Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert mars 2024
Utleiemegleren
1.9
57 verifiserte omtaler

Utleiemegleren omtaler og erfaringer

Negativ trend

Utleiemegleren opplever for tiden en negativ trend i kundevurderinger.

Pilens retning viser styrken på trenden i løpet av 30 dager.

Klikk for detaljer

1.9
Dårlig
57 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
#32
Forferdelig
Utleiemegleren er rangert
#32 av 32 meglerkonsern
11%
Dårlig
11% anbefaler Utleiemegleren
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på eiendomsmegler
Få tilbud på eiendomsmegler
Selge bolig eller trenger du verdivurdering? Motta tilbud fra eiendomsmeglere

Utforsk 57 omtaler om Utleiemegleren

FILTRER OMTALER
5
0
0
2
50
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Utleiemegleren
Utleiemegleren har 57 verifiserte omtaler på Bytt.no

Useriøse Utleimegleren

Omtale av  Ms

Har ingen god erfaring med eiendomsmegler ved Utleiemegleren. Hun er hverken seriøs eller opptatt av å yte god service. Slik som mange andre allerede skriver i tidligere evalueringer, dette selskapet fortjeneter ingen gode anmeldelser. Her må en bare styre unna.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Utleiemegleren?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Fullstendig fraværende

Omtale av  Arne

Helt useriøst og svarer ikke på telefon eller mail. Virker som de prøver å gjøre minst mulig, og at man bare skal gå lei av å mase.

Like greit å leie ut selv.

Omtale av  Preben N

Mye bedre å leie ut selv. Megleren er aldri tilgjengelig og koster altfor mye. Styr unna.

Fikk beskjed at Leiligheten var min..... men neida.

Omtale av  Patrik N

Utleie megler ringte meg på morgenen og sa at leiligheten var vår at vi kunne flytte inn på mandag over helga, hvitevarer ble satt inn den helga. Han sendte meg epost 3-4 timer senere at han hadde sendt kontrakt til en annen som interessert og at jeg måtte ha masse lykke til. Jeg ringte han da opp for å forhøre meg hva som var greia når han sa til oss at vi hadde fått leiligheten og kunne flytte inn på mandag. alt i alt useriøst og blir for dumt.

Useriøs og dårlig kommunikasjon

Omtale av  Viken

Leide en leilighet full av sopp og råte skader. Utleiemegleren fraskrev seg alt av ansvar og svarte ikke på henvendelsene. Etter flere uker fikk jeg selv tak i ett firma som så på skadene og sa leiligheten var full av sopp og fukt skader. Så skjedde ingenting enda jeg maste og maste. Etter flere uker fikk jeg endelig brutt ut av kontrakten mot at jeg ikke gikk videre med saken etter at jeg hadde sendt inn en del papirer på hvor helseskadelig det er å bo slik og at vi som bodde der ble syke! Når jeg skulle levere nøkkel til leiligheten var de ute etter å ta hevn ved å prøve å finne feil og mangler jeg hadde gjort.. Trodde det var trygt å leie via firma med dette er det verste jeg har opplevd! Leier nå til en privat person og kunne ikke hatt det bedre!

Få tilbud på eiendomsmegler
Skal du selge bolig eller trenger du en verdivurdering?
Sammenlign tilbud fra eiendomsmeglere - få tilbud fra flere helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Svært uprofesjonelle og useriøse

Omtale av  Mbo

Jeg vil advare mot å bruke Utleiemegleren Kristiansand (tidligere Delego) dersom du er utleier. Min utleiemegler her var svært uprofesjonell, inkompetent og etterhvert uhøflig. Hun fulgte opp leieforholdet på en dårlig måte. Jeg endte med å betale flere titalls tusen for elendig service.  - Utleiemegleren inngikk avtaler med mine leietagere i min disfavør. Disse avtalene var direkte kontraktsbrudd og dessuten brudd på Husleieloven. Et eksempel på dette var at utleiemegleren avtalte med leietager at de ikke trengte å bruke vaskefirma ved utflytt på tross av at dette sto i kontrakten. Dette endte med at jeg måtte bruke mange timer på å vaske leiligheten. - Jeg mottok flere klager fra naboer på leieboerne mine og hvordan de behandlet eiendommen. Utleiemegleren fulgte ikke opp disse klagene ovenfor leieboerne, hun mente dermot at det var naboene som var pirkete.  - Utleiemegleren min, samt daglig leder i Utleiemegleren Kristiansand, har mangelfull juridisk kompetanse når det gjelder utleie. De kommer med råd og krav som er utenfor loven. I forbindelse med en av sakene måtte jeg, etter lang diskusjon med utleiemeglerem, til slutt ta kontakt med jurist i Huseiernes Landsforbund for å få bekreftelse på at det utleiemegleren sa var feil.  - Utleiemegleren var svært lite løsningsorientert i forbindelse med at det var skader i leiligheten og hun var lite villig til å følge dette opp. - Leieforholdet startet med en problematisk og svært forsinket overføring av strømabonnementet på leietagerne.

Mest useriøse bedrift jeg har vært borti

Omtale av  Bjørnar

To av mine døtre leide en leilighet fra sommeren 2020 der Utleiemegleren Nydalen, ved MH, var representant for utleier/boligeier. Både jeg og mine døtre har brukt utrolig mye tid til eposter, telefoner og SMS. Problemer med feil på lys, dør, dårlig utvask, feil billedbruk i annonser, TV, internett... Det gikk uker før de svarte på henvendelser, selv etter purringer. Frustrasjonen har vært meget stor hos oss. Noen av manglene var helt klare brudd etter reglene i Huseierloven. Leieavtalen de bruker er en historie for selv. De var utrolig lite imøtekommende og serviceinnstilte. Virket helt uinteressert i å ta kontakt med kunden for å ordne opp. Dialog virker ikke å være et begrep for dette foretaket. Jeg snakket også med daglig leder sommeren 2020. Føyer seg inn i min vurdering av foretaket. Jeg har passert 60 år. Jeg kan ikke huske at jeg har forholdt meg til et så useriøst foretak, verken i yrkeslivet eller som privatperson. Leieforholdet ble oppsagt etter et år.

Utleiemegleren har 57 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Utleiemegleren mener

Utleiemegleren

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR