Meny

Fremtind Forsikring omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Gå til Fremtind Forsikring
4,0/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Skadeoppgjør
Bra
2
av 30 innen
forsikringsselskap
76%
anbefaler
Fremtind Forsikring

"Tilgjengelighet"

Omtale om Fremtind Forsikring skrevet av Finn A for 18.02.2021 20:40

Fremtind Forsikring har totalt 5666 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Fremtind Forsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Tilgjengelighet"

Lett å få kontakt med saksbehandlere. Lokalkunnskap.

Bytt.no
"Tilgjengelighet" skrev Finn A om Fremtind Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Fremtind Forsikring?
Gjør som Finn A og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Fremtind Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Raskt, tydelig og effektivt"

Kundebehandler forstod umiddelbart mitt behov og gjorde en rask vurdering av at de skulle yte hjelp i saken.

Bjørn H
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"SKREKKSELSKAPET FREMTIND"
1 syns denne omtalen er nyttig

Styr unna dette forsikringsselskapet! Om du tenker på å tengne forsikkring eller Allerede har forsikring I fremtind, "Røm" Det finnes andre som er seriøse på markedet. Totalt udugelige forsikringsselskap og store grådige idioter. Elendig kundebehandling og operer som helt suverene. Om du får en skade og har dette selskapet, må du ikke tro du får noe oppgjør fra dem. Hadde en sak angående reiseforsikring som vi fikk avslag på, som var meget godt dokumentert skriftlig av leger fra vår side. SAKEN: Min kone som var gravid og fikk svangerskapsproblemer da vi var i Filippinene på ferie.(Navlestreng rundt halsen på barnet) Vi var til lege der nede og hun ble anbefalt å ikke reise med fly tilbake til Norge da dette kunne være farlig for både mor og barn. Hun måtte da føde barnet på et sykehus i Filippinene, var ikke den store kostnaden ca. 12.000,- Dette la vi inn som et krav om å få tilbakebetalt av Fremtind. Men kravet avslo de med den grunn at de hadde en lege på SOS Internasjonal i Danmark som overstyrte den Filippinske legen og påsto at min kone kunne ha reist til Norge med fly. Vi har i ettertid snakket med Norske leger og de bekrefter at det ville ha vært risikabelt å reise med fly i så mange timer. Har vært en lojal kunde i selskapet (Sparebank1 Nord Norge i dag Fremtind) i ca. 25 år og aldri hatt noen skade tidligere, har bare betalt inn til dem ca. kr. 25.000,- i året. Dette utgjør over kr. 600.000,- i alle disse årene. Synes de er noen store grådige idioter som sitter å styrer dette selskapet, at de ikke bare betaler ut dette lille fillebøløpet, så kunne de fortsatt hatt meg som en fornøyd kunde. Vi anbefaler alle til å styre unna dette selskapet fremtind. Dette er et skrekk eksempel på farlige forsikringsselskaper, Det er meget farlig å tegne forsikringsavtale med dem da du ikke vil få noe utbetalt den dagen du er ute for ett uhell. Pass på at du ikke går i samme fella. Husk: om du har forsikring hos Sparebank1 eller DNB, er det nettopp dette forsikringsselskapet de bruker.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Meget ryddig"

Effektivt, enkelt. Og de HJELPER deg! Finner den rette forsikringen ut fra skade. Veldig fair og ryddig oppgjør ved skade

Kundetilfredshet
Kundeservice
"Rask handling."

Representant for skadedyrkontroll var raskt på stedet og kom med gode og forståelige råd.

Fremtind Forsikring har totalt 5666 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR