Meny

Nemi Forsikring omtaler og erfaringer

3,4/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Bra
Skadeoppgjør
Bra
5
av 29 innen
forsikringsselskap
67%
anbefaler
Nemi Forsikring

"Nærmest svindel"

Omtale om Nemi Forsikring skrevet av Jean P for 29.04.2020 16.53

Nemi Forsikring har totalt 1006 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Nemi Forsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Nærmest svindel"
4 syns denne omtalen er nyttig

Hadde forsikringene mine hos Vardia forsikring i noen år med gode avtaler på hva som skulle dekkes i hver forsikring. Så ble de kjøpt opp av Nemi forsikring, de økte prisen litt på forsikringene, men skrev at det ikke skulle bli noe forandret. Etter å ha forsøkt å komme inn på nettsidene deres over 1 år for å se hva forsikringene mine dekker, tok jeg endelig kontakt på tlf. Fikk tilsendt på email vilkår, betingelser og hva jeg betaler. Der kunne jeg se til min forferdelse at blant annet reiseforsikringa jeg betaler plutselig ikke dekker annet enn tyveri og avbestilling, mens medisinsk er finurlig skrevet at man må ha med seg EU folketrygden kort, som kun gir rettighet å få samme pris på helsetjenester i landet du er i på lik linje med dem som bor der. Jeg har jobbet i utlandet over flere år, hvor den viktigste forsikringa for meg er unlimited dekning på medesinsk hjelp om uhellet skulle skje. Var flere andre ting de hadde fjernet fra mine forsikringer etter oppkjøpet av Vardia. Innbo hadde jeg bedt om å øke dekningen til 500 000 for få år siden, den var kun nede på 300 000 å noe. Men nå er jeg altfor forbanna til å tenke klart. Hold dere unna folkens!

Bytt.no
"Nærmest svindel" skrev Jean P om Nemi Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Nemi Forsikring?
Gjør som Jean P og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Nemi Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Helt greit"

Nemi hadde min side men er ikke oppe og går pr dd, slik har det vert leeeennge, minus minus.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Elendig kundeservice"
4 syns denne omtalen er nyttig

Om fokus kun er på årspremien kan du godt velge Nemi. De kan gi gode tilbud og øker så prisen kraftig i ettertid. Tilbyr en elendig kundeservice og forsikringsagenter som feilinformerer. Ingen hjelp å få om uhellet er ute. Et selskap gjennomgående preget av rot.

Kundetilfredshet
Kundeservice
"God erfaring. Følte meg ikke tvunget for ekstra avtaler."

God service. Det var lett å bytte og selgeren var ærlig når han sa direkte om visse avtale blir virkelig billigere eller nei, selv om det én forsikring var ca. det samme pris som nåværende selskapet, jeg byttet til Nemi fordi selgeren var ærlig og sant. Takk!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Dårlig oppfølging"
3 syns denne omtalen er nyttig

Jeg fikk vann i kjelleren på grunn av graving i hagen. Jeg tok skaden på min forsikring og ble da trukket for egenandel. Nemi tok kontakt med gravefirmaets forsikringsselskap og fikk tilbake skadeoppgjøret som de hadde betalt til meg. Da har vel ikke min forsikring blitt belastet og jeg burde få igjen egenandelen, noe som ikke har skjedd. Dette er ting som det ikke skulle være nødvendig for meg å følle med på. Det tok også lang tid før takstmann kom. Dårlig.

Nemi Forsikring har totalt 1006 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR