Meny

Sparebanken Øst omtaler og erfaringer

2,7/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Rådgivning
Middels
106
av 111 innen
bank
18%
anbefaler
Sparebanken Øst

"Sleip bank med dårlig kundeservice"

Omtale om Sparebanken Øst skrevet av Chris for 09.07.2019 11.22

Sparebanken Øst har totalt 12 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Sparebanken Øst?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Sleip bank med dårlig kundeservice"
9 syns denne omtalen er nyttig

Byttet boliglånet mitt til dinbank-sparebanken øst, da de hadde svært god rente. Nå som rentene begynner å øke har de ved hver renteheving satt meg opp langt over tilbudet de reklamerer med for nye kunder. Ved første renteheving reklamerte de med 2,37 %, men satt meg opp til 2,57% og ved andre var reklamen 2,46%, men jeg ble satt opp til 2,62 %. Den trege kundeservicen setter deg imidlertid ned igjen til reklametilbudet når det påpekes. Måten denne banken opererer på går bevisst på å lure kundene. Har aldri opplevd dette tidligere før jeg byttet til Sparebanken øst. Så her bør du følge godt med hvis du er/tenker å bli kunde.

Bytt.no
"Sleip bank med dårlig kundeservice" skrev Chris om Sparebanken Øst

Har du en tilsvarende erfaring med Sparebanken Øst?
Gjør som Chris og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Sparebanken Øst du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Dårlig behandling av kunder"
4 syns denne omtalen er nyttig

Ubrukelig bank med dårlig informering til sine kunder. Hatt dårlig erfaring de siste dagene nå, selv med alt på stell, så virker det som om de prøver å gjøre situasjonen veldig vrien. Anbefales ikke.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Din Bank: Dårlig kundeservice og lite vennlig"
7 syns denne omtalen er nyttig

Dette gjelder altså Din Bank, et produkt under Sparebanken Øst, hvor jeg tok Boliglån for Unge da jeg skulle kjøpe meg bolig. Inne på nettsiden legger jeg inn all infoen de ber om + laster opp bevis på egenkapital. Første svaret jeg får fra banken er at de ikke låner ut til egenkapital ved boligkjøp (jeg trengte kun å låne 21% av verdien på leiligheten, da jeg hadde resten i egenkapital). Så de er tydeligvis ikke så nøye med å gå igjennom søknadene de får inn. Jeg sender en ny epost og forklarer at de må ha gjort en feil, da jeg tydelig har dokumentert at jeg har mer enn nok egenkapital, men får ikke engang en unnskyldning tilbake. Jeg får nå lånet til slutt. Så begynner lånet og løpe og jeg oppdager at de ikke har mulighet for efaktura eller avtalegiro. Alt i alt: dårlig kundebehandling og lite kunde-fokusert.

Bytt.no
"Hva er din erfaring med Sparebanken Øst?"

Hva er din erfaring med Sparebanken Øst? Ris eller ros? Skriv en omtale og del dine erfaringer med andre - enkelt og helt anonymt. Omtalen skriver du her.

Sparebanken Øst har totalt 12 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR