Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juni 2024
Utleiemegleren
1.8
62 verifiserte omtaler

Utleiemegleren omtaler og erfaringer

Negativ trend

Utleiemegleren opplever for tiden en negativ trend i kundevurderinger.

Pilens retning viser styrken på trenden i løpet av 30 dager.

Klikk for detaljer

1.8
Dårlig
62 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
#32
Forferdelig
Utleiemegleren er rangert
#32 av 32 meglerkonsern
10%
Dårlig
10% anbefaler Utleiemegleren
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på eiendomsmegler
Få tilbud på eiendomsmegler
Selge bolig eller trenger du verdivurdering? Motta tilbud fra eiendomsmeglere

Utforsk 62 omtaler om Utleiemegleren

FILTRER OMTALER
5
0
0
3
54
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Utleiemegleren
Utleiemegleren har 62 verifiserte omtaler på Bytt.no

Tryggere å leie gjennom megler eller leie privat.

Omtale av  Ma

Jeg har leid bolig både gjennom utleiemegler og privat. Min erfaring er at det er tryggere å leie gjennom utleiemegler. Dersom feil ved en leilighet enten det er lekkasjer, galt med det elektriske eller andre ting som kan dukke opp så blir det fort tatt tak i og ordnet opp. Hos private går det mye tregere. Advokat må i de fleste tilfeller kontaktes. Det er heller ikke lov til å måtte skrive under på at eier skal ha full tilgang til leiligheten . En fordel også at man har mulighet til å benytte seg av en garanti istedet for depositum.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Utleiemegleren?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Respektløst og sjokkerende

Omtale av  Pippi

Hadde avtale med eier om å få leie, men så overstyrer Utleiemegler dette!!! Respektløst mot begge parter. Utleiemegler opptrådte sjokkerende frekt og usannferdig. Styr langt unna Utleiemegleren!!

Umulig å få leid hos

Omtale av  Silje

Umulig å få leid hos utleiemegleren i Drammen med mindre man er over 30 og har barn.. ikke klarer de å svare på om du får leiligheten eller ikke heller.

Utleiemegleren-Aldri mer!

Omtale av  Christian

Leide en leilighet i Drammen mellom husbytter. Å kommunisere med Utleiemegleren når det er spørsmål, eller om det dukker opp problemer, er som å forsøke kommunikasjon med kongen selv (tror kongen faktisk svarer raskere). De opptrer arrogante og klarer ikke å ta telefonen, besvare meldinger eller eposter. Hadde problemer med internett, ventilasjon og annet, men endte med å måtte kontakte tidligere leietaker for hjelp! Heldigvis flyttet vi nylig ut, og vil fraråde andre til å leie bolig gjennom dette selskapet. Om noen lurer, så gjelder dette Drammen.

Pass på!!

Omtale av  Maht

Elendig kommunikasjonsevne og oppfølging av eventuelle nye leietakere. Man kan ringe eller sende sms og mail uten å få svar, og man begynner å lure på om de sover på jobben. Ville ikke brukt de til hverken utleie eller leid av den selv.

Få tilbud på eiendomsmegler
Skal du selge bolig eller trenger du en verdivurdering?
Sammenlign tilbud fra eiendomsmeglere - få tilbud fra flere helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Inkompetente, fraværende og late

Omtale av  Henrik

De er umulig å få kontakt med. Vi kom til en helt u-utvasket leilighet. Fikk 1500kr i kompensasjon. Deretter var de så late at måneden etter betalte vi også denne nedprisete leien (de hadde ikke justert den opp igjen) før de over en måned senere så det var feil, etter initiativ fra huseier. Og ba oss om betaling av full leie på etterskudd. Dette er en av uendelig ting de suger på, de har ikke hjulpet noe med feil i leiligheten. Vi har ringt hovedkontoret for å få kontakt med ansvarlig eiendomsmegler, som virket som eneste vei. Da vi forklarte synspunktet vårt, fikk vi høre "sånn er livet, 7/10 leiligheter som vi har ansvar for er ikke skikkelig utvaska ved overtagelse." Unngå disse for alt det er verdt.

Styr unna Utleiemegleren

Omtale av  Mia

Skal du leie bolig, styr unna Utleiemegleren. At private utleiere benytter seg av disse bør du ta til etterretning. For vedk overlater sitt ansvar til disse som bruker jussen for alt det er verdt. Utleiemegleren er ikke opptatt av å avhjelpe om du får et problem med leieforholdet. Og noe du bør være oppmerksom på er selve Utleiekontakten. Les den nøye. Det står der at det er en tidsbestemt kontrakt altså fra dato til dato i 3 år. Men det du kanskje ikke får meg deg er at utleier kan si opp langt tidligere. Eksvis etter 9 måneder. Fordi han plutselig skal selge. Som leietakere er vi utsatt. Det kan være slitsomt for eldre spesielt å måtte pakke og flytte etter 1 år når man tror man har bolig i 3 år.

Utleiemegleren har 62 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Utleiemegleren mener

Utleiemegleren

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR