Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert desember 2023
Sbanken
2.0
916 verifiserte omtaler

Sbanken omtaler og erfaringer

Ingen trend

Sbanken har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

2.0
Dårlig
916 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#115
Forferdelig
Sbanken er rangert
#115 av 118 dagligbanker
67%
Bra
67% anbefaler Sbanken
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på boliglån
Få tilbud på boliglån
Sammenlign tilbud på boliglån fra flere banker - Sjekk om du kan få en lavere rente!
Eksempelrente: Eff. rente 5,92 %, lånebeløp 4 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 3 566 546 kr, totalt: 7 566 546 kr

Utforsk 916 omtaler om Sbanken

FILTRER OMTALER
520
83
38
76
199
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Sbanken
Sbanken har 916 verifiserte omtaler på Bytt.no

For laaaaaaang ventetid!!

Omtale av  Ole K

Når man ringer til Sbanken tar det minimum 40 min før de tar din samtale nå!! Og ofte mye lenger.. Før DNB kom inni bildet tok det overraskende kort tid ca 2-5 min og alltid hyggelige folk som kunne service! Faen ta den jævla DNB som har ødelagt for oss!!

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Sbanken?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Ikke mulig å søke lån uten ektefelle hvis man er gift

Omtale av  Lasse

Hvis man er gift man kan ikke søke lån uten ektefelle. Banken forstår ikke at man kan ha delt økonomi . Selv jeg ringte og snakket med de det gikk ikke å søke uten personnr av ektefelle og de ville fjerne ektefelle fra søknaden i ettertiden. Det må følges skjema søknaden. Helt uforståelig.

Generelt misfornøyd

Omtale av  Jorunn O. B

Jeg har vært kunde i samme bank, helt siden den gang navnet var Skandiabanken. Som kunde i Skandiabanken var jeg fornøyd, men etter at de byttet navnet til Sbanken gikk både kvaliteten på kundeservice og min tilfredshet som kunde raskt nedover. Kan nevne bl.a. følgende skuffelser; - Hver gang jeg logger inn i banken får jeg beskjed om å velge samtykke av diverse cookies, på tross av at jeg velger «lagre» til neste gang. Utrolig irriterende og helt unødvendig. - Sbanken/DnB sender ut bank ID brikker i posten, uten å forhøre seg først om kunden faktisk trenger dette. - Personellet som betjener Kundeservice oppleves som uerfarne, og jeg opplever ikke å få den kvaliteten og de svar, som jeg søker. - Dårlig oppfølging av kundene sine. Jeg sendte en klage for snart ti dager siden, og har ennå ikke mottatt noe svar.. - På tross av at jeg har vært en lojal kunde i over 20 år, så måtte jeg gå til en annen bank for å få et gunstig boliglån. - De har reklamert lenge for å være «den beste banken», med «de mest fornøyde kundene», noe jeg synes er merkelig, da jeg i mine 20 år som kunde aldri har fått spørsmål om å delta i en slik kundetilfredshetsundersøkelse…

Godt fornøyd tidligere kunde.

Omtale av  Espen N. K

Hei Sbanken. Jeg har fått verge og skrukork fra Lillesand Sparebank. Enig med en annen omtaler at kritikken på bytt er vanskelig å forstå ( krrrmt er det ikke jammen meg tilsynet som kritiserer DnB greit nok elendig men Nordea ?? Som kritiserer Snakezbanken ok ikke chat eller ring bare epost helst okey. ). Jeg har hatt god erfaring med en oversiktlig og logisk mulighetsnettbank hos dere ville jeg si. (Bilder har tatt samtlige kunder Esp men vi har da fem hundre klienter fra smartytowns all over Norway ok ordre ja uffuff de er litt hemske måtte Raga selge ja han ble dømt okey jeg har visst fått betalt alle regningene mine b og c regningskonto greit bytt da men vi er da jammen ikke snille heller litt ærlighet er da i det minste noe sukk ok bilder er snille n o t så det så greit javisst massevis av v nå post? Ja ok hehe not mad v javisst to små ts haha ok standard fem greit nok ;) ).

Rundlurt av Sbanken

Omtale av  Tor

Lurte kundene trill rundt da de sa at man kunne bruke banken som før da de ble kjøpt opp av DNB. Kort tid etter sprekker nyheten om at man nå må ta et stort digitalt steg tilbake og begynne å betale med bankkort igjen i stedet for ApplePay med mobilen eller klokka. Sjanseløst. Vil heller ikke være med å betale for den astronomiske lønnen til direktøren for DNB, så jeg har nå byttet til Bulder Bank der jeg er storfornøyd!

Få tilbud på boliglån
Få tilbud på boliglån
La bankene konkurrere om å gi deg den beste renten. Få personlige tilbud tilpasset din situasjon fra flere banker
Eksempelrente: Eff. rente 5,92 %, lånebeløp 4 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 3 566 546 kr, totalt: 7 566 546 kr
Få tilbud
Få personlig tilbud Sammenlign renter

Lang ventetid!!!!!

Omtale av  Asss

Ringte kundeservice måtte vente ca. 40 min og etter den fikk jeg ikke den hjelpen jeg ville ha, ble overført til rådgiver, som brukte "100 år" til ringe tilbake. "Et konsept fra DNB" som suger. Sbanken var mye bedre før DNB kom inn og i tillegg fjerner de Appen pay, som var det beste med Sbanken. Tror jeg må bytte bank snart!!!!!

Banken for de som skal bytte til en annen bank

Omtale av  Martin

Sbanken er ikke sbanken lenger. På grensen til svindel å påstå noe annet. Siden jeg må skrive minimum 300 tegn så legger jeg til litt ekstra. Det oppleves nesten like frustrende som det å være kunde i en bra bank som blir kjøpt opp av en dårlig bank. Så da blir denne delen av omtalen unødvendig fyll.

Sbanken har 916 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Sbanken mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR