Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert oktober 2023
Eiendomsmegler 1
2.3
13 verifiserte omtaler

Eiendomsmegler 1 omtaler og erfaringer

2.3
Dårlig
13 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
#66
Forferdelig
Eiendomsmegler 1 er rangert
#66 av 67 eiendomsmeglere
0%
Forferdelig
0% anbefaler Eiendomsmegler 1
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på eiendomsmegler
Få tilbud på eiendomsmegler
Selge bolig eller trenger du verdivurdering? Motta tilbud fra eiendomsmeglere

Utforsk 14 omtaler om Eiendomsmegler 1

FILTRER OMTALER
0
0
0
4
10
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Eiendomsmegler 1
Eiendomsmegler 1 har 14 verifiserte omtaler på Bytt.no

Klarte ikke selge , frekk, nedlatende, mange feil og ingen oppfølging

Omtale av  M

Styr unna eiendomsmegler 1 i Bergen. Inntrykket er at hele teamet er kjapp , uprofesjonelt, mye bruk at kopi/lim i oppgaver som koster tusenvis av kroner. Med en gang oppdraget var tatt og objektet ikke solgt etter første forsøk så kom usakligheter og selvfølgeligheter. Tross det, klarte de ikke få inn et skambud en gang på et objekt som var nyoppusset, sentralt og etter hvert satt ned 5 % fra deres opprinnelig prisantydning i 6 hele måneder. Til slutt ble det forsøkt overfakturert over 40 000 kr og stylistene også forsøkte å fakturere mer enn avtalt. Dårlig forretningsetikk og brudd på informasjonskrav var dessverre også en del av «opplevelsen» Kan ikke si det nok, styr unna denne bedriften og ukulturen som tydeligvis er ikke et problem…for dem.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Eiendomsmegler 1?
Tar 2 minutt

EM1 Syd anbefales ikke

Omtale av  Birgitte

Solgte leiligheten etter min avdøde mor , noe som i seg selv var en større belastning . Men jeg så ikke for meg at jeg skulle måtte oppleve et eiendomsmeglerfirma som oppførte seg som om jeg var en stor byrde for de. Det startet dårlig med at megler ankom salgsmøte 15-20 min for sent, bare det tilsier at jeg ville ha avsluttet samarbeidet på flekken, men måtte bli værende da det var maktpåliggende å få solgt leiligheten . Dessverre rettet ikke førsteinntrykket seg opp . Det ble verre. Megler fylte t.o.m ut hjemmelsdokumentene feil. Dette ble fanget opp i siste liten av advokaten som bistår meg I går ankom jeg leiligheten for å sjekke at alt var på stell før overtakelse. Meglere. hadde ikke engang fjernet visningsmateriell etter visning. En visning som ble avholdt for 3 uker siden. Dette måtte jeg -som oppdragsgiver- fjerne . Eiendomsmegler 1, Syd skal få pluss for markedsføringen av leiligheten var bra , men som jeg strengt talt solgte via et kuppebud . Og etter råd fra megler , men dette var et råd jeg selv også resonnerte meg til Alt annet var mindre god opplevelse for meg som oppdragsgiver . Jeg kan ikke /ønsker ikke anbefale EM1 Syd til noen.

Gjelder kvinnelig eiendomsmegler

Omtale av  Sara P

Kvinnelig eiendomsmegler på eiendomsmegler 1 Lambertseter MÅ UNNGÅS. UPROFESJONELT OG RETT OG SLETT FREKK.

Ingen tilbakemeldinger

Omtale av  Solfrid

Får ingen tilbakemeldinger. Når man Sender sms er det ingen svar . Vi føler at vi maser. Vi får ikke vite om de som er interessert i huset fremdeles er det.. veldig dårlig .. vi begynner å bli lei hele Eiendomsmegler 1 ..

Ikke til å stole på.......

Omtale av  Else

De bommet helt på prisantydning for å få oppdraget, altså alt for høyt. Tar ikke telefonen, følger ikke opp noen ting, interessente kjøpere tok direkte kontakt med meg siden de aldri fikk tak i megler. Megler foreslo etterhvert veldig lav prisantydning for å lokke potensielle kjøpere til visning, sa at jeg ikke trengte å selge på antydning hvis jeg ikke ville. Jeg betalte 16000 for stylist, det ble fjernet før visning, da var det tomt. Jeg visste ikke noe om det. Søte og entusiastiske til de har fått oppdraget.

Få tilbud på eiendomsmegler
Skal du selge bolig eller trenger du en verdivurdering?
Sammenlign tilbud fra eiendomsmeglere - få tilbud fra flere helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Hold unna Eiendomsmegler1 Stovner

Omtale av  Cathrine

Alt så profesjonelt ut frem til jeg skrev under kontrakten. Da sluttet megleren å svare på mail/tlf (eller gjorde det etter tre dager i beste fall) Måtte pushe på h*n med alt. Fra jeg fikk beskjed om at annonsen er klar til å legge ut, tokk det en uke før det faktisk ble gjort. H*n gjorde salget til en skikkelig dårlig opplevelse .

Jeg feil mann..

Omtale av  Even

Ble oppringt å bedt om å endre min budfrist. Selv om annet bud hadde samme bud. Takket nei til det å bad megler kontakte huseier for aksept. Fikk så ny tlf og ok om overtakelsestidspunkt ble endrer frem 1 mnd. noe som var ok. Skulle ringe kona etterpå , ser da at tekstmelding om nye bud kan gjøres muntlig. Sender da et ? hva er det. Blir da oppringt påny og megler sier nytt bud er opp 100k. Svarer har ikke fått noe motbud på sms. Etter at megler legger på kommer motbudet på sms. dvs 9 minutter etter min budfrist var utløpt.. Ber om logg og ser det budet er 1 min etter min budfrist. Ikke nok med det så ser jeg at når megler endret min overtakelses dato endret han også min budfrist fra 1315 til 1320... dette uten å si fra. Her er det bare å si. jeg var ikke den megler ville at huse skulle ha som kjøper.. Lure på om slikt er lov? ((( skuffende

Eiendomsmegler 1 har 14 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Eiendomsmegler 1 mener

Eiendomsmegler 1

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR