Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juni 2024
Resurs Bank
1.4
113 verifiserte omtaler

Resurs Bank omtaler og erfaringer

Ingen trend

Resurs Bank har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

1.4
Forferdelig
113 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#29
Forferdelig
Resurs Bank er rangert
#29 av 29 kredittbanker
4%
Forferdelig
4% anbefaler Resurs Bank
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med én søknad gjennom Lendo
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %. 2,5 mill o/20 år. Kostnad kr 1.643.480. Totalt kr 4.143.480.

Utforsk 113 omtaler om Resurs Bank

FILTRER OMTALER
3
0
0
5
105
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Resurs Bank?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Tragisk bank, som er håpløs å komme i kontakt med.

Omtale av  Christian W

Etter ett kjøp får jeg hver måned beskjed om å betale 35 kroner i purregebyr, og betalt flere ganger. Har forsøkt jevnlig å komme gjennom på telefon, men ventetid er helt hinsides. Har sendt en mail, som jeg krysser fingrene for at jeg kan få svar på, hvor jeg ber om å få slettet mitt navn/konto. Ren svindel :(

HOLD DEG UNNA!

Omtale av  Mikael

Ekstremt useriøst bank. Forretningsmodellen deres er basert på at du glemmer å betale en regning. Ingen mulighet for avtalegiro og ingen e-faktura gjør at du må passe på hver måned. Hvis du går over tiden får du en ekstrem rente og høye gebyrer.

Ligg unna denne banken

Omtale av  Tanja

Umulig å forstå fakturaene, laget for å misforstå/gjøre feil slik at vanvittig dyre renter påløper. Derpå umulig å oppnå kontakt med dem: Telefonen blir ikke besvart, mailadresse eksisterer ikke. Stor risiko ved å inngå avtale! Jeg trodde Memira var pålitelig, men med en slik samarbeidspartner mister jeg all tillit!

Bare tull

Omtale av  Stian

Får ikke faktura e post eller vanlig. Kun purring i postkassen å ved kontakt nekter dem for dem har feilen

Ikke mulig å opprette avtalegiro.

Omtale av  Frode

Prøver manuelt i nettbanken å opprette avtalegiro, men får bare feilmelding på at det er feil KID. Har nå fått rente med dobbelt beløp som følge av manglende betaling, elendig bank.

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Gjør det tungvindt med vilje for å tjene penger.

Omtale av  Sigbjørn

De har ikke avtalegiro/eFaktura på nedbetalingene sine, slik at det er sjanse for at de blir glemt, ikke trukket. Kun for å få kunne ilegge deg litt ekstra gebyr og renter...

Fakturakjøp hos netonnet

Omtale av  Siv

Kjøpte en fjernkontroll hos netonnet for 399,- Om jeg brukte faktura unngikk jeg å betale for levering. Så da slapp jeg betale 49,- til posten/bring/postnord. Ok, kjør på! Bestilte, fikk ingen faktura i pakken KUN kontrollen. Ok, faktura kommer sikkert på Mail. Nei, ingen faktura på Mail. Tre mnd senere får jeg faktura på Digipost! Ok, denne skal betales 31.05. Legger 399,- til forfall. En uke før forfall får jeg purring!!! PÅ SMS! Ok? Hva nå? Tar kontakt! En uhøflig j***l svarer at jeg ikke har betalt forrige mnd. Ehhhh? Hva? Og minstebeløp var på 399,- Jeg sa den lå til forfall 31.05. Som det sto i brevet på Digipost. Nei, sa han. Den skulle vært betalt 30.04. Som sendt på mail. Jeg lette gjennom alt av mail, ingen mail fra dem! Kun Digipost! Purring på sms en uke før forfall. Dagen etter sms fikk jeg snailmail fra dem om enda en purring! SVINDEL OG BEDRAG!! -ingen mail -faktura på Digipost -purring på sms -purring på snailmail De opererer fra FIRE!!! plattformer mener de selv. Jeg opplevde bare TRE! Fy for noe useriøse greier! Og ufordragelige mennesker som jobber der! Så nå er jeg på kredittlisten deres! Skulle bare kjøpe en kontroll til 400,- ble mye dyrere!

Melking av kunder - gjort det vanskelig å komme seg ut

Omtale av  Per S

Min opplevelse er at kunder rekrutteres når de kjøper varer eller tjenester fra f.eks. Ticket eller Komplett. Når du først er registrert, løper gebyrer som varsles på kanaler det er lett å ikke få med seg. Oppsigelse ikke mulig ved innlogging på Min side - må ringe / chatte mellom 09.00 og 16.00. Intet positivt å bemerke.

Spekulasjon av mulig avglemmelse av giro

Omtale av  Tittentei

Her spekuleres det i avglemmelse av giro , Dette har foregått i flere år. Eg inngikk en renew it avtale med Elkjøp , i etterkant oppdager eg at det var resurs bank Som hadde den avtalen. Da var eg ikke overrasket av at der var umulig Å få avtale giro . Det har eg brent meg på før. Glemte innimellom å finne giro å betale , da kom purregebyr dagen etterpå. Denne banken befinner seg minst 10 år bak i tid. Men er du flink å følge med på giro ene, så går det greit. (Littpluss til slutt må til)

Oppfyller kravene, avslag og krass kundebehandler.

Omtale av  Kirsti

Har alt på stell, ingen betalingsanmerkninger og fyller alle kravene. Likevel avslag på delbetaling ved kjøp hos Netonet. Ønsket forklaring hos Resursbank men fikk krass beskjed om at reglene ble forandret i 2019. Hvilke regler spør jeg, men det kunne ikke kundebehandler svare på. Aldri opplevd makan til dårlig service noen sinne og håper Netonnet finner en annen bank å samarbeide med. Reklame som overhode ikke holder mål og totalt lureri. En bank jeg ALDRI kommer til å anbefale. Helt utrolig!!!

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Prøver å lure deg

Omtale av  Jan V

Prøvde Resurs bank hos Netonnet igjen, etter en tidligere veldig dårlig erfaring med dem. Valgte Kampanje 6 mnd rentefri nedbetaling. Resursbank gjør alt de kan for å gjøre betaling så vanskelig som mulig, i tillegg klarte de å lure meg til betalingsforsikring, fordi jeg valgte feil kid. ALT de gjør går ut på å "lure" kundene for å få inn mer penger. Betaler nå hele beløpet, og bruker dem aldri igjen. Resurs Bank tenker veldig kortsiktig. Har brukt Klarna minst 50 ganger, og alltid positivt overrasket. Enorm forskjell.

Sånt skal bare ikke skje av en bank.

Omtale av  Torbjørn

Rb: Vi kan ikke se at forfalt beløp er betalt. Beløpet er innbetalt før forfall. Følg med her, man kan risikere å betale to ganger pluss gebyr.

Tidenes mest useriøse "bank"

Omtale av  Eirik

Umulig å få tak i de for å gå gjennom sak. Over en times ventetid på telefon, ingen epost og stengt chat.

Netonnet-kortet - 1% bonus som kun kan brukes fysisk i butikk i Sandnes

Omtale av  Arve

Resurs bank sender faktura til Digipost av alle ting. Støtter ikke efaktura. Alt for å senke sannsynligheten for at du får med deg regningen. Med én måneds forglemmelse på et kjøp til 1000kr, vil du få et påslag tilsvarende en effektiv årsrente på 500%, på grunn av etableringsgebyrer og fa***nds oldemor. Styr unna. Det er ikke verdt det, og dette virker som en bank som har blitt værende igjen i steinalderen.

Latterlig dårlig bank

Omtale av  Trond

Jeg skulle kjøpe ny pc hos komplett, med flex som er den grønne løsningen hvor du potensielt bytter inn med nytt produkt hvert andre år, litt som med SWAP hos telenor. Fikk innvilget første utkast, men kansellerte, for så å opprette nytt kjøp. Fikk avslag, og fikk beskjed om at kreditten ville være låst i en nedkjølingsperiode på 48 timer. Supert!! 3 dager senere.. like låst, så jeg googler litt og ser at det kan ta opp til 7 virkedager. Null kommunikasjon fra RB på dette tidspunktet, og jeg må bare forsøke å kjøpe hver dag, og se om det har låst seg opp.. på dag 9 blir jeg omsider lei, og ringer dem, og etter en halvtimes venting med tåkelurmusikk fra 70-tallet, får jeg omsider svaret at hver gang jeg har forsøkt å kjøpe, har de senket kredittvurderingen min(uten å si noe) som gjør at jeg må vente 1 måned før jeg kan prøve igjen.. Ender opp med å ta opp forbrukslån, for jeg trenger PC til jobb! Galskap å bruke denne bankløsningen av komplett, og den eneste grunnen til at de kan slippe unna med det er at de reelt sett ikke har noen konkurrenter.

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Ikke bruk dem hvis du kan.

Omtale av  L

Brukte Komplett Flex og tenkte ikke noe over at det skulle være noe galt med Resursbank, siden jeg har handlet hos Komplett Bank uten problemer. Resurs Bank derimot. Som alle andre her skriver, tilbyr ikke regning på efaktura, ikke avtalegiro, ikke sms, ikke brev, men sender påminnelser over alle kanaler og slutter ikke å ringe (til alle døgnets tider). Da jeg først begynte å få sms påminnelse regnet jeg med at det var slik som andre steder og at det var bare å betale regningene, men ser i ettertid at de legger på gebyr for dette. Er enig med dem på siden her som mener de spekulerer i at kundene ikke får betalt og dermed tjene inn rentefritt via gebyr. Nå truer de med oppsigelse fordi jeg gjorde en feil i innbetalingen, men de har ikke klart å skrive *hvilken* av kredittene det gjelder i sms'en og sender selv to ulike epost adresser i meldingene. Konklusjon: STYR UNNA.

Resurs Bank

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR