Meny

Bulder Bank omtaler og erfaringer

3,9/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Rådgivning
Bra
1
av 116 innen
dagligbank
80%
anbefaler
Bulder Bank

"Fikk ikke flytte bolig lån."

Omtale om Bulder Bank skrevet av Nina for 01.12.2021 23:07

Bulder Bank har totalt 609 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Bulder Bank?
Kundetilfredshet
"Fikk ikke flytte bolig lån."
4 syns denne omtalen er nyttig

Vi ville flytte bolig lån fra Dnb til dem men vi fikk ikke. Vi fikk flytte til Storebrand bank etter på. Så synd! Dere skulle få en kunde til.

Bytt.no
"Fikk ikke flytte bolig lån." skrev Nina om Bulder Bank

Har du en tilsvarende erfaring med Bulder Bank?
Gjør som Nina og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Bulder Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Nissefar
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Avslag tross god betalingsevne og høy EK"
7 syns denne omtalen er nyttig

Avslått søknad med 36% belåning - har ingen betalingsanmerkninger eller problem med å betjene lånet i en annen bank. Det fremstår derfor som uforståelig med avslag, og det gis heller ingen forklaring på hvorfor -eller hva som kunne vært endret. Kundeservice er uinteressert. Leser at mange har sammenfallende erfaring.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Moderne bank"

Flytting av boliglånet mitt til Bulder var smertefritt. Opplever Bulder som en moderne bank under utvikling. De er gode på å etterspørre kundenes behov og utvikler nye løsninger basert på dette. Funksjonen jeg liker best hos Bulder er automatisk reduksjon i lånerente ved redusert belåningsgrad, så slipper man å følge med på boligprisvekst og å kontakte banken selv. Opplever også at kundeservice er raske med å svare på chat. Det eneste jeg savner er alternative innloggingsmetoder utover fingeravtrykk, da denne funksjonen ofte ikke fungerer for meg etter klatring. Jeg kommer meg rundt det ved å bruke appen til SPV.

Svar fra Bulder Bank
01.03.2022 16:14
Hei Frøya, Tusen takk for strålende omtale! Vi er veldig stolte av boliglånskonseptet vårt, så det er nydelig å høre at det er favorittfunksjonen din i Bulder🤩 Vi vet at en del etterspør alternative innloggingsmetoder. Det er noe vi vurderer, men ikke har en konkret løsning klar for per i dag. Vi gleder oss til å fortsette å utvikle nye løsninger sammen med deg og resten av Bulder-kundene. Ha en energirik dag videre! Hilsen oss i Bulder
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Dårlig kundebehandling"
6 syns denne omtalen er nyttig

Sendte inn søknad via denne lenken 2 ganger da de påsto at det ikke var kommet gjennom. prøvde også å komme i kontakt med dem på e-post, men fikk denne e-posten tilbake. "Søknadsprosessen hos oss i Bulder er basert på en hel-automatisk søknad og for å flytte lånet til oss forutsetter det at du får tilbud om å flytte lånet ved å gå gjennom denne. Grunnen til at vi kan tilby såpass lave renter er nettopp fordi vi er avhengige av at dette går av seg selv, og i mer komplekse saker er vi nok ikke riktig bank for deg/dere. Jeg vil anta det er lettere å få godkjent søknaden i en bank som har mulighet til å vurdere din søknad mer individuelt, da vi sannsynligvis er strengere enn andre på dette området. " Så lånesøknaden min var visst altfor kompleks for dem.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Beste banken jeg vet om, enkelt å greit"
1 syns denne omtalen er nyttig

Tidligere måtte jeg passe på banken, med Bulder passer banken på meg…. Litt rart uten nettside men med Norges beste bank app går det likevel greit.

Svar fra Bulder Bank
25.01.2022 12:05
Hei Eirik, Denne tilbakemeldingen har vi lyst til å ramme inn og henge opp på veggen🤩 Du setter nemlig ord på akkurat den følelsen vi streber etter å gi kundene våre. Tusen takk for omtalen, og ha en fantastisk dag videre! Hilsen oss i Bulder
Bulder Bank har totalt 609 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR