Meny

Gjensidige Forsikring omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Gå til Gjensidige Forsikring
3,2/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Skadeoppgjør
Bra
7
av 17 innen
skadeforsikring
67%
anbefaler
Gjensidige Forsikring

"Helseforsikring svindel hos Gjensidige"

Omtale om Gjensidige Forsikring skrevet av Terje for 02.08.2021 01:24

Gjensidige Forsikring har totalt 2118 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Gjensidige Forsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Helseforsikring svindel hos Gjensidige"
2 syns denne omtalen er nyttig

Har i mange år hatt full helse og behandlingsforsikring hos Gjensidige. Der var jeg garantert behandling for alvorlig sykdom innen 10 dager. Da jeg ifjor ble diagnosert med kreft spanderte de time hos Urolog som henviste meg til sykehus. Jeg kontaktet da Gjensidige og ble først fortalt de ikke hadde noen avtale med kreftbehandlere i Norge. Løgn, de hadde Alleris. Neste mente jeg måtte bruke offentlig sykehus da de uansett ikke tilbyr noe annet enn hva de gjør. Sånn holdt de på så da sykehuset kallte meg inn måtte jeg kjøre på det. Gjensidige brukte alle sleipe midler til å holde meg på avstand, til slutt fikk jeg time for en second opinion hos Alleris, det var omtrent 2mnd senere og etter jeg hadde startet med cellegift. Jeg er nå ferdig behandlet etter tøffe runder med cellegift og operasjoner. Jeg klagde Gjensidige inn for finansklagenemda, det var omtrent som når Politiet etterforsker seg sjøl. Advokater på begge sider som kjørte på meg med at de hadde kreft eksperter på sin side, enda jeg bare hadde snakket med unge damer som er forsikringsagenter hos dem. Jeg ga opp dette da det ikke førte til noe. Men jeg vil advare alle som har eller tenker skaffe slik forsikring, det er ren svindel og å kaste pengene ut av vinduet. De gir deg billige ting men dyre behandlinger vil du aldri få.

Bytt.no
"Helseforsikring svindel hos Gjensidige" skrev Terje om Gjensidige Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Gjensidige Forsikring?
Gjør som Terje og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Gjensidige Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Oddbjørn V
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Taket raste ned inne i huset, Gjensidige nekter å ta ansvar, måtte fixe alt selv."
4 syns denne omtalen er nyttig

Betaler nesten 100.000 i året i forsikring, kunde i 40 år, millioner inn i systemet. Så fikk skade. Gipstaket med festeramme raste ned inne i huset. De påstår "håndverkerfeil", men ingen håndverkere har vært der siste 20 år. Taket var festet med spiker som var vanlig 20 år siden. De sier jeg måtte ha "pluss"-ordning for å få dekket dette. Jeg får sikkert ikke medhold i Finansklagenemda, så må nok ta bryet med rettssak for at vi forbrukere ikke skal bli overkjørt av slike store selskaper. Det skal ikke være lønnsomt å drive inn penger i årlig forsikring for så å la kunden i stikken når skaden kommer. Jeg starter å flytte alle forsikringene mine. Håper å finne noen anbefalinger om selskap som er å stole på her inne.

Normal K
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Vrang kundeservice som ikke klarer å svare på spørsmål eller ordne opp i fakturaer"
5 syns denne omtalen er nyttig

Har måttet være i kontakt fire fem ganger i løpet av ett helt år for å få avklart noe så enkelt som forsikringsvilkår, og fikk mange motstridende svar. Opplever at kundeservice er lite imøtekommende, og ikke har lyst til å hjelpe til. Når betalingen plutselig blir tre ganger så høy som normalt ved endring av forsikring, så måtte jeg snakke med to kundebehandlere før vi fikk en løsning, da uten noe særlig god forklaring.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Grei å ha med å gjøre, frem til det skjer noe"
3 syns denne omtalen er nyttig

De er best i pris, ikke så mye mer enn det. Når en først trenger de, så svarer de verken på telefon eller e-post. Og alt går generelt sent, og blir ofte feil. Haster noe voldsomt når det er snakk om att de skal ha penger inn, men penger ut, da går det fort ett halvt år.

Stein Å. L
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Utmerket og behjelpelige"

Skulle forsikre min importerte mustang noe som andre firma slet med eller kunne ikke forsikre eller var rett og slett extremt dyre. Med en chat med Gjensidige fikset de forsikring til billigste pris av alle selskap og raskeste. Pluss at den då tredde i fullkraft med en gang jeg fikk skiltene.

Gjensidige Forsikring har totalt 2118 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR