Meny

Altibox Bredbånd omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Bytt til Altibox Bredbånd
2,1/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Opplevd hastighet
Dårlig
73
av 80 innen
bredbåndsleverandør
25%
anbefaler
Altibox Bredbånd

"Over og ut ! De kom festet en boks på veggen og la en annen boks på stereobenken og gikk."

Omtale om Altibox Bredbånd skrevet av Kurt V for 26.02.2022 09:57

Altibox Bredbånd har totalt 218 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Altibox Bredbånd?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Over og ut ! De kom festet en boks på veggen og la en annen boks på stereobenken og gikk."
1 syns denne omtalen er nyttig

Jeg har vært i kontakt med alt i box, mål spurt hvorfor vi ikke kan koble til for meg !? Nei det kan vi ikke for det koster ekstra penger. Men når de var her for og installere, skal vi ikke samtidig forsikre seg om at det fungerer ?? Jeg har forsøkt i over en måned men har enda ikke installert alt jeg kan installere som feks Google Internett og andre åpenbare ting. Jeg fikk en regning på den beskjeden sum av 534 kr og 47 øre. Utrolig !! Med tanke på at jeg kun betalte 70 kroner da jeg kun hadde viken. Jeg får ikke koblet til surroundanlegget jeg får ikke koblet til cd-spiller og jeg får heller ikke koblet til fjernsyn. Så si meg dere som vet, hva skal jeg med et opplegg som ikke fungerer ?? Er det noen som har et fornuftig svar å gi ? Nei jeg tenkte meg det, den eneste måten å få disse menneskene hit må være å koble ut kablene, da vil jeg anta De kommer og jeg skal fortsette med det helt til de gjør jobben sin. Jeg har hele tiden sagt at jeg ønsker allente, men det blir nok bare spolert. Dumt trist leit frekt og de vil ikke komme uten at jeg betaler noen tusen, men nå vil jeg anta at de kommer i løpet av noen få timer. Med hilsen Kurt V.

Bytt.no
"Over og ut ! De kom festet en boks på veggen og la en annen boks på stereobenken og gikk." skrev Kurt V om Altibox Bredbånd

Har du en tilsvarende erfaring med Altibox Bredbånd?
Gjør som Kurt V og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Altibox Bredbånd du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Vilkårliger prisøkninger"
6 syns denne omtalen er nyttig

Inngikk avtale om kr 639 pr mnd, og drøyt et år senere er prisen oppe i 749. Fullstendig uholdbart. Ellers helt midt på treet linjekvalitet.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Ustabil tjeneste og monopolist!"
8 syns denne omtalen er nyttig

Har opplevd at Internettforbindelsen er ustabil, faller ofte ut, må ofte restarte hjemmesentral. Øker igjen prisene på internett abonnementet! Har ingen alternativer og det vet dem godt så de gjør som de vil.! Burde vært makspris på slike tjenester der de har monopol på leveranser!

Sammenlign tilbud på bredbånd
NYHET!
Sammenlign tilbud på bredbånd
SAMMENLIGN TILBUD
Tar kun 2 minutter
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
"jeg er ikke tilfreds med hastigheten jeg får"
3 syns denne omtalen er nyttig

Jeg har 1 GB hastighet, men har aldri fikk 1 GB hastighet på speedtest. Maks jeg har fått er ca 250-300 nedlasting og ca. 800-900 opplasting.

Florian E
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Det er noe som har skjedd som gjørte altibox til noe av det beste til det verste"
4 syns denne omtalen er nyttig

Altibox levere noe av det beste fiber nett til en grei pris ... Ikke tvil om dette men kundeservice har blitt fra noe av det beste i verden til noe av det verste i verden. Før fikk jeg hjelp på flekken uansett tidspunkt og hva det gjald.. Altibox var altid det til hjelpe eller tar ansvar. Men alt har forandra seg siden korona starta .. Kunde service har blitt arogant ,frekk og nedsnakkende samtidig som dem lyge og prøve lure / svindle noen direkte . la meg starta .. først falt internet ut i 3 måndereder skylte altibox på mitt utstyr .. 10 000 kr fattigere og flere rutter senere måte dem inrømme at det var deres utstyr og dem krangla med meg i 3 månder at det var meg ... dem tok ikke ansvar for utgiftene eg hadde da. Etterpå bestilte eg A1 TV dekoder den var defekt fra starten av .. 50% av kanalene bare forsvant og dem ville ikke starte lenger ... 13 dager etter jeg fikk den prøvte jeg retunere dem da hadde jeg nokk av en dekoder jeg ikke kunne ser TV med engang ... altibox nektet og tar dem i retur først så jeg måte vise dem til loven.. Da skulle dem tar dem i retur alikevel prøvte dem får meg til betale for den selv om den hadde blitt retunert og avtalt jeg ikke skulle betale for den. Nå idag ... spør jeg om og får bytta IP addressen fordi dem er mål for noen angrep ... Altibox seie det er ikke dems problem og dem kan ikke bytte IP addresser som er et rent løgn dem kan bytte public IPn min .. dem er faktisk dem enneste som kan gjør det og det er lett da dem har gjørt noe sånt før... Kunde støtte er så forferdelig nå at jeg ikke kan anbefaller Altbox lenger ...

Altibox Bredbånd har totalt 218 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR