Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert september 2023
GlobalConnect
2.1
76 verifiserte omtaler

GlobalConnect omtaler og erfaringer

2.1
Dårlig
76 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
#77
Forferdelig
GlobalConnect er rangert
#77 av 81 bredbåndsleverandører
17%
Dårlig
17% anbefaler GlobalConnect
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Sammenlign tilbud på bredbånd
Få tilbud på bredbånd
Sammenlign tilbud på bredbånd - få tilbud fra flere leverandører helt gratis!

Utforsk 76 omtaler om GlobalConnect

FILTRER OMTALER
10
2
5
6
53
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om GlobalConnect
GlobalConnect har 76 verifiserte omtaler på Bytt.no

Stabilt nett med bra hastighet

Omtale av  Michael

Nettet har vært stabilt med god wifi-dekning. Hastigheten er mer en stor nok. Kundeservice har vært raske da jeg har ringt dem.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med GlobalConnect?
Tar 2 minutt

Elendig kundeservice

Omtale av  Terje

Flyttet fra våre lokaler, Global connect kunne ikke levere på ny adresse. Får ikke terminert kontrakten da de står på oppsiglesestiden sin (24 mnd).. Må være lite kunder hos dette selskapet da de tvangsholder på kundene sine slik.. Elendig service. ALDRI kunde her igjen!! -Terje L-

Skylder på kundene

Omtale av  Terje

De leverer ikke opplyst hastighet og skylder på kunden. Når du klager så sier de at de har sjekket og at alt er i orden. Det må være noe hos kunden. Når du sier at det var de som installerte alt utstyret, så svarer de ikke på dette. Styr unna dette firmaet, hvis du ønsker god nett-tilgang.

Utrolig dårlig anbefales ikke no no no

Omtale av  Sverre S

Styr unna… de sier at de aldrig gjør noen feil og sier at ting er i orden men det er ikke i orden når linja ikke er oppe å går gang på gang hver dag.

Ufattelig dårlig kundeservice

Omtale av  Øyvind

Vi har vært kunde hos globalconnect(Gjennom mange oppkjøp) i samlet sett over 10år. Dessverre havnet vi i en situasjon etter at det ble besluttet at bygget vi leide ble revet, og globalconnect kunne ikke levere linje på vår nye lokalisering. Dem var da behjelpelig med å sette oss i kontakt med annen leverandør, slik at vi dermed fikk byttet leverandør og fikk ny linje levert på vår nye lokasjon(Signal). Så langt tenkte jeg at dette var virkelig bra kundeservice, men den opplevelsen snudde raskt når jeg oppdager at de velger å beholde bindingstiden på leveransen, på tross av at dem ikke kan levere oss linje på ny lokasjon, samt at kundesentret hos globalconnect var de som besørget at vi ble oppringt av nyleverandør. Så nå er vi så heldige at vi betaler dobbelt linjeleie i 24 mnd. Takk for god service til lojal kunde over 10 år! Årets kaktuser går utelukket til Globalconnect. Ingen av mine selskap skal noen gang være kunder der igjen!

Sammenlign tilbud på bredbånd
Sammenlign tilbud på bredbånd
Få det beste og billigste bredbåndet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Styr unna home net

Omtale av  Magne M

Har aldri vært mer misfornøyd.. Ble lovt avslag pga hastigheten er lavere(25%)enn jeg betaler for. Men da må jeg binde meg for 12 mnd. Snakker om koselige kundebehandlere. 😡

Leverer ikke avtalt hastighet.

Omtale av  Thorstein K

Man betaler for 1000/1000, men den hastigheten kan man se langt etter: Målt mot nærmeste node (for mitt vedkommende Broadnet Tromsø) så får jeg 909/929 Mbps. Det samme gjør de jeg kjenner som bruker Homenet. Så det er altså ingen flaskehals lokalt, eller på utstyret innenfor MCen til Broadnet. Men så kommer problemet: Målt mot f.eks. Telenor i Oslo er hastigheten elendig. En sjelden gang får man hastighet opp mot 400 Mbps, men vanligvis under 300. Hastigheten opp er langt bedre, vanligvis rundt 800 Mbps. Homenet påstår etter gjentatte klager at det ikke er noe feil, og prøver å skylde på kundene, til tross for at det er åpenbart at kapasiteten i nettet deres er for dårlig.

GlobalConnect har 76 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til GlobalConnect mener

GlobalConnect

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR