Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juli 2024
Resurs Bank
1.4
115 verifiserte omtaler

Resurs Bank omtaler og erfaringer

Ingen trend

Resurs Bank har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

1.4
Forferdelig
115 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#29
Forferdelig
Resurs Bank er rangert
#29 av 29 kredittbanker
4%
Forferdelig
4% anbefaler Resurs Bank
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med én søknad gjennom Lendo
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %. 2,5 mill o/20 år. Kostnad kr 1.643.480. Totalt kr 4.143.480.

Utforsk 115 omtaler om Resurs Bank

FILTRER OMTALER
3
0
1
5
106
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Resurs Bank?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Svindel! Kjøpte reise gjennom Ving

Omtale av  Camilla

Kjøpte reise gjennom Ving og betalte med faktura. Betalte denne innen forfall og fikk purring. Betalte purregebyr innen frist. Fikk så ny faktura uten beskrivelse. Lavt beløp på 35 kr, men allikevel. Ringte de og spurte hva dette gjelder. Fikk svar med en gang at de skal kreditere denne. Styr unna fisse.

Ble villedet til å tro at jeg fikk lån

Omtale av  Line K. D

I første epost fra dem ønsket de meg velkommen som kunde, etter at jeg søkte lån hos dem. Så fikk jeg en epost med teksten Godkjent lån i emnefeltet, og der de ba om ytterligere info om lønnslipper og skattemelding. Oversikt over lønn og gjeld fikk de ved første kontakt. Den nestsiste eposten ba de om kontonummeret for utbetaling av lånet. Noen dager senere skrev de i en epost at jeg ikke fikk lånet likevel. Ingen forklaring. Saken er sendt til VG, med håp om at de undersøker.

Du skal helst ikke flytte

Omtale av  Lars E. Ø

Har en Tannkonto i Resurs bank. Da jeg flyttet, fant jeg en tannlege som også hadde avtale med banken, og trodde alt var i orden. Da jeg skulle betale etter første besøk henviste jeg til tannkontoen min, og ba dem trekke beløpet fra den. Det gikk ikke...... Viser seg at jeg måtte opprette ny tannkonto på akkurat den tannlegen, da kontoen følger tannlegen, og ikke deg. Helt ubrukelig. Ringte kundeservice om dette, og eneste de gjorde var å forsøke å selge meg et kredittkort

Fører kunden bak lyset med store renter

Omtale av  Ernst G. A

Les alt m.små skrift. Betal på minuttet ikke over. Vi fikk renter selv om vi betalte på rett dato.

Overlater til kunden å kreve inn refusjon

Omtale av  Trond S

Etter at NetOnNet har sendt refusjon til Resursbank, etter en Åpent Kjøp-retur, så sendte de ikke refusjonen videre til meg før jeg ringte dem opp (etter først å ha purret NetOnNet og blitt henvist til banken). 20 minutter venting i arbeidstiden. Jeg spurte om de bare satt og ventet på meg, uten å ta initiativ selv, noe de bekreftet. Lurer på hvor mye de har cashet inn med denne metoden? Bruker hverken NetOnNet eller Resursbank igjen. Gjenstår fortsatt å se om jeg faktisk får igjen pengene mine.

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Bare tull!

Omtale av  Bjørn

Søkte konto, men fikk avslag. Er pensjonist. For lav inntekt? Dårlig!! Greier vel fint uten.

ikke bra

Omtale av  Biss

virker som jo mer jeg betaler jo mere står det igjen på lånet totalt, har gått opp 3000 kr bare siste mnd, virker noe mystisk dette her, anbefales ikke å bruke denne banken, jeg angrer ihvertfall nå, å ser ingen ende på lånet uten å spare opp penger å betale ut alt i ett avdrag for å ikke sitte fast i merkeligt høye renter

Har sendt Mail til kundeservice. Får ikke svar!!

Omtale av  Turid

Mangelfull oversikt over hva som er innbetalt. Prøvde å innbetale resterende gjeld i ett beløp, men dette ble tilbakeført.. Saldo ikke tilgjengelig i Digipost. Heller ikke på hjemmesiden.

Tilbyr ikke Avtalegiro eller e-faktura på kjøp i butikk

Omtale av  Bjørn

Kan ikke forstå hvorfor de ikke tilbyr hverken e-faktura eller Avtalegiro ved kjøp i butikk. Svært lang ventetid hos kundeservice og ingen opsjon på å bli ringt opp igjen.

Ble tatt kredittsjekk - er ikke kunde

Omtale av  Alexander

Hadde et kundeforhold med Resurs bank for flere måneder siden på grunn av et kjøp på faktura hos net on net. De hadde helt vanvittig dårlige renter og gebyrer og betalte hele beløpet for å bli kvitt en dårlig avtale. Nå har de utført en kredittsjekk uten å opplyse noen grunn til dette. De svarer ikke på telefon eller e-post. Nytteløst.

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Banken som lever i 1995

Omtale av  Egil

Ikke e-faktura, ingen mulighet for avtalegiro og faktura kun på Digipost. Spurt flere ganger om hvorfor i alle dager de ikke klarer å tilby dette i 2023, men får bare dessverre som svar. Lever tydeligvis godt på gebyrer og purringer. Løp i motsatt retning når Resurs Bank blir nevnt. Bare å betale ut hele summen så fort som mulig.

Samme dårlige erfaring som mange andre

Omtale av  Erling H

Bestilte varer fra NetOnNet og fikk faktura via Resurs bank. Noen varer ble returnert, og jeg informerte Resurs om dette. Betalte inn riktig beløp i forhold til varene jeg hadde beholdt. Uka etterpå kommer pengene i retur...!! Jeg sender mail og spør om hvorfor de er returnert. Resurs svarer bare at jeg skal betale et beløp som nå er 35 kroner høyere, uten å forklare hvorfor. Jeg betaler igjen inn samme beløp som første gang, og sender mail hvor jeg ber om at de retter opp regnefeilen på 35 kroner. Resurs svarer arrogant at de skal gjøre et "unntak" og ettergi gebyret. Et gebyr jeg aldri har fått noe formelt krav om, og som heller ikke er et rettmessig krav. Så min konklusjon blir som mange andre her, hold dere unna Resurs bank

Rundlurt av Resure Bank.

Omtale av  Bjørn

I ett år har jeg ikke fått KLM Flying blues miles. De har prøvet å trette meg ut!!.. fått Mail og telefon om att nå kommer miles , bare forsett å bruke korte. De setter deg på venting på telefon over en time og svarer ikke lenger på mailen. Siste Mail fra dem sa de at Milesene var en til to uke vekke, nå har det gått ti uker. Skylder meg flere tusen miles. Har aldri blitt så rundtlurt på min 63 år før.

Ikke bruk

Omtale av  Giga

Klarna det blir bare fremover. Resurs ikke informerer, de sender puring og gebyrer 😒 lavt på gulvet nivå. Klarna sender sms og er hygelige om jeg ikle betaler i tiden, ingen gebyrer har betalt der. Styr unna folkens, resurs bruker deg som resurs 😑.

Har ikke kundeservice som fungerer eller svarer

Omtale av  Erling

Jeg har et kredittkort hos ResursBank som skal gi cash back til poeng for bruk i Flying Blue /,KLM og AirFrance .Cash back stoppet for ett år siden uten forklaring trass i stor bruk av KREDITKORTET Og opptjening av poeng og gjentatte telefonklager på at de ikke sender mine opptjente miles til Flying Blue kontoen min

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

tar nok 69,- for hver faktura uten å opplyse om dette når du signerer elektronisk

Omtale av  Valdet

har inngått avtale med resursbank om 24 mnd delbetaling rentefritt, men fant ut at de tar nok 69,- for hver faktura i 24 måneder. Dette stå ikke i avtalen da jeg signerrte det elektronisk. Prøvde å klage på dette, og de vil ikke fjerne gebyret.

Resurs Bank

Har ikke tilegnet profilen
Resurs Bank deltar ikke på Bytt.no

Resurs Bank har ikke tilegnet sin profil på Bytt.no for å besvare spørsmål, løse problemer eller vise takknemlighet til nye og eksisterende kunder.

Alle bedrifter kan gratis tilegne sin profil på Bytt.no og dermed vise nye og eksisterende kunder at de bryr seg om tilbakemeldinger. Les mer om bedriftsportalen her.

Besvarer ikke omtaler
Resurs Bank besvarer ikke omtaler

Resurs Bank har de siste 12 månedene ikke ønsket å kommunisere med sine kunder for å løse problemer, besvare spørsmål eller vise takknemlighet.

Alle bedrifter kan gratis besvare omtaler til sin profil på Bytt.no. Les mer om bedriftsportalen her.

Innhenter ikke verifiserbare omtaler
Resurs Bank henter ikke inn tilbakemeldinger

Resurs Bank benytter ikke Bytt.no sine invitasjonssystemer for å innhente omtaler - enten de er negative eller positive.

Alle bedrifter kan gratis få tilgang til verifiserte invitasjonsmetoder på Bytt.no. Det sikrer i større grad at omtalene bedriften innhenter er ekte og styrker troverdigheten. Les mer om bedriftsportalen her.

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR