Meny

Fremtind Forsikring omtaler og erfaringer

4,0/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Skadeoppgjør
Bra
1
av 29 innen
forsikringsselskap
76%
anbefaler
Fremtind Forsikring

"Verdiløs når du trenger dem"

Omtale om Fremtind Forsikring skrevet av Km for 17.11.2019 13.02

Fremtind Forsikring har totalt 4381 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Fremtind Forsikring?
Kundetilfredshet
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Verdiløs når du trenger dem"
4 syns denne omtalen er nyttig

Les papirene nøye, det gjør nemlig de. Ikke forvent å få hjelp. Bilskade avd er flinke. Men få for all del ikke vannskade.

Bytt.no
"Verdiløs når du trenger dem" skrev Km om Fremtind Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Fremtind Forsikring?
Gjør som Km og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Fremtind Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Elendig"
6 syns denne omtalen er nyttig

Når en først trenger forsikring så svikter de. 2 gang på 15år jeg har hatt behov for å bruke forsikring og trenger støtte, men alt er vanskelig og motstand.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Kjørescoreapp som diskriminerer?"
2 syns denne omtalen er nyttig

Appen er forsåvidt ok konseptuelt. Bygd opp om begrepet kjørescore, der du får trekk hvis G-krefter (endringer i retning og fart) overstiger satte grenseverdier. Og rabatt hvis du unngår trekk. Min erfaring er at du vanskelig kommer trekkfri fra en tur gjennom by med rundkjøringer og lyskryss, hvis du ikke skal erte på deg medtrafikanter. Og trekk for normal bruk av akserelasjonfelt kan jo skape trafikkfarlige kjøremønster. Appen SPINN er basert på en "Smartplugg" i bilens analyseport, som kommuniserer og oppdaterer appen via Bluetooth. Forbindelsen har mer eller mindre konsekvent falt ut hos meg etter hver tur, og det tar tid å få den opp igjen. Har etter laaang tid endelig fått prøve en ny plugg, men fortsatt samme problem. Gjentatte forsøk på dialog rundt grenseverdiene, er Når forsikringsprisen nå - til tross for nær maks rabatt - blir såpass mye dyrere enn konkurrentene, ble valget om bytte enkelt.

Kundetilfredshet
"Useriøse"
3 syns denne omtalen er nyttig

Kjøpt ny bil hos forhandler, men Fremtind ville av en eller annen grunn ikke ha meg som kunde. Aldri brukt en forsikring i hele mitt liv, 58 år.

Slik får du den beste og billigste forsikringen!
Helt gratis Raskt Uforpliktende
Bjørn H
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Styr unna dette forsikringsselskapet!"
9 syns denne omtalen er nyttig

STYR UNNA DETTE FORSIKRINGSSELSKAPET! Totalt udugelige forsikringsselskap. Elendig kundebehandling og operer som helt suverene. Om du får en skade og har dette selskapet, må du ikke tro du får noe oppgjør fra dem. Har en klagesak, ang. reiseforsikring jeg fikk avslag på fra dem, som er meget godt dokumentert fra vår side. Har nå klaget dem inn til Finansklagenemnda. Kommer tilbake senere med resultat fra dem der jeg kommer til å legge ut hele saken som et skrekkeksempel, slik at alle kan se hvor farlig det er å tegne forsikring hos dem og andre ikke går i samme fella. Husk: om du har forsikring hos sparebank1 eller dnb, er det nettopp dette forsikringsselskapet de bruker.

Fremtind Forsikring har totalt 4381 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR