Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert oktober 2023
Fremtind Forsikring
4.1
19 516 verifiserte omtaler

Fremtind Forsikring omtaler og erfaringer

4.1
Bra
19 516 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
#4
Utmerket
Fremtind Forsikring er rangert
#4 av 20 skadeforsikringer
76%
Utmerket
76% anbefaler Fremtind Forsikring
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Motta tilbud på dine forsikringer fra flere selskaper. Helt gratis og uforpliktende!

Utforsk 19 516 omtaler om Fremtind Forsikring

FILTRER OMTALER
12 377
2 280
853
912
3 094
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Fremtind Forsikring
Fremtind Forsikring har 19 516 verifiserte omtaler på Bytt.no

Bruk av forsikring til dyr og hus

Omtale av  Elisabeth T

Veldig fornøyd med hus og innbo delen, men det som dekker dyra er utrolig tungvint og vanskelig. Lønner seg ikke å betale egenandelen selv, da får du mye ekstra arbeid selv og du må ordne opp selv med veterinær for å hente ut info osv. veterinæren synes også de var vanskelige.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Fremtind Forsikring?
Tar 2 minutt

Dårlig kommunikation, opfølgning og grove fejl

Omtale av  Marie

Jeg har ikke meget positivt at sige om dette forsikringsselskab. Jeg synes vores oplevelse de sidste 4-5 måneder har været præget af ufattelig dårlig kommunation, grove fejl hvor vi får sendt takstvurdering på en andens persons husskade (disse papirer indeholdte fortrolige og personlige oplysninger) I stedet for at beklage fejlen og få rettet op på tingene, må vi vente yderligere en måned på opfølgning hvor vi får af vide at vores konsulent vil kontakte op. Det sker ikke. Vi ringer og ringer - telefonkø op til 3 1/2 time.. Altså.. det har stået på i næsten 5 måneder, og NU får vi af vide, at den del vi venter svar på, slet ikke er registreret. Så hvis man har denne forsikring må man forventer: op til 2 ugers svartid på mail, 3 1/2 times ubrugelig kundeservice per telefon og være klar til at gå i krig for at få sin sag igennem. Det tager laaaaaang tid ! Så denne dårlige anmeldelse har intet med udfaldet at gøre, for det er hvad det er, og blev hurtigt fikset. Det er simplethen blot hele oplevelsen af selskabet, som vi er svært midfornøyet med og som gør, at vi kigger andre steder hen.

Dårlig service

Omtale av  Irene

Ville ikke sende takstmann,purrer på betaling gang på gang,svarer ikke på utallige e,poster,forstår ikke hva som skjer,regning til rørlegger betales ikke 3 uker over forfall,

Så lenge man maser og står på selv, så blir saken raskt behandlet! Man må bare ikke gi seg!

Omtale av  Anonym D

Vann opp av sluk i kjeller. Måtte legge ut for diverse filming av rør og spyling. Dette var sure penger og legge ut (for jeg visste jo ikke om jeg ville få det dekket). De fortalte meg på tlf at jeg sikkert ville få dette dekket. Det var ikke betryggende for meg, da jeg trengte pengene tilbake raskt, som jeg forklarte for dem gjentatte ganger på tlf. Til slutt sa dem: "Ok sånn nå er de tilbakebetalt, så har vi saken ute av verden"! Dette var ganske unikt. Fra å si i starten av samtalen at de trengte å behandle saken først og det kunne ta tid, til å faktiske tilbakebetale dem i slutten av samtalen, fordi jeg ikke ga meg, det gjør at jeg beholder fremtind forsikring. De får 4 av 5 stjerner. Minus for veldig lang ventetid på telefonen.

Svarer ikke på e-post

Omtale av  Eb

Dårlig oppgjør på skade. Høye priser. Vanskelig å komme i kontakt med. Styr unna! Dårlige nettsider.

Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Sammenlign tilbud på forsikringene dine - få tilbud fra flere selskaper helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Farlig og useriøst

Omtale av  Stine

Nektet å dekke nødvendig medisinsk hjelp på ferie og nektet å hjelpe me hjemreise under covid. Fikk sakkyndig til å sjekke vilkår til fremtind der det fremgår at de skulle ha hjulpet , men vilkår er så utydelige og diffuse at de ligger litt i gråsonen når det kommer til tolkning og ansvar. Styr unna! Farlig forsikring. Å få svar var jo også en utfordring i seg selv men da kundeservice trodde for en eller annen grunn at jeg var saksbehandler fra falc redning satte de meg over til «sjefen»

Som LO-medlem er jeg veldig fornøyd med innboforsikringen

Omtale av  Benedicte

Vi er to som er medlem i LO. Det har gjort at skader over 1000kr har 0kr i egenandelen. Dekket bytte av skjerm da den falt på bakken på fjelltur, så jeg er veldig fornøyd. Føler meg trygg

Fremtind Forsikring har 19 516 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Fremtind Forsikring mener

Fremtind Forsikring

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR