Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert september 2023
Resurs Bank
1.4
104 verifiserte omtaler

Resurs Bank omtaler og erfaringer

1.4
Forferdelig
104 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#30
Forferdelig
Resurs Bank er rangert
#30 av 30 kredittbanker
4%
Forferdelig
4% anbefaler Resurs Bank
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Motta tilbud på dine forsikringer fra flere selskaper. Helt gratis og uforpliktende!

Utforsk 104 omtaler om Resurs Bank

FILTRER OMTALER
3
0
0
5
96
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Resurs Bank?
Tar 2 minutt

Samme dårlige erfaring som mange andre

Omtale av  Erling H

Bestilte varer fra NetOnNet og fikk faktura via Resurs bank. Noen varer ble returnert, og jeg informerte Resurs om dette. Betalte inn riktig beløp i forhold til varene jeg hadde beholdt. Uka etterpå kommer pengene i retur...!! Jeg sender mail og spør om hvorfor de er returnert. Resurs svarer bare at jeg skal betale et beløp som nå er 35 kroner høyere, uten å forklare hvorfor. Jeg betaler igjen inn samme beløp som første gang, og sender mail hvor jeg ber om at de retter opp regnefeilen på 35 kroner. Resurs svarer arrogant at de skal gjøre et "unntak" og ettergi gebyret. Et gebyr jeg aldri har fått noe formelt krav om, og som heller ikke er et rettmessig krav. Så min konklusjon blir som mange andre her, hold dere unna Resurs bank

Rundlurt av Resure Bank.

Omtale av  Bjørn

I ett år har jeg ikke fått KLM Flying blues miles. De har prøvet å trette meg ut!!.. fått Mail og telefon om att nå kommer miles , bare forsett å bruke korte. De setter deg på venting på telefon over en time og svarer ikke lenger på mailen. Siste Mail fra dem sa de at Milesene var en til to uke vekke, nå har det gått ti uker. Skylder meg flere tusen miles. Har aldri blitt så rundtlurt på min 63 år før.

Ikke bruk

Omtale av  Giga

Klarna det blir bare fremover. Resurs ikke informerer, de sender puring og gebyrer 😒 lavt på gulvet nivå. Klarna sender sms og er hygelige om jeg ikle betaler i tiden, ingen gebyrer har betalt der. Styr unna folkens, resurs bruker deg som resurs 😑.

Har ikke kundeservice som fungerer eller svarer

Omtale av  Erling

Jeg har et kredittkort hos ResursBank som skal gi cash back til poeng for bruk i Flying Blue /,KLM og AirFrance .Cash back stoppet for ett år siden uten forklaring trass i stor bruk av KREDITKORTET Og opptjening av poeng og gjentatte telefonklager på at de ikke sender mine opptjente miles til Flying Blue kontoen min

tar nok 69,- for hver faktura uten å opplyse om dette når du signerer elektronisk

Omtale av  Valdet

har inngått avtale med resursbank om 24 mnd delbetaling rentefritt, men fant ut at de tar nok 69,- for hver faktura i 24 måneder. Dette stå ikke i avtalen da jeg signerrte det elektronisk. Prøvde å klage på dette, og de vil ikke fjerne gebyret.

Få oversikt over din gjeld
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!
Se gjeldsoversikt
Få innsikt Se hva bankene ser

Styr unna!!

Omtale av  Helibo

Får faktura selv om de bekrefter at gebyrer og renter er stoppet. Umulig å komme i kontakt med. Har endt opp med å sende brev pr post, men tviler på at jeg får svar. Umulig å få avtalegiro.

STYR UNNA !

Omtale av  Kenneth

Her må man bare styre unna. Dette selskapet er de værste av dem alle, her blir du aldri ferdig med å betale avdrag. De endrer ditt månedlige termin beløp når det gjenstår 3 år av avtalen, de informerer ikke om dette. De begrunner i ettertid om noen stiller spørsmål, med at avtalen på en eller annen måte er misligholdt. Å på denne måten så ender man opp med feks en finansiering som var på 30000 kr over 6 år, vil ende på å koste deg langt over 100 000 kr. Selskapet er meldt til Finansklagenemda gjentatte ganger, men de får bare holde på å ture frem slik de gjør. SÅ STYR UNNA !

Tragisk bank, som er håpløs å komme i kontakt med.

Omtale av  Christian W

Etter ett kjøp får jeg hver måned beskjed om å betale 35 kroner i purregebyr, og betalt flere ganger. Har forsøkt jevnlig å komme gjennom på telefon, men ventetid er helt hinsides. Har sendt en mail, som jeg krysser fingrene for at jeg kan få svar på, hvor jeg ber om å få slettet mitt navn/konto. Ren svindel :(

HOLD DEG UNNA!

Omtale av  Mikael

Ekstremt useriøst bank. Forretningsmodellen deres er basert på at du glemmer å betale en regning. Ingen mulighet for avtalegiro og ingen e-faktura gjør at du må passe på hver måned. Hvis du går over tiden får du en ekstrem rente og høye gebyrer.

Ligg unna denne banken

Omtale av  Tanja

Umulig å forstå fakturaene, laget for å misforstå/gjøre feil slik at vanvittig dyre renter påløper. Derpå umulig å oppnå kontakt med dem: Telefonen blir ikke besvart, mailadresse eksisterer ikke. Stor risiko ved å inngå avtale! Jeg trodde Memira var pålitelig, men med en slik samarbeidspartner mister jeg all tillit!

Få oversikt over din gjeld
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!
Se gjeldsoversikt
Få innsikt Se hva bankene ser

Bare tull

Omtale av  Stian

Får ikke faktura e post eller vanlig. Kun purring i postkassen å ved kontakt nekter dem for dem har feilen

Ikke mulig å opprette avtalegiro.

Omtale av  Frode

Prøver manuelt i nettbanken å opprette avtalegiro, men får bare feilmelding på at det er feil KID. Har nå fått rente med dobbelt beløp som følge av manglende betaling, elendig bank.

Gjør det tungvindt med vilje for å tjene penger.

Omtale av  Sigbjørn

De har ikke avtalegiro/eFaktura på nedbetalingene sine, slik at det er sjanse for at de blir glemt, ikke trukket. Kun for å få kunne ilegge deg litt ekstra gebyr og renter...

Fakturakjøp hos netonnet

Omtale av  Siv

Kjøpte en fjernkontroll hos netonnet for 399,- Om jeg brukte faktura unngikk jeg å betale for levering. Så da slapp jeg betale 49,- til posten/bring/postnord. Ok, kjør på! Bestilte, fikk ingen faktura i pakken KUN kontrollen. Ok, faktura kommer sikkert på Mail. Nei, ingen faktura på Mail. Tre mnd senere får jeg faktura på Digipost! Ok, denne skal betales 31.05. Legger 399,- til forfall. En uke før forfall får jeg purring!!! PÅ SMS! Ok? Hva nå? Tar kontakt! En uhøflig j***l svarer at jeg ikke har betalt forrige mnd. Ehhhh? Hva? Og minstebeløp var på 399,- Jeg sa den lå til forfall 31.05. Som det sto i brevet på Digipost. Nei, sa han. Den skulle vært betalt 30.04. Som sendt på mail. Jeg lette gjennom alt av mail, ingen mail fra dem! Kun Digipost! Purring på sms en uke før forfall. Dagen etter sms fikk jeg snailmail fra dem om enda en purring! SVINDEL OG BEDRAG!! -ingen mail -faktura på Digipost -purring på sms -purring på snailmail De opererer fra FIRE!!! plattformer mener de selv. Jeg opplevde bare TRE! Fy for noe useriøse greier! Og ufordragelige mennesker som jobber der! Så nå er jeg på kredittlisten deres! Skulle bare kjøpe en kontroll til 400,- ble mye dyrere!

Melking av kunder - gjort det vanskelig å komme seg ut

Omtale av  Per S

Min opplevelse er at kunder rekrutteres når de kjøper varer eller tjenester fra f.eks. Ticket eller Komplett. Når du først er registrert, løper gebyrer som varsles på kanaler det er lett å ikke få med seg. Oppsigelse ikke mulig ved innlogging på Min side - må ringe / chatte mellom 09.00 og 16.00. Intet positivt å bemerke.

Få oversikt over din gjeld
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!
Se gjeldsoversikt
Få innsikt Se hva bankene ser

Spekulasjon av mulig avglemmelse av giro

Omtale av  Tittentei

Her spekuleres det i avglemmelse av giro , Dette har foregått i flere år. Eg inngikk en renew it avtale med Elkjøp , i etterkant oppdager eg at det var resurs bank Som hadde den avtalen. Da var eg ikke overrasket av at der var umulig Å få avtale giro . Det har eg brent meg på før. Glemte innimellom å finne giro å betale , da kom purregebyr dagen etterpå. Denne banken befinner seg minst 10 år bak i tid. Men er du flink å følge med på giro ene, så går det greit. (Littpluss til slutt må til)

Resurs Bank

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR