Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert september 2023
Resurs Bank
1.4
104 verifiserte omtaler

Resurs Bank omtaler og erfaringer

1.4
Forferdelig
104 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#30
Forferdelig
Resurs Bank er rangert
#30 av 30 kredittbanker
4%
Forferdelig
4% anbefaler Resurs Bank
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Motta tilbud på dine forsikringer fra flere selskaper. Helt gratis og uforpliktende!

Utforsk 104 omtaler om Resurs Bank

FILTRER OMTALER
3
0
0
5
96
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Resurs Bank?
Tar 2 minutt

Jakt og friluftkortet lureri

Omtale av  Finn

Har Jakt og friluftkortet, markedføres som ett kredittkort for jakt og friluft, men alle kjøp kommer med egene regninger og gebyr på alle. Rett og slett svindel.

Spesielt

Omtale av  Tor E

Fikk plutselig et brev med PIN-kode til mitt nye kort. Jeg har ikke bestilt noe kort, og skjønte ikke hva dette var. En uke senere får jeg et MasterCard med beløpsgrense 30000 og med feilskrevet navn påtrykt. I brevet står det at PIN-kode kommer noen dager senere. Kortet ligger nå i peisen, må være noen form for svindel.

Verste banken noen sinne

Omtale av  Andreas

Verste kundeservicen jeg noen sinne har mottatt. Unngå for enhver pris. Spør heller din egen bank.

Ja hvor skal man begynne!?

Omtale av  Åshild

Ja hvor skal man begynne!? - Faktura sendes til Digipost. De opplyser selvfølgelig ikke om dette, så dette må man da finne ut av på egenhånd og da gjerne etter at det har påløpt seg en god mengde renter og gebyrer. - De fakturer konsekvent dobbelt fakturagebyr, doble renter(to ganger i mnd) og oppstartsgebyr på hele 395,- hver gang man foretar et kjøp. - Svært vanskelig å få kontakt med. - Sender purring på beløp som allerede har nedbetalt. F.eks purring på hele kredittgrensen når man ikke har benyttet noe av kredittet. Da gjerne etterfulgt av doble engangsgebyrer og renter. Hold deg unna!!

Et håpløst selskap, tilbyr ikke efaktura

Omtale av  Ruud

Ufattelig lite profesjonelt - mye bedre å innfri lånet og bruke noen andre. De sender fortsatt ut papirfaktuarer i posten! Latterlig.

Få oversikt over din gjeld
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!
Se gjeldsoversikt
Få innsikt Se hva bankene ser

Må betale et gebyr for feil kidnr. de trakk meg i nettbanken og på feil dato?! For å åpne bredbånd

Omtale av  Katarina A

Dere gjør MYE FEIL! Dere skal ordne opp med Kredinor SA for meg. Jeg SKAL IKKE BETALE FOR Å GJENNOMÅPNE MIN BREDBÅNDSTELEFONI!!! Min hjemmetelefon er stengt nå? Autogiro ble trukket for tidlig dvs. den 2 juli ift. den 18 juli? MED FEIL KID. NR! Har hatt Telio i flere år. Nå er tlf stengt + Kredinor SA krever av meg 571,39,- kr for å betale kravet...

Utspekulert, gebyrer i stedet for renter..

Omtale av  Arild

Pass deg for denne banken, lokker med 6 mnd rentefri utsettelse av tilbakebetaling av kreditt. I stedet for renter pøser de på med gebyrer og tvungen betalingsforsikring. Så her tar de inn igjen det tapte, på det de kaller "inntil 6 mnd rentefri utsettelse av tilbakebetaling" av kreditt.

Useriøs

Omtale av  Knut E. S

Useriøs bank hvis strategi går ut på å loppe kundene på utspekulert "lovlig" vis!!!

Totalt ubrukelig

Omtale av  Arne

Vi har et yXVisa-kort som er helt ubrukelig. Lovet rabatt på kr. 0,55 pr. liter uteblir, selv etter to måneders bruk. Vi har skrevet flere eposter til banken, men får ingen svar. Ei heller svarer de på kundetelefonene. Råd: Hold dere langt unna denne banken.

Resursbank lurer folk

Omtale av  Lise E

Jeg har prøvd og kjøpe mobil på netonnet da den går i gjennom regner mann at man skal få kjøpe denne. Men resurs bank tar den bort. Dette er en bank man ikke skal stole på da de burde avise folk i stede får og lure folk ta bort tlf etter den har gått i gjennom kredit. Denne banken kan kan ikke stole på. Hold dere unna om du ikke vil bli lurt

Få oversikt over din gjeld
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!
Se gjeldsoversikt
Få innsikt Se hva bankene ser

Farlig bankkontakt

Omtale av  Trygve H. B. T

Sjekket tilfeldig min digipost og fant der en faktura fra Resurs Bank på et lån på kr. 7000 som jeg hadde fått innvilget. For det første har jeg ikke behov for lån overhodet, har aldri søkt om lån i denne banken, og vil aldri ha noe med en slik bank å gjøre overhodet heller. Dette ville ført til at jeg ville fått innkasso på etableringsgebyr m m for noe jeg ikke vet noe om. Dette er faktisk kriminell virksomhet og som Finanstilsynet bør få vite om! Om en gammel mann får noe slikt og ikke reagerer blir det helt feil! Stopp denne banken og slik uhederlig virkrsomhet! Livsfarlig!

Steinalder "bank"

Omtale av  Kjartan

Avtalegiro? Nei Efaktura? Nei Nedbetalingsplan? Nei Kommunikasjon over epost? Nei. Takket nei til forsikring men fikk det likevel. Synest synd på de som jobber der.

Elendig

Omtale av  Randi

Sender purringer med en gang man har oversteget med et par dager. Sender da purring med hele beløpet på nytt, selv om det er blitt betalt. Purring på purring. Lang ventetid på kundeservice (25 min). Styr unna...

Dårlig

Omtale av  Marina

1. Jeg har bestilt nytt debet kort den 06-01-19, dag er det 16-01-19. Kortet har ikke kommet ennå. 2. Telefonnummer Sperretjeneste på websiden til yAbank (nå Resurs bank) er feil, gjelder kun for kredittkort. 3. Det tar 2 dager for å få svar fra banken på epost.

Spekulerer i å ikke sende ut regninger eller gjemmer regningene på baksiden av "gunstige kredittlån"

Omtale av  Vincent S

Dette er en svært useriøs "bank" og at Synsam med sine avtaler ønsker å assosieres noen som spekulerer i at forbrukeren (Jeg) Ikke har styring på hva som kommer i posten. Det synes jeg er trist. Denne "Banken" Er et rovdyr. Styr unna synsams avtaler og dette svineriet av en bedrift. De spekulerer i at "Regninger" ikke blir betalt og så fyrer de løs med renter og gebyrer neste måned.

Få oversikt over din gjeld
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!
Se gjeldsoversikt
Få innsikt Se hva bankene ser

Vel, som nevnt 20 tusen ganger under her, evner de ikke å sende fakturaer...

Omtale av  Andreas

Vel, som nevnt 20 tusen ganger under her, evner de ikke å sende fakturaer, for så å belaste deg for en haug av gebyrer som man ikke får oppgitt. i mitt tilfelle endte dette på rundt 1500kr for et kjøp på 5000kr. Kundeservicen har kanskje noen av de mest evneveike ansatte, eller om dem bare leker dumme? Prøvde å få svar på hvordan det har seg at jeg plutselig blir belastet 100kr mer i mnd, det kunne ikke kundebehandleren gi en god forklaring på, fant selv ut at disse kom av gebyrer og renter som var ukjent for meg som jeg aldri hadde blitt gjort oppmerksom på. Jeg er rimelig sikker på at kundebehandleren var klar over dette, så hvorfor h*n rodde seg vekk fra spørsmålet kan vel være av at det er disse gebyrene de lever og tjener penger på?

Resurs Bank

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR