Meny

Canal Digital omtaler og erfaringer

1,7/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Dekoder
Dårlig
5
av 7 innen
tv-selskap
35%
anbefaler
Canal Digital

"Et selskap INGEN må bruke. De fakturerer med autotrekk uten lov etter avsluttet kundeforhold"

Omtale om Canal Digital skrevet av Per-Åge S for 19.11.2019 10.10

Canal Digital har totalt 235 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Canal Digital?
Per-Åge S
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Har byttet selskap
"Et selskap INGEN må bruke. De fakturerer med autotrekk uten lov etter avsluttet kundeforhold"
1 syns denne omtalen er nyttig

De har tappet en eldre dame på over 80 år i snart 2 år. Ble oppdaget ved tilfeldighet. Jeg har måttet sende brev til styreformann, daglig leder, og varslet politianmeldelse samt saken er oversendt brukerklagenemnden for behandling der også. Og tv2 vurderes om de ikke innen par dager har løst saken. De hindrer deg å nå de på seriøs måte. Ingen mailer, ingen får tak i sjefen, ingen kjenner forrige saksbehandler, ingen bryr seg. Moralen til dem som driver selskapet må være råtten. Og de ansatte i kundeservice styres nok av disse menneskene over seg. IGJEN, JEG RÅDER DEM SOM LESER DETTE TIL Å VELGE HVA SOM HELST ANNET SELSKAP. OG en ting til. ALLE som har hatt parabol fra dem, og gått over til breiband fra canal digital nå Telenor, sjekk om de tapper din konto for penger etter avsluttet kundeforhold. Om det skjer, anmeld dem, kjør sak på de, og aldri gi dere.

Svar fra Canal Digital
09.12.2019 08.58
Hei Per-Åge!

Det jeg kan se for meg har skjedd her er at det er blitt anskaffet et abonnement hos Telenor som tidligere het Canal Digital Kabel, men uten å levere oppsigelse til oss her på Canal Digital (parabol). Vi er, og var, tross navnelikheten to forskjellige selskaper.

Dette navnebyttet som ble utført på Canal Digital Kabel har skapt litt forvirring siden 23. oktober 2018, men mtp. fremtiden vil det forhåpentligvis bli litt mer oversiktlig da vi fremover blir å kjenne som to forskjellige selskaper ved mer distinktive navn, i Canal Digital hos oss som leverer TV via et parabol og satelittsystem, og Telenor som leverer TV og internett via bredbånd/fiber.

Om dette var tilbake i 2017 hadde vi imidlertidig et samarbeid kalt "plattformbytte" for kunder som gikk fra oss til Telenor (da Canal Digital kabel), og andre veien. I denne prosessen var det viktig at det ved overgang til Telenor og anskaffelse av abonnement hos dem, ble informert om at det skulle erstatte et gjeldende abonnement her hos oss på Canal Digital. Vi som to forskjellige selskaper har og hadde ikke tilgang til hverandres systemer og vil og ville ikke på det tidspunktet fått opp noe kundebilde for "motsatte" kunder og více versa. I en slik prosess som var tilgjengelig på det tidspunktet, var det derfor veldig viktig at dette ble informert om kundenummeret man hadde hos Canal Digital (parabol) til Telenor (canal Digital Kabel) for at de skulle sende en forespørsel om oppsigelse over til oss.

Om dette er tilfellet er det ihht. rutiner på dette tidspunktet, i likhet med f.eks overgang fra Riks-TV til Viasat eller andre selskaper som ikke her befatning, eller tilgang til hverandres systemer. Om oppsigelse da ikke er registrert vil det fortsette som vanlig. Det er imidlertidig veldig forståelig at det er en slik situasjon denne kunden nå står i, men det er mulig å forhøre seg med Telenor om de har loggføringer av om dette gjaldt et plattformbytte eller ikke, og dere kan også kontakte oss her på Canal Digital direkte på kundeservice for å sjekke om det har vært forespørsler om oppsigelse eller plattformbytte i tidsrommet det gjelder.

Hilsen Canal Digital
Bytt.no
"Et selskap INGEN må bruke. De fakturerer med autotrekk uten lov etter avsluttet kundeforhold" skrev Per-Åge S om Canal Digital

Har du en tilsvarende erfaring med Canal Digital?
Gjør som Per-Åge S og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Canal Digital du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Har byttet selskap
"Trakassering"
2 syns denne omtalen er nyttig

Blir oppringt fra nye nummere 15-20 ganger pr dag.. Prøver å blokkere, men Canal Digital har tydeligvis ubegrenset med nummere å ringe fra. Håper teleoperatørene tar tak i saken og nekter dem å bruke deres tjenester.

Svar fra Canal Digital
17.11.2019 21.03
Hei Lill!

Ofte kan man bli ringt pga. at man har deltatt i konkurranser eller undersøkelser, da vil det komme opp alternativ om vedkommende ønsker tilbud fra samarbeidspartnere. Dette må fysisk hukes av. Eventuelt kan vilkårene til eventuelle konkurranser inkludere samtykke i å bli kontaktet av samarbeidspartnere. Da vil vedkommende bli ringt opp. På grunn av dette kan det bli vanskelig å få fjernet nummeret individuelt fra våre lister da det er mulig at nummeret vil bli lagt inn igjen ved senere tidspunkt, så det tryggeste vil være å registrere seg i Brønnøysundregistrene for å reservere seg mot telefonsalg generelt. Man kan registrere seg i Brønnøysundregistrene her: https://www.brreg.no/.

Om du kontakter oss direkte på kundeservice kan vi imidlertidig notere oss telefonnummeret ditt og overbringe dette til de eksterne salgsselskapene vi har et samarbeid med, så skal du slippe å bli oppringt fra dem igjen her.

Hilsen Canal Digital
Fredrik A
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
"Utrolig bra bilde"
1 syns denne omtalen er nyttig

Canal Digital er jo først og fremst markedsledene på bildekvalitet. Jeg elsker den nye dekoderen med den kan jeg få alt jeg lekser med telefonen min på tven. Trenger ikke noe form for en ekstra enhet for underholdning. Android gjør det lett og få google home med i en sammensveiset pakke. Jeg sier ok google skru på tv.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
"Dårlig... og utmerket service."

Mistet kanalene på TV. Prøvde alle mulige forslag på nett til ingen nytte... prøvde chat... hjalp ikke. Ringte så kundeservice å ble møtt av en utrolig kortfattet nordmann med dialekt, som tydeligvis ville ha meg vekk fra tråden så fort som mulig. Hans forslag funka hvertfall ikke. Ringte så kundeservice igjen... der svarte ei utrolig hyggelig svensk dame. Hun gikk inn på adressen min å sjekka, å problemet var løst på 5 minutter. Så kundeservice... lær de ansatte å lytte på kundene, så sparer vi oss for mye frustrasjon.

Svar fra Canal Digital
13.11.2019 14.01
Hei Marit!

Beklager at vi benyttet lengre tid enn nødvendig før du fikk løsningen din på problemet, men veldig bra at den da ble løst såpass fort når du kom til en person med spisskompetanse her. Vi har kontinuerlig opptrening og gjenoppfriskningskurs på våre systemer og utstyr blant våre kundebehandlere, så får vi håpe at vi kan huke tak i de personene du snakket med først og gå litt igjennom rutinene som ble fulgt når du kontaktet oss i første omgang.

Hilsen Canal Digital
May B. W
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Har byttet selskap
"OPPSIGELSE"

Jeg ringte og skulle si opp mitt abonnement i mai - fortalte at jeg flytter 1.6. De sa det var 2 måneder oppsigelsestid! Ok! Da sa behandler at jeg kunne slippe det om jeg fikk ny eier til å ta over - ny eier var ikke interessert! Jeg forsto ikke hva dette innebar, var i en stresset situasjon med salg av hus kjøp av leilighet! De har nå trukket meg hver måned samt nå sendt regning for nov. Ny oppsigelstid 1.12. Det spørsmålet om jeg ville få kjøper til å overta abonnement vil koste meg flere 1000 kr. Det føles som et ran!! De som leier på min nye adresse har Canal Digital - bruker min parabol, men de kunne ikke bruke boksen iflg. Canal Digital! Men de har ikke overtatt mitt kundeforhold iflg Canal Digital!! Altså betaler jeg på en tjeneste jeg ikke har et halvt år etter flytting fra adressen! Kan ikke være lovlig!! Ingen forståelse å få med kontakt med kundeservice - føler at det fra Canal Digital side er bevisst vanskeliggjøring av oppsigelse - jeg ringte oppsigelsen i mai og ble pådyttet et salgsprodukt som jeg i utgangspunktet ikke var interessert i - som kostet meg dyrt - hilsen 73 år som har vært kunde i 20 år og aldri klaget før!

Svar fra Canal Digital
13.11.2019 13.26
Hei May!

Ettersom vi ikke har direkte innsyn til saken din og loggføringen som er blitt utført på ditt abonnement for øyeblikket her via denne siden, kan vi ikke uttale oss om denne situasjonen spesifikt, men om grunnen til oppsigelse var fraflytting kan det ha blitt tilbudt eierskifte til ny eier av bolig istedenfor oppsigelse, i tilfelle tilflytter vil overta abonnementet. Da tilbyr vi gjerne at abonnementet fryses ned i mellomtiden, da dette er noe vi har tilbudt til flere kunder som er usikre på om de som overtar stedet da vil ha TV fra oss eller en annen leverandør, men da får litt tid til å finne ut av dette. Om det derimot ikke er blitt tilbudt frys må vi beklage dette, og ved enhver samtale med oss via telefon skal det loggføres hva som har blitt gått igjennom i samtalen såfremt vi får utgitt personalia til å identifisere abonnementet.

Du kan gjerne sende oss en forespørsel via vårt kontaktskjema som du finner her: https://satellitt.canaldigital.no/min-side/#/contact/contactform (krever innlogging) så kan vi se nærmere på utfordringene du har hatt i forbindelse med oppsigelsen May, slikt skal ikke skje.

Hilsen Canal Digital
Canal Digital har totalt 235 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR