Meny

Codan Forsikring omtaler og erfaringer

2,9/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Skadeoppgjør
Middels
18
av 29 innen
forsikringsselskap
52%
anbefaler
Codan Forsikring

"Håpløse ved skade"

Omtale om Codan Forsikring skrevet av Hanne for 16.01.2019 13.14

Codan Forsikring har totalt 394 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Codan Forsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Håpløse ved skade"
1 syns denne omtalen er nyttig

Selskapet virker veldig bra, men når det oppstår en skade blir selskapet fryktelig vanskelige å ha med å gjøre. Er blitt skuffet og kommer til å bytte selskap umiddelbart.

Svar fra Codan Forsikring
30.01.2019 11.57
God dag Hanne,

Det er leit å høre at du er misfornøyd med skadebehandlingen hos oss. Vi gjør alt vi kan for å sikre riktig og god behandling av saken din i henhold til vilkår og praksis. Jeg får dessverre ikke funnet deg i systemene med kun fornavn- hvis ønskelig kan du sende inn en epost til kunde@codanforsikring.no. Slik at jeg kan få tatt dette videre med riktig avdeling.
Hilsen Codan
Bytt.no
"Håpløse ved skade" skrev Hanne om Codan Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Codan Forsikring?
Gjør som Hanne og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Codan Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Nästan svindel - misstänker ekonomiska problem."

*Tre veckor efter jag betalt den första räkningen på 244,- får jag ett "varsel om oppsigelse" och krav på ännu en faktura som jag aldrig sett. De sänder alltså krav och hotar med uppsägelse/inkasso på fakturor som man aldrig fått originalet av. Misstänker ekonomiska problem hos Codan. Blev lovad SAS-eurobonuspoäng av rådgivaren/säljaren som jag tecknade försäkringen av. Fick inga utbetalda och nu har jag fått reda på att deras samarbete med SAS eurobonus har upphört. Känner mig helt svindlad och avråder alla från att skaffa Codan.

Svar fra Codan Forsikring
17.01.2019 09.41
Hei Andy,
Kjedelig å høre at du har hatt den opplevelsen her hos oss. Vanligvis så forskuddsbetaler man forsikringen sin hos oss, så første faktura er etterfakturering og faktura nummer to er forskuddsfaktura - derfor kommer disse veldig nærme hverandre. Når det gjelder purring på faktura, er vi pålagt til å informere konsekvensen hvis man ikke betaler, skal mye til før denne går ut med manglende betaling.
På gitt tidspunkt som du tegnet forsikringene visste vi ikke at SAS-eurobonus avtalen skulle opphøre - så dette beklager vi.
Hilsen Codan
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Saksbehandler lyver, svindel og bedrageri, kan de virkelig fortsette i Norge"

Unngå Codan lyver. Står ikke til ansvar for hva de sier. Svarer ikke på brev. Oppfører seg truende hvis man ikke trekker saken. Slenger på røret.

Svar fra Codan Forsikring
17.01.2019 09.39
Hei Linn,
ikke hyggelig å høre at du har hatt den opplevelse med vårt skadekontor. Vanskelig for meg å sette meg inn i saken, da jeg ikke finner deg på kun fornavn. Send oss gjerne en epost til kunde@codanforsikring.no - slik at jeg kan ta dette videre internt.
Hilsen oss i Codan
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Har fått veldig god behandling i Codan"

Eg sparte over kr 15 000 på å flytte forsikringene til Codan og er svært fornøgd med den behandlinga eg har fått til no.

Svar fra Codan Forsikring
19.12.2018 10.42
Hei Atle,
Så hyggelig å høre at du er fornøyd, vi lover å ta godt vare på deg som kunde.
Ønsker deg og dine en god jul.

Hilsen Codan :)
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Det dårligste selskapet, bare svindler folk!"
4 syns denne omtalen er nyttig

Hadde en skade på bil og politiet var til stedet, ikke min feil, codan mener etter 4 måneder de ikke betaler for bilen og at jeg har gjort skadene selv. Som jeg har bevis på ikke er sant.. uten noen grunn fikk jeg avslag og tapt 400.000kr på bilen, men har advokat på saken nå, og alt er på min side! Anbefaler ikke at noen velger codan! Hadde topp tesla forsikring hos dem, som er bare svindel!

Svar fra Codan Forsikring
02.01.2019 10.14
Hei Matin,
Kjedelig å høre at du hadde den opplevelsen. Klarer ikke å finne frem denne skadesaken ut i fra kun fornavn. Send oss gjerne en formell klage på kunde@codanforsikring.no - slik at vi får tatt dette videre internt. Hilsen oss i Codan
Codan Forsikring har totalt 394 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR