Meny

Altibox Bredbånd omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Bytt til Altibox Bredbånd
2,1/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Opplevd hastighet
Dårlig
73
av 80 innen
bredbåndsleverandør
25%
anbefaler
Altibox Bredbånd

"Leverer ikke avtalt hastighet"

Omtale om Altibox Bredbånd skrevet av Frode S. A for 05.05.2021 20:41

Altibox Bredbånd har totalt 214 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Altibox Bredbånd?
Frode S. A
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Leverer ikke avtalt hastighet"
12 syns denne omtalen er nyttig

Etter å hatt 1000/1000 linje nå i snart ett år så har jeg ikke hatt hastigheter på mer enn 80-85% av dette selv om jeg har betalt full pris. Har tatt måling av nettet flere ganger etter instruksjoner fra de i Altibox. Fikk aksept på at jeg ikke fikk den hastigheten jeg skulle ha og at de skulle sette opp en teknikker for å se på det. Hva skjer så? Jo, ingen ting! Jeg purrer opp og får til svar om at de har forsøkt å kontakte meg men at jeg ikke har svart på telefonen. Min telefonlogg viser ingen oppringninger. De sier så at jeg kan gjøre en ny måling å sende inn dette på nytt fordi de har slettet all historikk siden jeg ikke svarte, og foresten så vil de belaste meg per påbegynte time dersom de ikke finner noen feil på sin linje. Nå er jeg så oppgitt at jeg har gått tilbake til 500/500 linje. Siden jeg hadde så dårlig opplevelse med dem så skulle jeg få en måned gratis nett. Jeg spurte da hva bakdelen med dette var og da fikk jeg til svar at jeg måtte si ja til ett års binding! Jeg har ikke ord for maken til dårlig kundebehandling.

Bytt.no
"Leverer ikke avtalt hastighet" skrev Frode S. A om Altibox Bredbånd

Har du en tilsvarende erfaring med Altibox Bredbånd?
Gjør som Frode S. A og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Altibox Bredbånd du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Elendig!!"
3 syns denne omtalen er nyttig

Ustabilt. Må bruke nettverkskabel til to pc’ er på hjemmekontor, Trådløst funker særdeles dårlig.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Skuffende"
8 syns denne omtalen er nyttig

Altibox har gode selgere, det skal de ha, det ble lovet mye bedre wifi enn vi allerede hadde, men allerede installatørene påpekte at wifi ikke nødvendigvis ville bli bedre. De hadde rett, det var dårligere enn Telenor. Etter en stund klaget vi og ble rådet til å kjøpe wifi pluss og plassere ut ekstra ruter for besre dekning, det hjalp noe men det er fremdeles dårligere og mer ustabilt wifi enn med Telenor, selv rett ved siden av ruter til tider. Kundeservice er mer et salgsteam virker det som. Vi har ikke nedgravd fiber.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"De har monopol og er fullstendig klare over det."
11 syns denne omtalen er nyttig

Har fibernett fra altibox. Har fått halvert fiberhastighet helt ut av det blå. Møter en fullstendig ansvarsfraskrivelse når jeg kontakter kundeservice. Feilen må visst ligge hos meg på tross av at alt utstyr er levert fra altibox og jeg ikke har gjort noen endringer. Ikke så mye jeg får gjort med det da jeg både har bindingstid og de er eneste tilbyder av fiber i området. Vi må få avskaffet monopolet på fibernettet på samme måte som det ble gjort med strømnettet! Venter bare på at bindingstiden skal utløpe så jeg kan kjøpe mobilt bredbånd slik jeg hadde før. 4g er mer raskere, mer stabilt og billigere enn altibox sin fiber..

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
"Leverer det de skal, til en pris"
4 syns denne omtalen er nyttig

OK, så er ikke prisen veldig lav. Kunne tenkt meg at prisen lå rundt 1 kr per Mbps for alle abonnementer. • Vi får den hastigheten vi betaler for, gjerne litt mer, hele tiden • IPv6 er tilgjengelig uten tillegg i prisen, og fungerer utmerket • Det har vært et par nedetider det siste året, men tjenesten oppleves ellers som dønn stabil og til å stole på • Med høy stabilitet har vi nesten aldri trengt å kontakte kundeservice HETT TIPS (gjelder alle Internett-leverandører): Unngå å bruke leverandørens hjemmesentral til å dele ut trådløst nett. De billige boksene går varme og blir ustabile. Kjøp heller en egen basestasjon (eller mesh-oppsett med flere stasjoner), så får du helt stabil WiFi. Dette har blitt en super hjemmekontorløsning som gjør det lett å jobbe hjemme.

Altibox Bredbånd har totalt 214 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR