Meny

Utleiemegleren omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Søk nå
1,8/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
66
av 66 innen
eiendomsmegler
7%
anbefaler
Utleiemegleren

"Fullstendig fraværende"

Omtale om Utleiemegleren skrevet av Arne for 17.12.2021 15:06

Utleiemegleren har totalt 43 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Utleiemegleren?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Fullstendig fraværende"
5 syns denne omtalen er nyttig

Helt useriøst og svarer ikke på telefon eller mail. Virker som de prøver å gjøre minst mulig, og at man bare skal gå lei av å mase.

Bytt.no
"Fullstendig fraværende" skrev Arne om Utleiemegleren

Har du en tilsvarende erfaring med Utleiemegleren?
Gjør som Arne og over 60 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Utleiemegleren du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Preben N
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Budrundeprosess
Vurderer å bytte selskap
"Like greit å leie ut selv."
7 syns denne omtalen er nyttig

Mye bedre å leie ut selv. Megleren er aldri tilgjengelig og koster altfor mye. Styr unna.

Patrik N
Kundetilfredshet
Vurderer å bytte selskap
"Fikk beskjed at Leiligheten var min..... men neida."
4 syns denne omtalen er nyttig

Utleie megler ringte meg på morgenen og sa at leiligheten var vår at vi kunne flytte inn på mandag over helga, hvitevarer ble satt inn den helga. Han sendte meg epost 3-4 timer senere at han hadde sendt kontrakt til en annen som interessert og at jeg måtte ha masse lykke til. Jeg ringte han da opp for å forhøre meg hva som var greia når han sa til oss at vi hadde fått leiligheten og kunne flytte inn på mandag. alt i alt useriøst og blir for dumt.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Budrundeprosess
Vurderer å bytte selskap
"Useriøs og dårlig kommunikasjon"
8 syns denne omtalen er nyttig

Leide en leilighet full av sopp og råte skader. Utleiemegleren fraskrev seg alt av ansvar og svarte ikke på henvendelsene. Etter flere uker fikk jeg selv tak i ett firma som så på skadene og sa leiligheten var full av sopp og fukt skader. Så skjedde ingenting enda jeg maste og maste. Etter flere uker fikk jeg endelig brutt ut av kontrakten mot at jeg ikke gikk videre med saken etter at jeg hadde sendt inn en del papirer på hvor helseskadelig det er å bo slik og at vi som bodde der ble syke! Når jeg skulle levere nøkkel til leiligheten var de ute etter å ta hevn ved å prøve å finne feil og mangler jeg hadde gjort.. Trodde det var trygt å leie via firma med dette er det verste jeg har opplevd! Leier nå til en privat person og kunne ikke hatt det bedre!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Budrundeprosess
Vurderer å bytte selskap
"Svært uprofesjonelle og useriøse"
6 syns denne omtalen er nyttig

Jeg vil advare mot å bruke Utleiemegleren Kristiansand (tidligere Delego) dersom du er utleier. Min utleiemegler her var svært uprofesjonell, inkompetent og etterhvert uhøflig. Hun fulgte opp leieforholdet på en dårlig måte. Jeg endte med å betale flere titalls tusen for elendig service.  - Utleiemegleren inngikk avtaler med mine leietagere i min disfavør. Disse avtalene var direkte kontraktsbrudd og dessuten brudd på Husleieloven. Et eksempel på dette var at utleiemegleren avtalte med leietager at de ikke trengte å bruke vaskefirma ved utflytt på tross av at dette sto i kontrakten. Dette endte med at jeg måtte bruke mange timer på å vaske leiligheten. - Jeg mottok flere klager fra naboer på leieboerne mine og hvordan de behandlet eiendommen. Utleiemegleren fulgte ikke opp disse klagene ovenfor leieboerne, hun mente dermot at det var naboene som var pirkete.  - Utleiemegleren min, samt daglig leder i Utleiemegleren Kristiansand, har mangelfull juridisk kompetanse når det gjelder utleie. De kommer med råd og krav som er utenfor loven. I forbindelse med en av sakene måtte jeg, etter lang diskusjon med utleiemeglerem, til slutt ta kontakt med jurist i Huseiernes Landsforbund for å få bekreftelse på at det utleiemegleren sa var feil.  - Utleiemegleren var svært lite løsningsorientert i forbindelse med at det var skader i leiligheten og hun var lite villig til å følge dette opp. - Leieforholdet startet med en problematisk og svært forsinket overføring av strømabonnementet på leietagerne.

Utleiemegleren har totalt 43 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR