Meny

Tryg Forsikring omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Gå til Tryg Forsikring
2,5/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Skadeoppgjør
Middels
16
av 17 innen
skadeforsikring
46%
anbefaler
Tryg Forsikring

"kverulerer på småbeløp"

Omtale om Tryg Forsikring skrevet av Eirik for 02.08.2022 15:49

Tryg Forsikring har totalt 1252 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Tryg Forsikring?
Kundetilfredshet
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"kverulerer på småbeløp"

Reiseforsikring skulle dekket kansellering av fly til Mali på grunn av 'trusler om terror'. Dette ble nektet fordi flyselskapet omtalte problemet som 'politisk uro'.Reiseforsikring skulle dekket kansellering av fly til Mali på grunn av 'trusler om terror'. Dette ble nektet fordi flyselskapet omtalte problemet som 'politisk uro'.

Bytt.no
"kverulerer på småbeløp" skrev Eirik om Tryg Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Tryg Forsikring?
Gjør som Eirik og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Tryg Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Vanskelig å komme i kontakt med og byråkratisk"

Kona trengte legehjelp på ferie og vi prøvde å ringe Tryg 24/7 alarm tlf for å be om råd angående valg av lege og få godkjenning på sak. Det ringte og det ringte i evigheter og til slutt havnet vi på en Talkmore mobilsvar. Vi prøvde nettskjema men de fant oss ikke som kunde fordi dette var via Bank Norwegian kredittkort. Vi sendte e-post som ikke ble besvart. Neste dag ringte vi igjen for å mase og fikk svar på nr men ble satt over flere ganger før samtalen bare forsvant. Tryg ringte heldigvis tilbake men det var mildt sagt en krevende prosess å få hjelp. De skulle ha kredittkort informasjon, bestillingsdato og beløp for både flybilletter og hotell. Det var et lite mareritt å få opprettet sak hos Tryg, og jeg vil fraråde å bruke deres reiseforsikring.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Katastrofal kundebehandling"

Forferdelig kommunikasjon og kundebehandling fra Tryg veihjelp og skadebehandling. Styr unna dette selskapet. De er billige av en god grunn. Dersom bilen din stopper i utlandet med bilen forsikret hos Tryg så har jeg følgende beskjed: Lykke til! - Kort oppsummert så ønsker de ikke hjelpe deg, men å få saken avsluttet fortest mulig til enhver pris. Her må du virkelig stå på kraven dine og lese villkåren nøye før du ringer. Og: villkår er formulert såpass åpent at de kan tolkes fritt, til fordel Tryg. Skaff deg juridisk bistand… - De følger deg ikke opp. Ringer ikke tilbake som avtalt eller svarer på viktige spørsmål. Du sitter på telefon døgnet rundt fra det øyeblikket du sitter i veikanten og i ukesvis fremover for å selv spørre etter status og fremdrift. Ingen hos Tryg aner hva de skal eller kan gjøre. - Kunde- og saksbehandlere opptrer passivt, kunnskapsløst og mitt tilfelle arrogant med systematisk bruk av hersketeknikker.

Slik får du den beste og billigste forsikringen!
Helt gratis Raskt Uforpliktende
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Fornøyd med Tryg."

Oppfattes som et bra selskap, men man betaler for det. Har vært kunde i mange år og hatt en skade, den halte litt ut i tid men alt gikk i orden, ikke noe tull.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig kundebehandling etter at selger har gjort feil"
1 syns denne omtalen er nyttig

Vi byttet til Tryg forsikring. Betalte heke forsikringen og trodde alt var i orden. Plutselig får vi purring fra gammelt forsikringsselskap om å betale også hos dem. Det viste seg at Tryg ikke hadde saft opp forsikringene der. De lovte å rydde opp. Vi ringer igjen etter en uke til Tryg for å sjekke status. Ja de skal si opp den andre forsikringen om 1 mnd så da må vi alikevel betale forsikring hos tidligere forsikringsselskap. Dette hadde de ikke tenkt å informere oss om. I tillegg trakk de penger fra en annen person i familien enn kontoen det var betalt fra tidligere. De kunne ikke forklare hvorfor men at man skulle få penger tilbake om ca 1 uke. De ba om unnskyldning når jeg syntes at det kanskje hadde vært en normal ting p gjøre. Aldr mer..

Tryg Forsikring har totalt 1252 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR