Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juni 2023
Sandnes Sparebank
2.3
16 verifiserte omtaler

Sandnes Sparebank omtaler og erfaringer

2.3
Dårlig
16 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#113
Forferdelig
Sandnes Sparebank er rangert
#113 av 117 dagligbanker
31%
Middels
31% anbefaler Sandnes Sparebank
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Motta tilbud på dine forsikringer fra flere selskaper. Helt gratis og uforpliktende!

Utforsk 16 omtaler om Sandnes Sparebank

FILTRER OMTALER
4
1
1
1
9
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Sandnes Sparebank?
Tar 2 minutt

Grunnlurt

Omtale av  Ulf B

Blev oppringt for en del år siden om forslag for å investere i fonder. Jeg ønsket lav risiko fonder. Etter 1.5 år hadde jeg tapt 70000 kr. Konklusjon: en amatør til rådgiver og jeg rundlurt.

Svarte aldri på søknad om lån/kundeforhold

Omtale av  Ja

Hadde en runde med bankbytte og tenkte at Sandnes Sparebank som lokalbank var ett godt alternativ til de store dyre bankene uten kundeservice. Etter å ha lagt inn opplysninger og fått bekreftelse på mottatt søknad, hørte jeg aldri noe fra banken - ganske overraskende da jeg anser min økonomi som godt over gjennomsnittet. Man blir selvfølgelig skeptisk til kundeservice når de ikke klarer å følge opp forespørsel om kundeforhold.

Uverdig behandling av veldig gammel kunde!

Omtale av  Ingrid

Er oppriktig såret og skrekkelig redd over at denne bank, den gule bank, ikke evner å veilede sin gamle kunde som nå er 91 år til det riktige låneprodukt. Den gule bank! 10 år siden et senior lån ble avtalt med da en dame på 81. Hun forstår ikke så godt slike ting men stoler på at banken gjør det rette. Og det kan godt være at det var det riktige da! 10 år er gått. Kunden lever i beste velgående nå nesten 91. Frisk men med demens i lett grad. Uten å vite at hver måned øker hennes senior lån med over 13500 kr. Og det blir bare høyere og høyere. På et år økt med nesten 140 000. Neste år enda høyere. 3/4 av lån brukt men det som gjør det så gale er rentene på dette lånet. Det «forrenter helt vilt» seg så mye at alt av verdier spises opp. Ja for hun kommer til å leve lenge! Genene tilsier det Hun ønsker at et barn/oldebarn/barnebarn skal overta hennes hus en gang. Det som står på tomten fra hennes foreldres gård fra en gang i tiden. Hun har alltid bodd der. født og oppvokst der. Nå 91 år. Framtidsfullmakt er skrevet i den tro at alt er under kontroll, med sine døtre. Det mangler bare den setning som sier: rett til å endre/ta opp lån på vegne av fullmaktsgiver. Da hadde alt vært i orden. Status: Senior lånet kommer til å spise opp alt av verdi i den eiendom om hun lever så lenge som vi tror hun kommer til å gjøre. Ser vi på brødre og foreldre av henne, vet vi at det er veldig sannsynlig Vi de pårørende som nå skal ta vare på henne, er helt rystet at banken låser oss helt ute fra det lån. Vi får ikke tilgang til å endre lånet, vi får ikke se lånet. De vil ikke snakke med oss sammen med vår mor. @juridisk i banken: hva med verdighet? Hva med å gjøre det rette? Gi henne mulighet til å få et lån hun kan betale ned på med grei rente i stedet for å robbe henne for hennes verdier. Hvordan kan dere «stenge i begge ender»? Vi døtre får ikke se eller gjøre noe med lånet. Min mor med demensdiagnose får ikke se eller gjøre noe med lånet. Hvem kan da? Det er flere grader av demens. Og min mor er enda der at hun forstår hva som er rett og galt. Hennes verdier i livet og hennes identitet fullt tilstede. Hennes korttidsminne skorter. Banken vil ikke snakke med henne. «Hun har jo demens»…… Skremmende og ekstremt uverdig av en bank å ikke følge opp sine gamle kunder og tilby rett type veiledning og lån når de vet at «de ville gjort det anderledes om det var deres forelder»! Hvor kan vi få hjelp?

Prøvde å snyte eks kunde for kundeutbyttet

Omtale av  Monica

Avsluttet kundeforholdet etter sterk misnøye og manglende tillit til banken. Fikk brev i etterkant der jeg ble informert om at jeg hadde rett på kundeutbytte og ble bedt om å sende mitt nye kontonummer til banken på mail. Dette er i henhold til informasjonen på nettsidene. Problemet var at jeg sendte informasjonen til banken, men mottok aldri pengene til tross for gjentatte purringer. Til slutt sendte jeg saken til forliksrådet som heller aldri fikk svar fra banken. Banken dømt til å betalen utbytte og saksomkostninger ved fraværsdom. Synes det er graverende og uprofesjonelt at jeg måtte gå til retten for å få penger som banken var enig i at jeg hadde krav på. Anbefaler ikke denne banken...

Dårlig kunderådgivning

Omtale av  Ellen S. H

Jeg er enig i omtale vedr dårlig kunderådgivning hvis du har penger til overs. Styr unna Den Gule Banken da. I henhold til telefonsamtale ble jeg anbefalt fastrente konto og jeg sa klart ifra om at rentene på den kontoen ville jeg ha overført hvert år, ingen problem fikk jeg til svar. Men problemet kommer når en vil ta ut renteinntekter for foregående år. De kan ikke tas ut ved å betale gebyr heller! Denne inntekten skal det betales skatt av. En kundeveileder skal etter min mening ikke villede kunder på denne måten.

Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Sammenlign tilbud på forsikringene dine - få tilbud fra flere selskaper helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Krevde gebyr på 2500,- kr for et uttak på 8,65,-.

Omtale av  Rune L

Klargjorde en sprekonto med uttak på 8,65,- kr og ble regnet som ett av årets uttak Superkonto (ikke binding) noe som utløste gebyr på 2500,- kr for å overføre til fastrenteavtale. Unødig firkanta kundebehandling. Lokalbankers styrke er å bruke hodet, vise skjønn. Her stryker Sandes Sparebank.

ELENDIG KUNDE SERVICE

Omtale av  Siri V

Jeg ønsket å opprette en sparekonto hos Sandnes Sparebank. Dette skulle være en fastrente konto på et ikke ubetydelig beløp. Disse menneskene som jobber der er helt utilgjengelige, også på nett. Jeg fikk ingen hjelp, heller ikke kunde behandler. Det er umulig å få tak i disse menneskene. Jeg vil ALDRI i livet anbefale denne banken til noen. Styr unna hvis du har penger til overs 🥶

Gysla fine folk

Omtale av  Tore

Gode folk, hjelpsomme og fleksible. Har vært kunde i over 10 år

God service, hjelper når det trengs

Omtale av  Toralv

Jeg fikk god hjelp med lån til ny bolig ved samlivsbrudd. Jeg kom ørlite over grensen til 5 ganger inntekt, men dette har banken lov til i noen prosent av lånene dersom sikkerheten ellers er god. Nå skal det også være klart at jeg synes det er urimelig at jeg skal stå til ansvar for hele lånet som faktisk da var delt med min eks. Det lån jeg melder i ligningen er jo bare halvparten. Det burde også vært en selvfølge at et lån kan deles i to ved samlivbrudd. Om det er banken eller regelverket som svikter her vet jeg ikke. Jeg er godt fornøyd med service. Det er lett å få hjelp raskt. På minus siden er jeg ikke fornøyd med kontoutskrifter som kommer i nettbanken. Før hadde jeg alt på papir i kronologisk rekkefølge og kunne gå tilbake til når som helst for å sjekke inn og ut av konto. I dag mister jeg de fortløpede ettersom det kommer nye meldinger inn. Å lagre kontoutskriftene er tidskrevende og upraktisk. Jeg skulle også ønske at nettbanken tillot meg å sette opp regnskap ved å gruppere trekk og innskudd. Jeg har ikke erfaring med andre banker så jeg vet ikke hva som tilbys av andre.

Elendig kundebehandling

Omtale av  Kirsten

Avslag på lån til vår datter etter mange mailer frem og tilbake. Vi skulle være kausjonister med pant i en av våre 3 boliger. De tok kredittvurdering på oss (jeg og mann) som om det var vi som skulle ha lån. Ble etter det fortalt at vi hadde for lav lønn til å gi pant i en av eiendommene. Heldigvis finnes det andre banker (Vår datter fikk lån på timen :). Da er det bare å si opp fondsparingen vår der, og flytte alle konti til en annen bank. Takk for oss!

Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Sammenlign tilbud på forsikringene dine - få tilbud fra flere selskaper helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

God service, gunstige betingelser

Omtale av  Ove

God service, og tilgang på personlig rådgiver om nødvendig. Gunstige betingelser, og betaler utbytte til kunder med inskudd og/eller lån. Bidrar med tilskudd til lag og foreninger i bankens nærmiljø. Kan anbefales.

Innvilget lån bak ryggen på kausjonisten

Omtale av  Monica

I forbindelse med samlivsbrudd gav banken lån med meg som kausjonist uten å spørre meg først. Når huset var kjøpt ble jeg innkalt til et møte der jeg trodde vi skulle snakke om hvordan fellesgjelden kunne deles opp. I stedet ble jeg fortalt at jeg var nødt til å kausjonere ellers kunne banken få en advokat til å tvinge meg til å skrive under. Fordi jeg nektet å kausjonere og huset allerede var kjøpt, måtte banken gi min eks et lån som ifølge andre banker er ulovlig. Banken har nektet å besvare mine til sammen 130 mail og klager med begrunnelse at de synes jeg er ubehagelig og en belastning for arbeidsmiljøet og at ingen orker å ha noe med meg å gjøre. Snart 3 år etter bruddet har jeg og min eks fortsatt felles gjeld fordi banken nekter å dele opp lånet på grunn av mine klager. Dette har også gjort det umulig å bytte bank. Jeg anbefaler alle å holde seg langt unna denne banken og aldri skrive under på noe som helst uten at en advokat har lest igjennom.

Kjempebra service

Omtale av  Kolbjørn

De er alltid villige til å hjelpe deg hvis du har problemer økonomisk.

Erfaring

Omtale av  Monica

Lite forståelse vedr. uforutsette ting som søkes om lån. Refinansiering, er 0. Uføretrygdet nå pensjonist.

Utrolig dårlig og lite intuitivt

Omtale av  Petter

Dårlig kundeservice, utrolig lite hjelpsomme og gjør ikke det de sier de skal gjøre. Aksjefond sparing er også svært dårlig.

Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Sammenlign tilbud på forsikringene dine - få tilbud fra flere selskaper helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Lojal og tilstede

Omtale av  Jan

Oppleves som mer markedorientert de seneste årene. Ledelsen oppfattes som mer markedsorientert, og banken fremstår moderne.

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR