Meny

Svea Finans omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Søk nå
2,1/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Rådgivning
Dårlig
27
av 30 innen
kredittbank
14%
anbefaler
Svea Finans

"Gode renter"

Omtale om Svea Finans skrevet av Henning H for 15.03.2023 13:02

Svea Finans har totalt 44 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Svea Finans?
Henning H
Kundetilfredshet
"Gode renter"

Sparer hos Svea finans og er veldig fornøyd med renta på sparepengene. Å rentehevinga ser ikke ut til å stoppe heller 😊

Bytt.no
"Gode renter" skrev Henning H om Svea Finans

Har du en tilsvarende erfaring med Svea Finans?
Gjør som Henning H og over 60 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Svea Finans du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
"Spekulerer de i å informere om utestående krav på en måte som er lett å overse?"

Hadde glemt en regning som ble sendt til Svea Finans. Eneste måten de har prøvd å informere på er gjennom Digipost, noe jeg beklageligvis har oversett en stund. Beløpet hadde est voldsomt ut i forhold til det opprinnelige kravet. Informerer de på denne måten i håp om at skyldneren skal overse kravet til det har vokst seg mye større?

Kundetilfredshet
Vurderer å bytte selskap
"purringer og innkasso varsel sendes uten bakgrunn"
1 syns denne omtalen er nyttig

Her fra sendes det purringer og innkasso varsel uten at det er bakgrunn for det. Sendes til adresser jeg ikke har vært ved i årevis. Når du konfronterer de er saken oppklart og avsluttet, de er en av en økende mengde svindel bedrifter. Med andre ord, får du purringer og innkasso her fra kan du kaste de i ovnen, for her er tillitsnivået ...

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Hold deg unna Svea, hvis ikke les med forstørrelsesglass!"
1 syns denne omtalen er nyttig

Jeg gjorde et kjøp med rentefri avbetaling med svea. Fine avtalevilkår tenkte jeg, men dette skulle jeg aldri ha gjort uten å lese grundig gjennom vilkårene! Jeg måtte utsette betalingsdato med 7 dager på nettbank. Det førte til at avtalen ble sagt opp og jeg fikk en faktura på resterende beløp (over 40 000) til 22% rente. Masse skjulte gebyrer og villkår, for den som ikke har finlest kontraktene med lupe. Når jeg forsøkte å lese gjennom avtalen grundig i ettertid ble jeg fremdeles ikke klok på den. Avansert juridisk og akademisk språk som passer for, ja, jurister og advokater. Hold deg unna, Svea!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Hold deg langt unna disse svindlerne"
3 syns denne omtalen er nyttig

Jeg gjorde et kjøp av en el-sykkel og valgte avbetaling med svea. Dette skulle jeg aldri ha gjort! Første faktura i nettbanken la de inn en «felle». Når jeg så faktura i nettbank var det lagt inn automatisk med totalbeløpet på kjøpet, noe som er vanlig. Jeg endret dette til «betal minstebeløp», og betalte det beløpet svea hadde lagt inn som alternativ til minstebeløp. Men- Det viste seg at de hadde et villkår med liten skrift i kontrakten, i kun den første faktura skulle man betale et litt høyere beløp enn minstebeløp, hvis ikke ble avtalen automatisk avsluttet og man går over til «generelle villkår», dvs skyhøy rente, skyhøye gebyrer. De sier ingenting om at de setter deg på en ny og mye dårligere avtale, dette fant jeg ut selv da jeg så at beløpene på minesider svea ikke stemte. Jeg har betalt 2900 kr i renter og gebyr på tre månender for et kjøp på 32 500kr og jeg får meg ikke ut av den nye og veldig dårlige avtalen de har satt opp for meg uten å si fra. Helt jævlig, de lurer folk. Masse skjulte gebyrer og villkår, de setter opp feller for den som ikke har finlest kontraktene og kjenner alle detaljene 100%. Aldri bruk svea!

Svea Finans har totalt 44 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR