Meny

If Skadeforsikring omtaler og erfaringer

3,4/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Bra
Skadeoppgjør
Bra
6
av 29 innen
forsikringsselskap
63%
anbefaler
If Skadeforsikring

"Svindellignende!"

Omtale om If Skadeforsikring skrevet av Per for 22.05.2020 13.53

If Skadeforsikring har totalt 1239 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med If Skadeforsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Svindellignende!"
3 syns denne omtalen er nyttig

Påfører feil opplysninger på forsikringsbevis og da man oppdager det forandres det og prisen øker. De nye opplyningene er og feil og IF nekter å bekrefte at det er IF selv som har innhentet dette, De har det i sine interne notater sier de, og blir irriterte da jeg ikke gir meg jeg får fra flere andre forsikringsselskaper bekreftet at mine opplysninger stemmer. Jeg som kunde kan selvfølgelig ikke gå god for opplysninger som er feil, og det er jeg som kunde som står ansvarlig for de er riktige. Om dette er frengangsmåten for å ha et argument ved evnt. skade, at man har oppgitt feil opplysninger, eller om det også var et påskudd for å få tegnet superforsikring da huset « ble nyere « med IF. Et påskudd for å høyne forsikringspremien også. Holde seg langt unna alt IF holder på med er mitt råd.

Bytt.no
"Svindellignende!" skrev Per om If Skadeforsikring

Har du en tilsvarende erfaring med If Skadeforsikring?
Gjør som Per og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om If Skadeforsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Naoual M
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Føler oss lurt"
5 syns denne omtalen er nyttig

Vi gikk for en super forsikring som skulle dekke det meste, men så feil kunne man ta da vi hadde behov for hjelp. Endte opp med å stå for alle kostnadene selv ved byggefeil som resulterte i kondens.

Paal R. H
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Problemfritt"

De gangene vi har hatt bruk for forsikringen har det vært problemfritt og god service.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Rask behandling og kjapt oppgjør"

If er et godt selskap og flinke med kundebehandling. Nå vil jeg bare sammenligne priser, men er villig til å betale litt ekstra for god service - så kanskje jeg bare blir i If?

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Dobler premien for uønskede kunder"
6 syns denne omtalen er nyttig

Vært kunde i IF i nøyaktig 30 år. De første 22 årene nesten uten skader. De siste 8 årene har det dessverre vært en del skader, som f.eks vannskade og skadedyr i huset, skade på bil pga utforkjøring og en annen bil med sideskade etter autovernet. Noen andre skader har det også vært, så totalt sett skal jeg være den første til å innrømme at skadesnittet har vært høyt de siste årene. Plutselig fikk jeg en kjemperegning på ca 100.000 kr for et års premie. IF sin forklaring var at jeg hadde høy skaderate de siste 8 årene. Hva med de andre 22 årene spør jeg? Det spilte ingen rolle siden deres statistikk var basert på kun de siste 10 årene. De bekreftet at jeg derfor ikke var ønsket som kunde og dette var måten å fryse meg ut på. Jeg hadde relativt mye forsikret, ca 50.000kr pr år hos If, så vil jo si de har tjent relativt greit med penger på meg også. Kunder som er trofaste i 30 år blir fryst ut av IF hvis man bruker forsikringen man faktisk betaler for. Flyttet på flekken til Tryg til ca 34.000kr pr år. Nå er det slutt på å være lojal hvis jeg får bedre tilbud. Fremtind/Sparebank 1 har nå gitt meg et enda bedre tilbud, så nå flytter jeg igjen... Min erfaring tilsier at jeg aldri blir kunde hos IF igjen...

Slik får du den beste og billigste forsikringen!
Helt gratis Raskt Uforpliktende
If Skadeforsikring har totalt 1239 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR