Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert desember 2023
Utleiemegleren
1.9
54 verifiserte omtaler

Utleiemegleren omtaler og erfaringer

Ingen trend

Utleiemegleren har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

1.9
Dårlig
54 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
#67
Forferdelig
Utleiemegleren er rangert
#67 av 67 eiendomsmeglere
11%
Dårlig
11% anbefaler Utleiemegleren
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på eiendomsmegler
Få tilbud på eiendomsmegler
Selge bolig eller trenger du verdivurdering? Motta tilbud fra eiendomsmeglere

Utforsk 54 omtaler om Utleiemegleren

FILTRER OMTALER
5
0
0
2
47
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Utleiemegleren
Utleiemegleren har 54 verifiserte omtaler på Bytt.no

Useriøst og uproft

Omtale av  Gina

Har leid et år av utleiemegler, og vært på noen visninger med de. Noe mer uproft/useriøse «meglere» har jeg aldri vært borti. Spesielt i Bergen. De skylder på «mye armer og bein» derfor får man aldri svar når man trenger det. Utleier er helt sjokkert over at man i det hele tatt betaler til noen som gir fullstendig faen. Og siden «megleren» vår forsvant uten å gi tilbakemelding eller en lyd fra seg kom Det en ny en som er minst like udugelig. Vi får ikke svar på depositumet vårt om når vi får det. De få gangene de svarer så sier de at de skal fikse det. At ikke utleiemegleren har konkurrenter synes jeg er rart. For dette kan ikke være vanskelig å gjøre bedre ! Styr unna utleiemegleren!

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Utleiemegleren?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Aldri opplevd så dårlig behandling

Omtale av  Samboere

Lang historie kort - Megleren overaskte oss en møkkete bolig som han sa vi skulle vaske ut selv på grunn av at vi fikk overta to dager før. Vi ønsket ikke dette og ble møtt med at det kom til å ta uker før leiligheten ble vasket. Vi har ikke hatt noen sted å bo på flere dager. Utleiemegleren tilbyr dispensasjon, mend en er så dårlig at det ikke dekker vaskebyrå engang. Kontaktet daglig leder som ikke ville ha noe med saken å gjøre fordi vi skulle forholde oss til megler. Vår erfaring er at megleren var svært lite samarbeidsvillig, prøvde stadig vekk å komme unna med skambud og svarte ikke på halvparten av våre henvendelser i tillegg til et åpenbart kontraktsbrudd.

Fraværende og lite brysom

Omtale av  Mai E

Svært lite hjelpsomme. Svarer flere uker etter på mail. Følger aldri opp utleier. Rett og slett en tredjepart som gjør alle prosesser ufattelig trege. Slagordet demmes "Vi gjør det enklere – enten du eier eller leier" er BS. De er svært lite interessert i deg eller hvordan du bor.

Meget dårlig saksbehandling

Omtale av  Hege

Meget dårlig ! De svarer ikke på telefoner. De ringer ikke tilbake . De svarer ikke på mail. Man må sende 3 mail før de svarer. De opplyser om feile regler pr. telefon. De har en ekstremt streng leieavatle der man må binde seg forr ett år. Og man kan ikke si opp før 3 mnd før året er gått. Og veldig høy depositum. Det værste leieforholdet man kan komme ut for. STYR UNNA !!

Unngår alt ansvar

Omtale av  Fredrik

Virker tilsynelatende behjelpelige og hyggelige, men unnlater å svare eller snor seg unna dersom man støter på problemer eller brudd i kontrakt.

Få tilbud på eiendomsmegler
Skal du selge bolig eller trenger du en verdivurdering?
Sammenlign tilbud fra eiendomsmeglere - få tilbud fra flere helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Kan anbefales!

Omtale av  Eva 5. Å

Jeg leier ut og har fått god hjelp hele veien. Pengene inn på konto til rett tid. Svarer raskt på henvendelser og vennlige og imøtekommende. Helt uproblematisk og absolutt verdt pengene.

Sømløs og trygg utleie

Omtale av  Ki R

Vi er superfornøyde med vår megler, fra A til Å! Enkel prosess med utleie, enda enklere med riktig betaling til riktig tid. Og ikke minst trygghet for at utleien følges opp da vi ikke bor i Bærum lenger.

Utleiemegleren har 54 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Utleiemegleren mener

Utleiemegleren

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR