Meny

Nemi Forsikring omtaler og erfaringer

3,5/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Skadeoppgjør
Bra
4
av 29 innen
forsikringsselskap
68%
anbefaler
Nemi Forsikring

"Dårlig kundebehandling nå"

Omtale om Nemi Forsikring skrevet av Bernt for 05.06.2019 17.42

Nemi Forsikring har totalt 959 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Nemi Forsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Dårlig kundebehandling nå"
2 syns denne omtalen er nyttig

Frem til for et par år siden stod dette selskapet til 5 stjerner. Jeg hadde da en helt enestående forsikringsagent som ryddet opp raskt og effektivt. Var alltid tilgjengelig. Hadde en skade på bil og det ble ordnet med det samme. Nå og de siste par årene har jeg fått ny forsikringsagent som sjeldent svarer og som endrer på kilometer og stiller spørsmål ved om jeg har endret kilometer. Fikk beskjed om at alt var greit tilslutt, men når jeg nå skifter selskap så kommer et restbeløp for å ha høynet kilometer fra 8000 km til 12000 km på ca 370,- kr. Vi snakker en måned. Dersom man ganger dette med 12 mnd. blir dette rimelig dyrt. Det skjedde tydeligvis noe da de ble kjøpt opp for et par år siden eller hva det var. Skuffet:-)

Bytt.no
"Dårlig kundebehandling nå" skrev Bernt om Nemi Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Nemi Forsikring?
Gjør som Bernt og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Nemi Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Styr unna! Finnes ikke kundebehandling."
2 syns denne omtalen er nyttig

Må være det forsikringsselskapet i Norge som er vanskeligst å få tak i etter man har blitt kunde... Kunderådgivere som er fantastiske fram til du har blitt kunde og etter det umulige å få tak i... Forsikringer blir ikke lagt inn riktig og ingen system på noenting! Etter 2mnd som kunde hos Nemi så er det rett tilbake til mitt forrige selskap der de faktisk tar vare på kundene😊

Svein H. H
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Ypperlig kundebehandling"

Alltid hyggelig behandling, gode priser og bra oppfølging

Kundetilfredshet
Kundeservice
"Tilbudet på forsikring lå mange tusen kroner over den jeg hadde fra før"

Jeg ønsket et tilbud på forsikring til et lite boligsameie på 3 seksjoner. Totalt areal ca 300m2. Kjeller med boder utgjør 100m2. Boflate 200m2. Tilbudet ble så dyrt at selger ikke så det som noe poeng å gjøre ferdig utregningen. Men han kunne si at det kom godt over 20 000kr. Årsaken til den skyhøye forsikringen er at Nemi Forsikring ikke ønsker eldre boliger i sin portefølje. Boligen er fra 1952 og totalrenovert. Det hadde tydeligvis ingenting å si.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Alt er meget ryddig og greit"
2 syns denne omtalen er nyttig

Har hatt samme kundekontakt i Sandvin Forsikring AS siden jeg ble kunde i Nemi. Får svar på alle spørsmål med en gang - og føler at jeg blir tatt godt vare på som kunde. Jeg har dessverre hatt et par skader - Nemi har håndtert dette på en profesjonell måte.

Nemi Forsikring har totalt 959 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR