Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juni 2024
SpareBank 1 SMN
2.7
44 verifiserte omtaler

SpareBank 1 SMN omtaler og erfaringer

Ingen trend

SpareBank 1 SMN har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

2.7
Middels
44 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#104
Forferdelig
SpareBank 1 SMN er rangert
#104 av 116 dagligbanker
52%
Bra
52% anbefaler SpareBank 1 SMN
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med én søknad gjennom Lendo
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %. 2,5 mill o/20 år. Kostnad kr 1.643.480. Totalt kr 4.143.480.

Utforsk 44 omtaler om SpareBank 1 SMN

FILTRER OMTALER
16
4
3
2
19
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med SpareBank 1 SMN?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

verste bank opplevd noensinne

Omtale av  Ls

Det verste bank som jeg har hadd noensinne: 1. melding som ber om overføring til annen bank etter utløp fast periode, forsvant!? 2. overføringen selvfølgelig ikke utført, siden banken svarte ikke engang 3. banken sitter med gratis penge siden jeg ikke har mulighet å overføre penge selv. helt utrolig opplevelse!?

LO er ikke konkuransedyktig lenger

Omtale av  Stig

LO sitt boliglån er ikke konkurransedyktig lenger. Eg kan spare 1500,-kr pr mnd å bytte bank. Hvem tror LO di lurer? Banken er grei men siden di har koplinger til LO og Lo sin prispolitikk er heilt skandale blir det klar 1

Forferdelig, livsendrende i negativ forstand

Omtale av  William W

Jeg fikk lån gjennom sb1 SMN og det er det eneste jeg har vært fornøyd med. Etter det har det kun vært negativt. Kundeservice minner om en ungdoms/halvkriminell forsamling med absolutt ingen form for medmenneskelighet. H Det verste er at jeg i nærmeste fremtid er nødt til å be dem om videre hjelp med finansiering pga bindingstid. Jeg vil på det sterkeste anbefale i mot å knytte noe som helst forhold med denne banken.

Desidert beste banken

Omtale av  Stephan R

Sparebank 1 er en bank med mange filialer og stor forskjell i service og produkter, men SMN er desidert den beste! Ypperlig service og en team som gir den beste servicen når man trenger hjelp. De kommer med gode tilbakemeldinger og forslag når man trenger det. Dette er på lokal bank nivå. Anbefales virkelig.

Veldig bra bank, super app med alle funksjoner

Omtale av  Jan

Er veldig fornøyd med bytte, det eneste som mangler er ApplePay, men det lar seg løse med hjelp av Curve. Ellers er supporten bra og effektiv, banken gir gode betingelser.

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Den dårligste bank.

Omtale av  Eilert S

SMN 1, den dårligste bank, med den dårligste service, må bare være glad for ikke å være kunde, jeg har besøkt her, det er nærmest snakk om skandale etter mitt syn, takk 😡

Flott bank

Omtale av  Trond A. S

Dette er en bank som bryr seg om kundene sine. Det er hvertfall min oppfatning.

De driter rett og slett i folket

Omtale av  V

De bryr seg kun om penger, gir totalt f… i "kundene" sine… Jeg måtte betale huslånet to ganger på en og samme måned, forsøkte å gi beskjed til dem om at her måtte de få rettet opp feilen men Neida, det klarte de visst ikke..

Holder for ørene når vi ber om ApplePay

Omtale av  Arne

Etter at SMN gikk inn i Vipps samarbeidet, virker det som om de bare ønsker å se bort eller skru av lyden, når jeg spør ApplePay. Selv har jeg forlenget skaffet meg en konto hos Nordea, og kan derfor betale ned ApplePay, hjemme på nett, i butikken og på ferie, og dette er reelt ikke en konkurent til Vipps, men en overlegen løsning som er mye smidigere. Bytt gjerne du også, eller få en konto hos noen som støtter ApplePay, og pass på å si ifra til banken din, når du er missfornøyd!

Implementere ikke flere funksjoner.

Omtale av  Elias

Relativt fornøyd med banken, men å implementere nye funksjoner ønsker de ikke. Savner apple Pay i banken men det vil de ikke implementere. Mange andre banker lansere apple Pay og er bare dumt at denne banker og andre i dette konsernet til å ikke være med på det.

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Banken for LO medlemmer

Omtale av  Mannen

Selv om banken har landets største organisjasjon som kunde er ikke boliglån så billig, det finnes billigere alternativ. Vi er nå i 2023 og banken tilbyr IKKE Apple pay. Skandale....Har nok DNB som eier. Eg bryr meg ikke om grunn hvorfor di ikke har det. Det må på plass snarest

Renter

Omtale av  Thor I. H

Har brukt denne banken i over 50 år , men får ingen fordeler av dette, Jeg får stadig tilbud fra andre banker om lavere rente , men aldri fra min bank. Jeg er ellers godt fornøyd med den kundebehandling som jeg har fått i alle år..

Fungerer bra

Omtale av  Jan

Smn1 fungerer for meg mhp tilgjengelighet og betingelser

ELENDIG !!!

Omtale av  Seriøs K. U. B

Helt talentløst. Umulig å få tak i de og jeg måtte gå gjennom Sparebanken sogn og fjordane for å nå de. Jeg fikk innvilget og bekreftelse på et billån inklusiv omreg. (Som du får som alternativ når du søker lånet). De mente at dette hadde de ikke som et alternativ, som er tull og tøys. Kunderådgiverene har ikke peiling på hva de driver med og kunne ikke forklare samboeren min hvorfor ikke alle pengene hadde blitt betalt ut til selger. Jeg snakket med kunderådgiver som ikke skjønte en dritt. Og spurte meg ordrett ut "hva er det vi diskuterer her". Som om jeg skulle forklare hun hva jobben hennes går ut på ? Da de omsider hadde funnet ut grunnen til at de hadde justert hva som ble betalt ut som var kun for bilen. Så ga de oss null beskjed om at det er dette som ble betalt ut. Om du får en bekreftelse svart på hvitt der det er vedtatt hva man får utbetalt er det minste man kan forvente en mail og en forklaring på hvorfor summen er endret skal man kalle seg en seriøs bank.Kort oppsumert ELENDIG og jeg overfører bilånet til en seriøs bank i stedet. Skulle gjerne gitt de minus 5 stjerner om det hadde vært et alternativ !!!

Meget god bank med dyktige rådgivere

Omtale av  Geir

Sparebank1 har for det første den desidert beste nettløsningen og app-en jeg har vært borti ifm bank. I tillegg er det fantastisk å kunne snakke med et menneske ansikt til ansikt som er i stand til å se på økonomi og historikk og vurdere ut ifra hvem man er og hva man har gjort hva de kan tilby av løsninger. Ble i min tid meget godt mottatt her og følte meg behandlet med en respekt som min forrige bank ikke var i nærheten av. Anbefaler Sparebank1 SMN varmt til alle som spør, jeg har kun positive erfaringer med både priser, lån, rådgivning og forsikringsoppgjør. Så klart kunne det være automatikk i å senke renter og slikt, men at man må reforhandle avtaler med banker innimellom er på ingen måte unikt for SMN. Det eneste jeg skulle ønske var at SMN hadde bedre betingelser på billån slik at jeg fikk flyttet min finansiering over til dere.

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Hos SMN ser på alle kundene sine som kriminelle intill motsatt er bevist

Omtale av  Sindre

SMN tar regjeringens hvitvaskingslov ALT for langt, og ser på samtlige kunder som kriminelle inntill motsatt er bevist. Dette er heller ikke banken for deg som driver bedrift av noe slag eller har private utlegg for bedriften din. De sperret kontoen min på bakgrunn av at jeg har lagt ut penger for mitt eget enkeltmannsforetak, (hvordan eller skal jeg kunne betale for varer??), og kom med en idiotisk grunn om at privat og bedriftsøkonomi ikke må blandes. For det første er det rent pisspreik, for det andre så gav de INGEN advarsler før de stengte, ikke ringte de heller annet enn å legge inn en melding på nettbanken hvor jeg og også min kone har måttet bruke svært mange timer for å bevise vår uskyld og bevise hvem vi betaler til og hvorfor, opp og ned i det store og mente. Som om ikke banken har bedre kontroll på overføringene enn vi har? SMN er ikke banken hverken for bedrifter eller ærlige folk iallefall, kundebehandling er grusom og du blir sett på som en uviktig "dritt".

Forrige
Side 1 av 3

SpareBank 1 SMN

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR