Meny

Telenor Bredbånd omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Bytt til Telenor Bredbånd
1,5/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Opplevd hastighet
Dårlig
78
av 88 innen
bredbåndsleverandør
7%
anbefaler
Telenor Bredbånd

"Annonserer falsk hastighet på adresse"

Omtale om Telenor Bredbånd skrevet av Irinel T for 06.11.2020 09:24

Telenor Bredbånd har totalt 276 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Telenor Bredbånd?
Irinel T
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
"Annonserer falsk hastighet på adresse"
3 syns denne omtalen er nyttig

Jeg hat prøvd å bestille internet,jeg sjekket adressen min for å se hvilken hastighet og abonnament kan jeg ha på mitt adresse.Det var bra hastighet med abonnamenter fra 75 Mb/s til 500 Mb/s og jeg har bestilt den med 150 Mb/s.Men når instalatøren kom ,sa han at det er ikke mulig å koble internet fordi det finnes ikke kabel til husen hvor jeg bor.Jeg ventet 2 uker uten internet,og nå jeg må vente enda mer fordi TELENOR har lyvet om hastigheten som jeg kan ha på mitt adresse.

Bytt.no
"Annonserer falsk hastighet på adresse" skrev Irinel T om Telenor Bredbånd

Har du en tilsvarende erfaring med Telenor Bredbånd?
Gjør som Irinel T og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Telenor Bredbånd du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Har byttet selskap
"Møkkete"

Har alldrig opplevd værre kundeservice samt levering av tjenester. Låvte allt oppfylte ingenting!

Torgeir J
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
"Dyrt!"
2 syns denne omtalen er nyttig

Vi er en helt ny kunde hos Telenor via boligsameie avtale. Vi gikk fra GET (Telia) til deres fiber-løsning (og T-We boks). Avtalt hastighet fra Telenor er 300/300. Hos GET hadde vi 750/25 og det var dønn stabilt og var bare bare helt rått til 2 gamere i huststanden. Hos GET med nettoppgrad og en del ekstra kanaler lå vi på ca 750 pr/mnd. Hos Telenor med nett oppgrad (fra 300 til 500mbit til +300kr faktura+fakt.gebyr 75kr+400krekstra i fellesutgifter!) og med ekstra kanalene lander vi på en knappe 1100 + de 400kr ekstra fellesutgifter! Jeg tror jeg vil tilbake til GET... Nå har jeg sagt fra oss alt av oppgraderinger men det er jo litt synd at en må NED i nedlast.hastighet pga prisen...

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Forferdelig nett og kundeservice som lyver"
6 syns denne omtalen er nyttig

Totalopplevelsen av Telenor som Internettleverandør er noe av det absolutt verste jeg har vært bort i. For det første er nettet er ustabilt til de grader og til tider ubrukelig! For det andre har vi 500/500 linje som yter MAKSIMALT 75 mbs, men hver gang jeg ringer får jeg høre: -vi ser ikke noe feil 🥴 -har du prøvd ditt eller datt. Talentløse folk på kundeservice som gir deg lyst til å hente Paracet før samtalen for å dempe hodepinen du får fra de underveis. Dette gjelder ALLE jeg har ringt, altså minst 5 stykker som har kommet med samme unnskyldninger og tullball. Nå har jeg dette møkkanettet inkludert i leien, men når jeg skal tegne eget internett-abonnement skal ALDRI Telenor vurderes.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Bredbånd 300"
3 syns denne omtalen er nyttig

Måtte bytte til bredbånd 300 da kobbernett skulle avvikles. Ble lovet MYE raskere nett. Løgn og fanteri. Det går så mye saktere og det er helt umulig å komme fram til riktig avdelig når man skal klage på dette. Det tar evigheter selv om de lover at det kun er 2 minutters ventetid. Taktikken deres er tydelig at kundene skal gi opp. Aner ingenting om hvor mange som er foran meg i kø. Er så forbannet og forstår ikke at det er mulig å behandle kunder på denne måten. Den eneste avdeligen som svarer er salgsavdelingen. Der har de til og med ring tilbake funksjon.

Telenor Bredbånd har totalt 276 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR