Meny

Codan Forsikring omtaler og erfaringer

2,9/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Skadeoppgjør
Middels
18
av 29 innen
forsikringsselskap
52%
anbefaler
Codan Forsikring

"Overpriset og DYRT"

Omtale om Codan Forsikring skrevet av Braincooler for 31.01.2019 19.43

Codan Forsikring har totalt 394 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Codan Forsikring?
Braincooler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Overpriset og DYRT"
1 syns denne omtalen er nyttig

Først hadde vi en Nissan Leaf her. Vi "forsikret bilen i farta" i en hektisk hverdag og sjekket ikke pris andre steder. Gikk 3 mnd, så sjekket jeg noen andre forsikringsselskap. Vi betalte nesten dobbel pris, enn hva alle de andre store selskapene skulle ha (dette var kun for vanlig kasko forsikring, ikke super). Byttet på dagen. I dag har vi en ny bil. BMW 535xD. På superforsikring skal Codan ha nesten 19000kr, og denne prisen var kun hypotetisk, fordi man må ha MINST 3 forsikringer hos de for å kunne forsikre noe over 530D. Latterlig dårlig. Valgte en av de andre store (skilte kun kronestykker på de forskjellige), med superforsikring betaler jeg nå heller 6000kr. Tror jeg ALDRI kommer til å velge Codan, om de ikke gjør noe med prisene og vilkårene sine. Betaler ikke over 3 ganger så mye for det samme produktet. Hallo...?

Svar fra Codan Forsikring
26.02.2019 11.22
Hei Braincooler.
Synd at vi ikke konkurrere på pris når det gjaldt deres Nissan Leaf, det er mye som skjer med prisene rundt elbiler om dagen - da dette generelt er veldig nye biler på markedet og man har lite skadehistorikk på disse type biler.

Når det gjelder deres BMW er dessverre slik at noen biler er vi dyrere på enn andre og da spesielt biler med mye hestekrefter hvor det også er krav om et totalkundeforhold.

Hilsen oss i Codan
Bytt.no
"Overpriset og DYRT" skrev Braincooler om Codan Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Codan Forsikring?
Gjør som Braincooler og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Codan Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Fornuftig"

Ingen problemer. Lett tilgjengelig. Alt digitalt - raskt og enkelt

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Super fornøyd"
1 syns denne omtalen er nyttig

Min mor og jeg har codan, og jeg fikk motorhavari. Jeg ringte til codan og de sa bare kjør den på verkstedet så fikk jeg leiebil og alt var i orden innen jeg kom dit med falken. Så var bare og gå inn og hente nøklene. Min mor hadde en kollisjon for 1mnd tilbake, ringte inn til codan, og takserte skaden, fikk verksted time rett over jul, og nå er den på oppreting, leiebil fikk hun i tilsvarende størrelse, akkurat som de lovet. Så alt i alt er jeg kjempe fornøyd med Codan, og har kjøpt både Hus, innbo og reise forsikring der nå :) Takk for at dere gjør en så god jobb, med så greie medarbeidere. Veldig lett å komme i kontakt og god hjelp når du trenger det!

Svar fra Codan Forsikring
30.01.2019 12.14
Takk for tilbakemelding Simen, veldig hyggelig å høre at dere er fornøyde :) Vi skal sørge for at du blir godt invaretatt som kunde videre også!
Hilsen oss i Codan.
Sverre C
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Rotet med fakturaen min, brukte 8 mnd før de sa fra."

Fikk en regning på 6000 kr fordi DE hadde rotet med regningen min, og jeg ikke hadde betalt nok hver mnd. Dette brukte de 8 månder på å oppdage, brukte så 3 mnd til før de klarte å si fra hvordan det skulle fikses. Ble lovt å bli oppringt, ble aldri det.

Svar fra Codan Forsikring
30.01.2019 12.14
Hei Sverre
Leit å høre at du har opplevd slik rundt faktura på dine forsikringer. Vi hadde beklageligvis en feil fakturasystemet som gjorde at fakturaene ble satt på hold en god periode - du skulle selvfølgelig blitt kontaktet i etterkant og funnet en løsning. Kan du sende oss en epost til kunde@codanforsikring.no - slik at jeg kan finne deg i systemene og ta dette videre.
Hilsen Codan
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Håpløse ved skade"
1 syns denne omtalen er nyttig

Selskapet virker veldig bra, men når det oppstår en skade blir selskapet fryktelig vanskelige å ha med å gjøre. Er blitt skuffet og kommer til å bytte selskap umiddelbart.

Svar fra Codan Forsikring
30.01.2019 11.57
God dag Hanne,

Det er leit å høre at du er misfornøyd med skadebehandlingen hos oss. Vi gjør alt vi kan for å sikre riktig og god behandling av saken din i henhold til vilkår og praksis. Jeg får dessverre ikke funnet deg i systemene med kun fornavn- hvis ønskelig kan du sende inn en epost til kunde@codanforsikring.no. Slik at jeg kan få tatt dette videre med riktig avdeling.
Hilsen Codan
Codan Forsikring har totalt 394 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR