Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert april 2024
Utleiemegleren
1.8
58 verifiserte omtaler

Utleiemegleren omtaler og erfaringer

Ingen trend

Utleiemegleren har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

1.8
Dårlig
58 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
#32
Forferdelig
Utleiemegleren er rangert
#32 av 32 meglerkonsern
10%
Dårlig
10% anbefaler Utleiemegleren
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på eiendomsmegler
Få tilbud på eiendomsmegler
Selge bolig eller trenger du verdivurdering? Motta tilbud fra eiendomsmeglere

Utforsk 58 omtaler om Utleiemegleren

FILTRER OMTALER
5
0
0
2
51
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Utleiemegleren
Utleiemegleren har 58 verifiserte omtaler på Bytt.no

Unngår alt ansvar

Omtale av  Fredrik

Virker tilsynelatende behjelpelige og hyggelige, men unnlater å svare eller snor seg unna dersom man støter på problemer eller brudd i kontrakt.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Utleiemegleren?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Kan anbefales!

Omtale av  Eva 5. Å

Jeg leier ut og har fått god hjelp hele veien. Pengene inn på konto til rett tid. Svarer raskt på henvendelser og vennlige og imøtekommende. Helt uproblematisk og absolutt verdt pengene.

Sømløs og trygg utleie

Omtale av  Ki R

Vi er superfornøyde med vår megler, fra A til Å! Enkel prosess med utleie, enda enklere med riktig betaling til riktig tid. Og ikke minst trygghet for at utleien følges opp da vi ikke bor i Bærum lenger.

Hva dere enn gjør, styr unna utleiemegleren

Omtale av  Rundlurt

Utleiemegleren gir deg som utleier kontrakt på at leilighet skal tilbakestilles ved avsluttet leieforhold. Hvis du med den kontrakt og meglers forsikring da gir leietaker lov til å male stuevegger, så sier megler i ettertid at kontrakt om tilbakestilling er ugyldig.utført maling av leietager er virkelig så skjoldete og dårlig utført at det er helt uvirkelig. Hvitevarer som tilhører leiligheten som blir fjernet /stjålet og eller solgt av leietager blir av utleiemegler bagatellisert. Utleiemegleren hjelper leietager som er en bekjent i sabotere/produsere feil og mangler i leiligheten for å hjelpe leietager ut av en bindende kobtraktstid i mitt tilfelle pga brudd i samboerforhold. Utleiemegleren gir deg som utleier overhodet ingen juridisk dekning.

Nedlatende og elendig kommunikasjon

Omtale av  Dumleieboer

Ekstremt nedlatende, og jeg er bedre enn deg holdning. Føler man seg lurt pga utrolig dårlig informasjon, og sier ifra, så får man bare masse dritt tilbake om hvor dum man er, og alle mine kollegaer har lest alt du har skrevet, og det er du som er dum, ikke jeg. Her er det fort gjort å bli lurt trill rundt. Også får du skylden for det etterfra. Aldri opplevd å bli behandlet så respektløst som kunde noe sted.

Få tilbud på eiendomsmegler
Skal du selge bolig eller trenger du en verdivurdering?
Sammenlign tilbud fra eiendomsmeglere - få tilbud fra flere helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Vil ikke anbefale!

Omtale av  Sandra J

Har leid hos Utleiemegleren og de har ikke respekt for deg som leietaker. De ignorerer deg på henvendelser og skal du flytte ut er det umulig å få ny leietaker til å ta over kontrakten, siden Utleiemegleren ikke svarer og da velger jo andre kandidater andre rom eller andre leiligheter! Styr unna. De vil heller ikke lage depositumkonto til hver leietaker, slik at man må overføre til hverandre hvis man flytter inn og ut i løpet av en 3 års kontrakt. Sykt useriøst! Hvem får rentene?

Det verste jeg har vært borti!

Omtale av  Marie

har leid hos flere utleiefirma og privatpersoner og har aldri vært borti noe lignende. Leide av utleiemegleren i 1 år og de var så og si umulig å få tak i både på Mail og telefon. Hadde flere mangler og ting i leiligheten som tok flere måneder før de fikset. Alt i alt utrolig vanskelig å kommunisere med. MEN nå vi skulle flytte ut av leiligheten ble de plutselig veldig tilgjengelige og vi ble bombadert med Mail om visninger. Til slutt endte det opp med at vi måtte arrangere/være til stede på 80% av visningene fordi kontaktperson kun var disponibel fra 2 timer på dagtid og alle vi var i fulltids jobb på dagtid. Vi leste heldigvis mange lignende anmeldelser og sørget for å avtale befaring (at de går over leiligheten, hull i vegger osv) før vi flyttet ut så vi hadde tydelige krav for hva som måtte gjøres for å få tilbake depositum. Alt var i orden - likevel tok det 1,5 måneder før depositum ble overført. Om mulig - styr unna! de er kun ute etter penger og gir fa** i leiligheten de leier ut.

Utleiemegleren har 58 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Utleiemegleren mener

Utleiemegleren

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR