Meny

Bulder Bank omtaler og erfaringer

4,0/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Rådgivning
Bra
1
av 116 innen
dagligbank
81%
anbefaler
Bulder Bank

"Bra boliglån"

Omtale om Bulder Bank skrevet av Haakon B for 22.06.2020 22:28

Bulder Bank har totalt 595 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Bulder Bank?
Haakon B
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Bra boliglån"

Bra boliglån og lett å bytte. Masse informasjon underveis. Hel-elektronisk

Svar fra Bulder Bank
11.08.2020 13:44
Hei Haakon, Tusen takk for en strålende omtale😎 Veldig kult å høre at du er fornøyd med lånet og prosessen! Hilsen gjengen i Bulder Bank
Bytt.no
"Bra boliglån" skrev Haakon B om Bulder Bank

Har du en tilsvarende erfaring med Bulder Bank?
Gjør som Haakon B og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Bulder Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Fikk lån, men svært dårlig utviklet app. Generelt fornøyd."
2 syns denne omtalen er nyttig

Tok lang tid å få flyttet fra SBanken til Bulder Bank, men dette skyldtes nok at jeg hadde fastlån i SBanken som de likte dårlig at jeg skulle flytte. Ble oppringt av en hyggelig person og alt ble til slutt ordnet. App'en har vært lik fra første stund. Det står mye 'kommer', men det ser ut til at utviklerene har dratt på ferie. Savner å kunne laste ned en betalingsoversikt. I grunnen savner jeg nettbank. SBanken har jeg måtte beholde på grunn av mye større fleksibilitet i selve nettbanken. Håper dette kommer etterhvert, da vil jeg også gi flere stjerner :)

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"God bank for enkle banktjenester"
1 syns denne omtalen er nyttig

Supert konsept for bankkunder med enkle banktjenestebehov, og som benytter telefonen for sine banktjenester. Utrolig brukervennlig og enkel søknadsprosess for boliglånet. Svært hyggelige saksbehandlere. Synes dog det er merkelig at man påtvinges et bankkort når man åpner konto i banken. Dette burde vært valgfritt. Foreløpig nokså mangelfull mobilapp gjør at jeg beholder min gamle bank enn så lenge.

Svar fra Bulder Bank
13.07.2020 09:08
Hei Pål, Tusen takk for utfyllende omtale😊 Enkle og brukervennlige prosesser er akkurat det vi jobber knallhardt for å levere, så det er veldig kult å få tilbakemelding på at det fungerer. Vi er et nytt bankkonsept, og første etappe har vært å få på plass boliglånet. Fremover vil flere funksjonaliteter komme på plass i appen. Da satser vi på at du vil like den enda bedre, og kanskje du blir fristet til å flytte mer enn boliglånet ditt over til oss? Ellers har du muligheten til å si opp bankkortet. Du betaler uansett ikke noe årsgebyr på kortet det første året😉
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Morsom og enkel bank!"

Jeg er veldig fornøyd etter å ha byttet bank! Billig, ingen gebyrer, alltid lav rente uten å måtte forhandle! Morsom mobilbank! Aldri vært mer fornøyd med en bank som Bulder :-) Terningkast 6!!!

Svar fra Bulder Bank
13.08.2020 08:13
Hei, Tusen takk for en knallbra review, Matsern😎 Utrolig kult å høre at du er fornøyd med både boliglånet og appen. Vi skal jobbe knallhardt for å holde deg like fornøyd i fremtiden. Kult å ha deg med oss🤜🤛 Hilsen gjengen i Bulder Bank
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"En god mobilbank"

Enkel og full oversikt med mobil bank app. Kun tjenester for boliglån, bankkort og brukskonto. Aksjehandel burde vært aktuelt.

Svar fra Bulder Bank
13.07.2020 09:07
Hei, Takk for fin omtale😎 Enkle og brukervennlige løsninger er akkurat det vi jobber knallhardt for å levere. Bulder er en bank-app under utvikling, og første etappe har vært å få på plass boliglånet. Flere produkter og features vil komme fortløpende, også innenfor sparing, men aksjehandelsløsning har vi ikke konkrete planer om akkurat nå.
Bulder Bank har totalt 595 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR