fornøyd med betingelser, app og muligheten for kundeutbytte! Etter at Sbanken ble en del av DNB er det mange som har gjort som deg. Vi skal jobbe knallhardt på for å holde deg like fornøyd i fremtiden! Hilsen alle oss i Bulder :)

Enkelt og oversiktlig

Omtale av  Bjørn

Alt er så enkelt og oversiktlig pluss norges beste lånerente. Eneste som irriterer er at det er noen bugs i visningene innimellom.

Svar fra Bulder
02.05.2023 12:04

Hei Bjørn! Herlig å høre at Bulder fungerer så bra for deg, og at du er fornøyd med enkelheten og den gode lånerenten! Gi oss gjerne en tilbakemelding om hvilke bugs du ser på [email protected] Hilsen alle oss i Bulder :)

Easy banking!

Omtale av  Janne K

Byttet til Bulder da Sbanken ble kjøpt opp av DnB. Er utrolig fornøyd med app løsningen! Oversiktlig og flott brukergrensesnitt, savner ikke bank på web i det hele tatt.

Svar fra Bulder
02.05.2023 12:05

Hei Janne Det er herlig å høre at Bulder fungerer så godt for deg, og at du er fornøyd med valget ditt! Vi er enig, bank på web trenger vi ikke lenger :) Hilsen alle oss i Bulder :)

Boliglån

Omtale av  Tone

For lite salg av boliger i området jeg bor i, derfor kan jeg ikke få flytta lånet. Burde stått noe om dette et sted.

Svar fra Bulder
02.05.2023 12:07

Hei Tone Det stemmer. Vi er avhengig av at det er omsatt en del boliger i ditt område den siste tiden for å treffe godt nok på verdiestimatet på boligen din. Dette verdiestimatet bruker vi for å alltid kunne justere deg til den beste renten vi kan gi deg. Om du bor i et område med for få solgte boliger kan vi ikke vite før du starter en lånesøknad, så det er vanskelig å informere om dette på noen annen måte enn vi gjør i dag. Den gode nyheten er at dette kan endre seg. Det er ikke sikkert det skal så mange kjøp og salg til i området før det er nok. Vi krysser fingrene for det og håper vi kan få deg som kunde snart. Hilsen alle oss i Bulder :)

Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Sammenlign tilbud på forsikringene dine - få tilbud fra flere selskaper helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Fornøyd fra dag 1

Omtale av  Einar

Byttet fra Sbanken da de startet nytt regime. Bulder fungerer meget bra til mitt bruk!

Svar fra Bulder
02.05.2023 12:09

Hei Einar! Herlig å høre at Bulder fungerer bra for deg! Det er mange som har gjort som deg etter at Sbanken ble en del av DNB. Vi skal jobbe knallhardt for å holde deg like fornøyd med valget ditt i fremtiden! Hilsen alle oss i Bulder :)

Kul app, VELDIG gammeldags og dårlig bank. STYR UNNA!!!

Omtale av  Ole

Deres AI er helt tragisk og har du "litt" ting som skjer på nett, for eksempel slik som oss, en nettside som betales og noen systemer, må du hele tiden drive å dokumentere ting. Veldig tidkrevende, i tillegg at de ikke hører på deg. Jeg ble ringt opp fordi jeg lagde en Firi konto for eksempel - de måtte ha masse informasjon på dette. - ting som er billig er som regel........

Svar fra Bulder
18.04.2023 14:25

Hei Ole Skulle ønske vi hadde noe AI som jobbet for oss, men det har vi ikke. Forstår ikke helt hva du mener med dokumentere ting hele tiden. I forbindelse med boliglånssøknad kan det i noen tilfeller være behov for ekstra dokumentasjon. For eksempel om en av dere er selvstendig næringsdrivende. Er det det du tenker på? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg. Hilsen alle oss i Bulder :)

Stort sett fornøyd

Omtale av  Sparern

Savner å finne hva renter er hos dere på siden min. Også sparerenter..

Svar fra Bulder
18.04.2023 14:28

Hei Sparern Renten din på boliglånet finner du ved å trykke inn på boliglånet i appen. Renten på sparing finner du ved å trykke inn på sparekontoene dine, eller opprette en ny sparekonto. Du kan også se alle våre renter her https://www.bulder.no/om-oss/priser/ Hilsen alle oss i Bulder :)

Veldig bra på lån, mangler litt på nettbank

Omtale av  Linda N. V. T

Å flytte boliglånet til Bulder Bank er det lureste vi har gjort! Jeg setter pris på at alle får den samme renten, uavhengig av hvor "flink" man er til å mase seg til fordeler. Her trenger man ikke kjenne noen for å få det man har krav på. Veldig greit med automatisk justering av boligverdi også. Den vil aldri bli helt perfekt siden verdien avhenger av flere ting enn bare beliggenhet og størrelse, men gir en god pekepinn. At vi til og med får kundeutbytte, er helt topp! Så til det vi savner: Vi er to godt vokse personer uten allverdens interesse for apper. I tillegg er synet bare sånn passe, så vi foretrekker ofte å bruke pc fremfor telefon. Men nettbanken til Bulder kan bare brukes på telefon, og vi synes den er mindre oversiktlig og vanskeligere å lese (blant annet på grunn av fargevalget) enn den vi bruker hos Sparebank1. Appen er langt fra selvforklarende, og jeg har flere ganger måttet kontakte kundeservice for å finne frem. Derfor har vi valgt å fortsette vårt kundeforhold i den gamle banken også, fordi vi finner deres nettløsning og app mer oversiktlig og mye enklere å bruke enn Bulders. Det blir litt tungvint når vi må overføre penger fra den ene banken til den andre hver måned for å betale boliglånet, så vi ser frem til at Bulder inkluderes i listen over banker der man kan overføre automatisk, samt til en enklere app og pc-løsning.

Svar fra Bulder
18.04.2023 14:14

Hei Linda Så bra å høre at dere er fornøyd med å flytte lånet til Bulder og at dere koser dere med automatisk lavere rente og kundeutbytte. Vi er helt enig. Vi er for åpne og transparente priser, og tror ikke på skuffetilbud og bare gode vilkår for de som ringer og pruter. Du har helt rett. Boligverdien blir aldri 100 %. Det klarer ikke en megler eller takstmann alltid å forutsi perfekt heller. Men vi opplever at de aller, aller fleste kundene våre mener det treffer bra. Vi har ingen planer om å utvikle en tradisjonell nettbankløsning. Vi bruker all vår kraft og ressurser på appen. Fargevalg, spesielt med hensyn til de som har utfordringer med synet er noe vi diskuterte så nylig som forrige uke. Til slutt vil vi bare si at bruk oss der dere mener vi er best og andre der dere mener de er bedre. Det er bare bra å forsyne seg med det beste fra forskjellige banker om man trives med det. Hilsen alle oss i Bulder :)

Stort sett veldig fornøyd

Omtale av  Jan

Eneste negative er at når jeg prøver å endre forfallsdato blir det gjort om til fast overføring med fast beløp. Har ikke samme beløp på f.eks strømregning hver måned, så da får jeg ikke endret forfallsdato.

Svar fra Bulder
18.04.2023 14:29

Hei Jan Så bra at du stort sett er fornøyd! Når du snakker om å endre forfallsdato, mener du på e-faktura eller avtalegiro da? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg. Det skal ikke måtte være sånn som du beskriver det her. Hilsen alle oss i Bulder :)

Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Sammenlign tilbud på forsikringene dine - få tilbud fra flere selskaper helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Savner en tydeligere kontooversikt

Omtale av  Rune L

Sparekontovisningen er for kryptisk. Gått i fellen å bli overkule. Tok lang tid før jeg fant den. Lag en ordentlig liste over kontoer og lånet på en side. Kron klarer begge deler.

Svar fra Bulder
18.04.2023 14:01

Hei Rune Takk for innspillet om at Sparekontovisningen er for kryptisk og bedre oversikt generelt. Du har helt rett i at Kron er flinke! Hilsen alle oss i Bulder :)

Beste banken for nyere tider.

Omtale av  Jo C. R

Jeg la egentlig inn 4 stjerner, men det føltes feil å trekke en vel stjerne pga avslag på lån fordi Bulder ikke har nok erfaring med hussalg i mitt område. Akkurat den biten er kjip, da jeg har en relativt god og trygg økonomi, med jobb som leder i statlig bedrift. Men.. når det kommer til selve nettbanken så er den utrolig genial, og lagt opp til å gjøre sparing mer «gøy». Deilig med en litt uformell bank, men som på aller høyeste alvor tilbyr kundene trygghet og det lille ekstra som gjør at man ønsker å være kunde. Den daglige bruken er et enormt løft fra ellers kjedelige og enkle kontosammendrag. Her får man vite i detalj hva man bruker penger på, og kan sette opp detaljerte budsjett.

Svar fra Bulder
18.04.2023 14:00

Hei Jo Wow! Takk for fem stjerner, selv om du fikk avslag på boliglånssøknaden din. Forstår veldig godt at det er frustrerende. Vi trenger et visst volum av omsatte boliger i ditt område for å være sikker på verdiestimatet på din bolig. Det betyr ikke at området er dårlig, eller boligen din har lav verdi. Vi er opptatt av å kunne være sikker på denne verdien for å kunne gi deg så lav rente som mulig. Det gjør vi ved å beregne belåningsgraden hver måned, basert på boligverdien din. Den gode nyheten er at dette kan endre seg. Det er ikke sikkert det skal så mange kjøp og salg til i området før du er innenfor grensen. Følg med :) Så gøy å høre at Bulder fungerer godt for deg ellers og at du liker vår uformelle tone. Det er nok av formelle banker der ute. Bank trenger ikke være traust og kjedelig for å være sikkert og trygt. Vi krysser fingrene for noen snarlige kjøp og salg i ditt område. Hilsen alle oss i Bulder :)

Savner nettbank.

Omtale av  Marilyn

Ønsker nettbank. Synes det er tungvint med kun app.

Svar fra Bulder
18.04.2023 13:54

Hei Marilyn Å fokusere all vår kraft på appen er et bevisst valg. Vi har ingen planer om å komme med en nettbank. Vi forstår at dette kan være uvant for noen, men de fleste kundene vi snakker med som er skeptisk til dette blir fort vant til å gjøre alle banktingene sine på mobilen. Vi håper det gjelder for deg også. Hilsen alle oss i Bulder :)

Hvorfor avslag på kredittkort?

Omtale av  Sigurd F

Var enkelt å flytte boliglån, rente og utbytte er gull og god mobilbankløsning. Eneste som trekker ned er at det ikke ble gitt noen grunn til at jeg ikke fikk innvilget tilsvarende kredittkort som jeg har i Sbanken. Hadde jeg fått opprettet dette hadde jeg flyttet alle konti og kort til Bulder.

Svar fra Bulder
18.04.2023 13:53

Hei Sigurd Så bra å høre at det var enkelt å flytte boliglånet og at du er fornøyd med renter og utbytte. Det stemmer at det er en del som får avslag på både kredittkort og på boliglån. Noen ting har gjort det vanskeligere enn før å få kredittkort eller boliglån. For eksempel gjeldsregisteret og økende renter. Har du kredittkort eller annen kreditt i gjeldsregisteret, så plikter alle andre banker å anse denne gjelden som opptrukket, selv om den ikke er det - når de skal vurdere betalingsevnen din. Det kan derfor slå negativt ut å ha mange tilgjengelige kredittkort andre steder, selv om du ikke har brukt en krone av denne kreditten. Det kan derfor være lurt å avslutte kreditter du ikke har tenkt å bruke før du søker om ny. Økende renter gjør det også vanskeligere å få lån. For alle banker må beregne at du klarer å betjene gjelden din med et påslag på dagens renter. Jo høyere dagens renter er, jo vanskeligere blir det å kunne betjene påslaget på dagens renter. Ta kontakt med oss om det er noe du lurer på. Hilsen alle oss i Bulder :)

God bank

Omtale av  Anne G

En enkel og grei bank, med flott kundeservice. Lave boliglånsrenter og grei rente på sparepengene. Mangler dog mulighet for betaling til utland (foreløbig).

Svar fra Bulder
18.04.2023 13:46

Hei Anne Så bra å høre at du er fornøyd. Det høres ut som Bulder fungerer bra for deg. Bra å høre at du er fornøyd med enkelheten, kundeservice og rente på boliglån og sparing. Det stemmer. Enn så lenge har vi ikke funksjonalitet for betaling til utlandet. Hilsen alle oss i Bulder:)

Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Sammenlign tilbud på forsikringene dine - få tilbud fra flere selskaper helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

All grunn til å være fornøyd

Omtale av  Trond J. J

Gikk fra Sbanken, da den ble overtatt av DNB. Har ingen grunn til å angre på det.

Svar fra Bulder
18.04.2023 13:44

Hei Trond Så bra! Det er mange kunder som har kommet fra Sbanken etter at de ble en del av DNB. Vi vet at dette er kunder som er godt vandt og har høye forventninger til banken sin. Vi skal gjøre alt vi kan for å sørge for at Bulder gjør deg like fornøyd i fremtiden. Hilsen alle oss i Bulder :)

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR