Meny

Bulder Bank omtaler og erfaringer

4,2/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Rådgivning
Bra
2
av 148 innen
bank
86%
anbefaler
Bulder Bank

"Dårlig kundebehandling"

Omtale om Bulder Bank skrevet av Ahmet for 22.11.2021 08:46

Bulder Bank har totalt 447 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Bulder Bank?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Dårlig kundebehandling"
3 syns denne omtalen er nyttig

Sendte inn søknad via denne lenken 2 ganger da de påsto at det ikke var kommet gjennom. prøvde også å komme i kontakt med dem på e-post, men fikk denne e-posten tilbake. "Søknadsprosessen hos oss i Bulder er basert på en hel-automatisk søknad og for å flytte lånet til oss forutsetter det at du får tilbud om å flytte lånet ved å gå gjennom denne. Grunnen til at vi kan tilby såpass lave renter er nettopp fordi vi er avhengige av at dette går av seg selv, og i mer komplekse saker er vi nok ikke riktig bank for deg/dere. Jeg vil anta det er lettere å få godkjent søknaden i en bank som har mulighet til å vurdere din søknad mer individuelt, da vi sannsynligvis er strengere enn andre på dette området. " Så lånesøknaden min var visst altfor kompleks for dem.

Bytt.no
"Dårlig kundebehandling" skrev Ahmet om Bulder Bank

Har du en tilsvarende erfaring med Bulder Bank?
Gjør som Ahmet og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Bulder Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Beste banken jeg vet om, enkelt å greit"

Tidligere måtte jeg passe på banken, med Bulder passer banken på meg…. Litt rart uten nettside men med Norges beste bank app går det likevel greit.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Holder det de lover"

Ble i telefonsamtale møtt på en hjelpsom og hyggelig måte og de overførte og ordnet at. Renten ble også automatisk satt ned når huset økte i pris slik at belåningsgraden gikk ned.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"For en bank!"

Byttet fra YS Nordea Direct som ikke tilbyr så gode renter når lånet ditt ligger rundt 55%, i alle fall ikke de beste rentene. Boligens verdi blir automatisk hentet inn og sammen med ønsket lånebeløp blir lånets andel beregnet. Og du blir tilbudt deres beste rente. Det var ikke noe vanskelig valg. Litt lav på innskuddsrenter, men dette bøter de på ved neste korsvei til 0,5%. Og det er ganske raust. Liker også deres app veldig godt. Skal du bytte bank så sjekk ut Bulder Bank!

Ingebjørg
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Flytting av boliglånet"

Søkte om å få flytting boliglånet til bulder bank. Fikk først avslag, noe jeg ikke fikk til å stemme. Ringte dem opp der jeg fikk snakket med en hyggelig kar. Ble oppfordret til å søke på nytt, noe jeg gjorde. Ble samtidig anbefalt å slette kredittkort som jeg ikke brukte. Fikk boliglån og en utrolig bra rente. Er så fornøyd med bulder bank og appen deres.

Svar fra Bulder Bank
19.11.2021 14:10
Hei Ingebjørg! Så bra å høre at du er fornøyd med Bulder, appen og den hyggelige karen du snakket med hos oss! Det blir vi glad for å høre. :D Skjønner at godt at du lurte på avslaget ditt. Dette er det mange som ikke vet, men da Gjeldsregisteret kom, så måtte alle banker ta hensyn til alle kredittrammer kundene har og vurdere dem som om de er tatt i bruk. Altså om du har et gammelt kredittkort med en ramme på 50.000 kr, og du ikke har brukt en krone - så er vi av myndighetsregler forpliktet til å anta at du har makset ut hele beløpet. Med de høye rentene det er på kredittkort kan det utgjøre ganske mye penger hver måned. Har du kanskje 3-4 kredittkort i skuffen som du ikke bruker - så ser det plutselig mye vanskeligere ut for økonomien din å betjene et boliglån enn det faktisk er i virkeligheten. Og vi kan bli nødt til å gi et avslag, selv om du skulle fått lån hos oss. Så bra du fikk oppklart dette. Du kan gå inn på gjeldsregisteret.no og sjekke om du har flere kredittkort du ikke bruker og som du kanskje hadde glemt! Velkommen til Bulder! Hilsen alle oss
Bulder Bank har totalt 447 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR